Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oooo hemde neler.... neden yapmıyosunuz... e yap artık zamanı geldi..... yapta sevelimm.... yaşın geçmeden yap... sanki kek yapcakmışım gibi Allah vermiyo işte biz napalım ..

yok valla bizde de aynı biz banyo dolabı yaptırmıştık amcanın birine bizi yolda gördü ve hala bebiş yokmu dedi o derece artık

ya kızlar bunlara nasıl cevap vermek gerekir bilmiyorum.. ugraşıyoruz olmuyo desek vah vah derler.. istemiyoruz desek yap artık derler.. sanane desen olmuyo off off iki ucu b... degnek yani(

ya kızlar bunlara nasıl cevap vermek gerekir bilmiyorum.. ugraşıyoruz olmuyo desek vah vah derler.. istemiyoruz desek yap artık derler.. sanane desen olmuyo off off iki ucu b... degnek yani(

valla benim eşimin güzel bi lafı var aslında ben söyleyemiyorum
''bu zamana kadar çocuk yapmadıysak iki sebebi vardır ya olmuyordur olmayan insana sürekli söylemek onu nasıl üzer siz düşünün ya da henüz yapmayı düşünmüyordur bebek gibi önemli bir mevzuyu sizin söylemenizle yapacak değil''
nasıl?

valla ben artık cidden sinirli cevap veriyorum keyfim ne zaman isterse deyip kestiriyorum bi daha o insanla mümkün oldunca konuşmamaya çalışıyorum.. 1..2...3 te artık biri elimde kalcak çünkü

bende geçen seneye kadar istemiyoruz diyodum bebek yapmaya karar verdiğimde artık istiyoruz demiştim dilim tutulsaydı daha denemeden keşke demeseymişim bi yıldır olmayınca artık bişey demeselerde ima ediyolar o daha kötü hissettiyo bana.geçen sene evlenen kardeşimin bir düşüğü oldu şimdi ikinci kez hamile şimdi herkes bir neşeyle onu tebrik ederken kendilerince beni üzmemek için darısı sana bile demiyolar tahmin ettikleri için ama daha kırıcı oluyo farkında değiller..

kızlar yapılan araştırmaya göre 2050 yılında normal yolla hamile kalmak tarihe karışıcakmış çagımızın sorunu bu çevremde benimle evlenenlerde sadece 1 2 tanesi bebek sahibi oldu 7 çift in daha bebegi yok. artık beslenmemi ne bilmiyorum (

merhaba kızlar 2 günün ardından kucak dolusu sevgiler diyorum oh beee günüm bitti evim tiril tiril tertemiz yumoşlarım büyüyor hayat sıkıcı akışında gidiyor işte :)))) sizde ne var ne yok dilim şişti walla kaynatcak adam arıyorum desem yalan olmaz

kıızzz napaysun :)

bende bugün gittim sayıma 1 tane 16mm yarın akşam vurcam iğnemi ozamana kadarda 17-18 olsa yeter işte .. p.tesi 11 aşılamam... bak ikinciyi olcam hey gidi günler :)

senden naber ne kaynatcan varmı dedikodu günden kalma

walla şekerim ben daha bugün ilaca başlıycam 8 inde gidicem yumoşlar büyümüşse yaparlar 2. aşılamayıda ben öyle bir bezdim ki bu ilaçlardan bebiş isteyim bile kalmadı tatile gidicektik malesef eşim okulda müdür yardımcısı olduğu için yazında okula gidicek tatilede gidemiyoz anlayacağın canım çok sıkkıldı o yüzden ben ankaranın bu sıcağında denizsiz ne yapcam onu düşünüyom kara kara kız ne dedikodusu olcak anca kocam şöle etti kocam böle etti bide hepsi öğretmen işte şu sınavda görev aldık bu okula tayin istiycez bizde dedikodu bu kadar olur

kızlarrrrrrrrrr yarın aşılamanın 4.cü günü pikniğe gitsem bişey olurmu yoksa yatıp dinleneyimmmi :))

İnş canım inş....
Canım sanırım hepimiz aynı dertten muzdaripiz bu konuda (Her aile toplanmasında ,komşularda vs. Eee hadi kaç yıl oldu neyi bekliyorsunuz,sizden sonra evlenenlerin oldu haydi gibi söylemler beni çıldırtıyor bazen hele k.valide aaa olmuyormu yoksa!!yeşil çay iç hormonlara iyi geliyomuş falan direk sende kusur vardır demeye getiriyor eğer olmuyorsa...deli oluyorun sizeneeeeeee diye bağırasım var!!
ben hastalandım..
Canım üzülme hayırlısı olsun ne diyeyim bilemiyorum artık inş birdahakine olacak rabbim yüzümüzü güldürsün artık inş...

Nerdesin sen kuzum ya
Sen yokken kimse benle geyik yapmıyo hüü
Vallahi ben bayrama plan yapabiliyorum tatil için güya aşılamadan sonra gidecektim ama uymuyor eşime benim de poofff bunaldım vallahi ya.

Nerdesin sen kuzum ya
Vallahi ben bayrama plan yapabiliyorum tatil için güya aşılamadan sonra gidecektim ama uymuyor eşime benim de poofff bunaldım vallahi ya.

geldim kuzum artık burdayım geyiğin alasını yaparız biz sen sıkma canını
güya aşılamadan sonra gidicekdik demi hahaha hayal oldu
olsun bizde küvete girer yüzeriz köpük banyosu yaparız hatta heriflere diyek süt banyosu iyi geliyormuş bebiş iiçin diye onu da yaparız

slm canlar bdenide negatif olarak yazın dün adet oldum

canım her konuda olduğu gibi bu konuda da hakkımızda hayırlısı diyelim( üzülme diycem ama sanırım insanın elinde olmaz.. inşallah bi sonrakine alırız güzel haberini.. önemli olan umudumuzu hiç kaybetmememiz... hepimiz burdan güzel haberlerimiz paylaşıcaz sırayla buna inanıyorum...

Canım sanırım hepimiz aynı dertten muzdaripiz bu konuda (Her aile toplanmasında ,komşularda vs. Eee hadi kaç yıl oldu neyi bekliyorsunuz,sizden sonra evlenenlerin oldu haydi gibi söylemler beni çıldırtıyor bazen hele k.valide aaa olmuyormu yoksa!!yeşil çay iç hormonlara iyi geliyomuş falan direk sende kusur vardır demeye getiriyor eğer olmuyorsa...deli oluyorun sizeneeeeeee diye bağırasım var!!

hehe benimkide aynı ben erken hamile kalmıştım sende geç hamile kalanlardansın dedi bana yaaa :))

Nerdesin sen kuzum ya

yyaa boşver şimdi denizz soğukmuş zatennn girsinler soğuk denize sen gidene kadar ısınır ohh sıcak sıcakk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…