Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yaparız dimi canım yaw
Hahahahhahaaha vallahi ya dolduralım küveti şımartalım kendimizi))Ohhh yaparız yaw süt banyosu da yaparız)

Yaparız dimi canım yaw
Hahahahhahaaha vallahi ya dolduralım küveti şımartalım kendimizi))Ohhh yaparız yaw süt banyosu da yaparız)

kız ankarada olsan beni havuza da götürürdüm ne olcak klorlu su iyi geliyormuş derdik
bizim herifleride çok mu saf yaptık yaw
sen gene ağustos yada bayramdan sonra gidicen ben ne yapayım herif ağustosa kadar çalışıyor eylülde de semineri başlıyor ben kaçarsam ancak öyle kaçarım yoksa bu yaz denizsiz geçicek 30 yaşıındayım bu ilk olcak
kabus gördüm biranda olamaz bir an önce hamile kalıp naz yapıp tatile götürmem lazım herifi

Hahahahha delüüSaf demeyelim yaw garipler mutlu olalım diye ne desek he der modundalar)
Canım benimki de henüz kesin değilkii Neyse bakalım kısmeet bu haftasonu denize gidelim dedim yağmur geliyormuş şansa bakkk
hahahah hamile kalınca ilk 3 ay seyahat vermiyolar kız...Bir arkadaşım 2 saatlik yok buradan edirneye kendi arabası ile gidecekti doktor izin vermedi ben kullanmıycam dediyse de ben tavsiye etmem sorumluluğu sana ait demişti doktoru çok tuhafıma gitmiş hala aklımda Bende hamile kalınca hep tatile giderim havalarındayım inş olur yaw)

Slm kizlar nurtopu gibi 2 catlatma ignesine ragmen catlamayan 30 mm'lik bir yumurtam var. Catlamamis yaa bugun 3. Catlatma ignesini oldum. Pazartesi bi daha bakicaklar belki asilama yapicaklar tekrar 30 mmlik yumurtayla ne asilamasi yapilacaksa. Bakalim hayirlisi olsun.

Kizlar 19 gun oldu asilama olali.. adetimde 2 gun gecikti
Test yapmadim beklemek istedim..
Acayip kabizim nerdeyse 5 gundur yapamiorum cok afedersiniz..
Normalmi ya.. ilaclarmi yapti acaba

Bence 30 mm olana değilde geride çatlamayı bekleyen başka yumurtalar için yapılacaktır aşılama.

Kizlar 19 gun oldu asilama olali.. adetimde 2 gun gecikti
Test yapmadim beklemek istedim..
Acayip kabizim nerdeyse 5 gundur yapamiorum cok afedersiniz..
Normalmi ya.. ilaclarmi yapti acaba

Yaa çok heyecanlı bence hemen test yap belki de hamişsindir)daha once böle gecikmen oluyo muydu ?

Wovvv tebrik ederim nasil bu kadar bekleyebildin :) sabrina hayran kaldim insallah hamilesindir cnm

Testt yaptirinca hayal kirikligi oluyor.. boyle beklemk daha iyi geliyor bana
Meraktan oluyorum ama yapacak bi sey yok

kızlarr benim test tarihim yarın olacaktı aslında ama adet oldum((( demek daha vakti gelmemiş.. inşallah 2.ye olur....

kız ben öyle oldum ki sıcak başıma geçti herhalde diyorum ki bebiş sonrada olur aman ben tatile gideyim sanki çok kolay yapabiliyormuşum gibi bide el ense çekiyom walla bu ara psikolojikmen çöküşteğim tercih yaptım şırnak yazdım inşallah giderim diyom walla öyle sıkıldım herşeyden

Acayip sıkıcı bir kaç gün gecirdim işle alakalı
Kafam kazan gibi oldu gelemedim
sizler napıyorsunuz

Canım hay maşallah ya )Yalnız 22_25mm falan olursa aşılama yapmıyorlar bildiğim kadarı ile bence de arkadan gelenlere yapacaklardır hayırlısı olsun canımm. ..
kızlarr benim test tarihim yarın olacaktı aslında ama adet oldum((( demek daha vakti gelmemiş.. inşallah 2.ye olur....

Canım hayırlısı olsun inş 2. ye alıcaz güzel haberleri.

Hahahah koptumm deliiiValla yaptığım tatillere sayıyorum ben
Anaaa hatun kopardı ipleri gidiyo:18:O psikolojini düzelt canımm bebişler gelmeden çökmesin aaaa noluyor sana ya!!!Hem sen şırnağa gidersen eşin gelemiycek kız bebek nasıl olacak aaa....

Acayip sıkıcı bir kaç gün gecirdim işle alakalı
Kafam kazan gibi oldu gelemedim
sizler napıyorsunuz

Canımm haftasonu dinlen bol bol...
Ben iyiyim şahsenBugün kontrolüm vardı sağ tarafta 2 tane aday yumurtam varmış ikiside 10 mm şuann)ayy valla bu ay 2 yumurta ile olursa çook sevinicem sanırım önümüzdeki cuma veya cumartesi olacak hayırlısı ile

canım bebişten dolayı çökmüyor psikolojim ev alcaz inşallahda eşimle nerden alacağımıza karar veremiyoz o bir semt istiyor annesine çok çok çok yakın ben de benim ailemede onun ailesinin de tam ortasında kalan bir semt istiyorum anlaşamıyoruz o yüzden sıkıntı yaşıyoruz bunun üstüne tercih yaptım gene boşa çıkıcak işsiz dolancam ortalarda şuan inan ki bebiş düşüncek zamanım yok ama ilaçlarımı kullanıyorum 8 temmuzda doktorda olcam bakalım şırnağa gidersem eşim malesef gelemiycek ki staj süresi bitince geri yanına eş durumundan gelebileyim diye o zaman da bebiş süreci uçakla gelecek aşılama olcağı zamanlarda rapor alcak yanımda kalcak

arkadaslar test yaptim evde 2 tanw pozitif cikti ikiside...
cok mutluyum ama korkuyorum bir yandanda.. cunku cok
kotu kabizim... pazartesiye kadar nasil bekleyecem

arkadaslar test yaptim evde 2 tanw pozitif cikti ikiside...
cok mutluyum ama korkuyorum bir yandanda.. cunku cok
kotu kabizim... pazartesiye kadar nasil bekleyecem

hayırlı olsun canım.. :128: pazartesiyi beklemene gerek yok her hangi bir acile gidip kanına baktırabilirsin allah olmayanlara nasip etsin:109: ilk aşılamaysa rahata kavuşmuşsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…