oooo hemde neler.... neden yapmıyosunuz... e yap artık zamanı geldi..... yapta sevelimm.... yaşın geçmeden yap... sanki kek yapcakmışım gibi Allah vermiyo işte biz napalım ..
yok valla bizde de aynı biz banyo dolabı yaptırmıştık amcanın birine bizi yolda gördü ve hala bebiş yokmu dedi o derece artık
ya kızlar bunlara nasıl cevap vermek gerekir bilmiyorum.. ugraşıyoruz olmuyo desek vah vah derler.. istemiyoruz desek yap artık derler.. sanane desen olmuyo off off iki ucu b... degnek yani(
haklısın aslında biz ses çıkarmadıkça üstümüze geliyorlarvalla ben artık cidden sinirli cevap veriyorum keyfim ne zaman isterse deyip kestiriyorum bi daha o insanla mümkün oldunca konuşmamaya çalışıyorum.. 1..2...3 te artık biri elimde kalcak çünkü
merhaba kızlar 2 günün ardından kucak dolusu sevgiler diyorum oh beee günüm bitti evim tiril tiril tertemiz yumoşlarım büyüyor hayat sıkıcı akışında gidiyor işte :)))) sizde ne var ne yok dilim şişti walla kaynatcak adam arıyorum desem yalan olmaz
kıızzz napaysun :)
bende bugün gittim sayıma1 tane 16mm yarın akşam vurcam iğnemi ozamana kadarda 17-18 olsa yeter işte .. p.tesi 11 aşılamam... bak ikinciyi olcam hey gidi günler :)
senden naber ne kaynatcan varmı dedikodu günden kalma
İnş canım inş....haklısın canım benim bende o yüzden hiç kendimi ümitlendirmiyorum bile...olacağı varsa olur zaten belirti aramaya gerek yok allah nasip ettikten sonra olmayacak şey yok beklemeye sabretmeye devam işte :26:
adetlisin ve bide alttan bakıyo anlatılcak gibi değil gerçekten çok çekiyoruz inş sabrımızım mükâfatını görürüz canım
sana da hepimize hayırlı cumalar olsun canım rabbim ne dileğimiz varsa gerçek etsin
benim de 2. aşılamam beklemedeyim bende :18::18:
Canım sanırım hepimiz aynı dertten muzdaripiz bu konudaya niye herkez benden bebek bekliyo stres oluyorum ya milleti oyalamaktan yoruldum artıkgerçekten ne anlayışşız insanlar var ya ben kimseye sormuyorum niye bebegin olmuyo diye ama maşallah annemin komşusu bile benden bebek bekliyo yaa(
sizede böyle oluyomu kızlar tek benim yakınımdakilermi tuhaf anlamadım(
Canım üzülme hayırlısı olsun ne diyeyim bilemiyorum artık inş birdahakine olacak rabbim yüzümüzü güldürsün artık inş...ben hastalandım..
Birşey olmaz canım ama hoplayıp zıplama ağır kaldırma keyif yapkızlarrrrrrrrrr yarın aşılamanın 4.cü günü pikniğe gitsem bişey olurmu yoksa yatıp dinleneyimmmi :))
walla şekerim ben daha bugün ilaca başlıycam 8 inde gidicem yumoşlar büyümüşse yaparlar 2. aşılamayıda ben öyle bir bezdim ki bu ilaçlardan bebiş isteyim bile kalmadıtatile gidicektik malesef eşim okulda müdür yardımcısı olduğu için yazında okula gidicek tatilede gidemiyoz anlayacağın canım çok sıkkıldı o yüzden ben ankaranın bu sıcağında denizsiz ne yapcam onu düşünüyom kara kara kız ne dedikodusu olcak anca kocam şöle etti kocam böle etti bide hepsi öğretmen işte şu sınavda görev aldık bu okula tayin istiycez bizde dedikodu bu kadar olur
Nerdesin sen kuzum ya
Sen yokken kimse benle geyik yapmıyo hüü
Vallahi ben bayrama plan yapabiliyorum tatil için güya aşılamadan sonra gidecektim ama uymuyor eşime benim de poofff bunaldım vallahi ya.
slm canlar bdenide negatif olarak yazın dün adet oldum
Nerdesin sen kuzum ya
Sen yokken kimse benle geyik yapmıyo hüü
Vallahi ben bayrama plan yapabiliyorum tatil için güya aşılamadan sonra gidecektim ama uymuyor eşime benim de poofff bunaldım vallahi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?