arkadaslar test yaptim evde 2 tanw pozitif cikti ikiside...
cok mutluyum ama korkuyorum bir yandanda.. cunku cok
kotu kabizim...pazartesiye kadar nasil bekleyecem
canım bebişten dolayı çökmüyor psikolojim ev alcaz inşallahda eşimle nerden alacağımıza karar veremiyoz o bir semt istiyor annesine çok çok çok yakınben de benim ailemede onun ailesinin de tam ortasında kalan bir semt istiyorum anlaşamıyoruz o yüzden sıkıntı yaşıyoruz bunun üstüne tercih yaptım gene boşa çıkıcak işsiz dolancam ortalarda şuan inan ki bebiş düşüncek zamanım yok ama ilaçlarımı kullanıyorum 8 temmuzda doktorda olcam bakalım şırnağa gidersem eşim malesef gelemiycek ki staj süresi bitince geri yanına eş durumundan gelebileyim diye o zaman da bebiş süreci uçakla gelecek aşılama olcağı zamanlarda rapor alcak yanımda kalcak
kizlar ilk asilamam..fakat sag kasigimda mutis agri var dis gebelikten supheleniorum..
cok korkuyorum
kizlar ilk asilamam..fakat sag kasigimda mutis agri var dis gebelikten supheleniorum..
cok korkuyorum
cok korkuyorum
yaa kızlar benim aşılamanın 5.günü bugün hem karnım hem göğüslerim çok ağrıyor yaa çok canım sıkıldı((
canımmm çok saoll inşallah olumlu bişeylerin habercisidir :)))Hiç canını sıkma canım ya ilaçların yan etkisidir ya da belki olumlu bişeylerin habercisidir neden iyi tarafından bakmıyorsun)
Canımm haftasonu dinlen bol bol...
Ben iyiyim şahsenBugün kontrolüm vardı sağ tarafta 2 tane aday yumurtam varmış ikiside 10 mm şuann )ayy valla bu ay 2 yumurta ile olursa çook sevinicem sanırım önümüzdeki cuma veya cumartesi olacak hayırlısı ile
benimde 2 yumurtam var, biri 9 mm diğeri daha ufak, rahim duvarı iyi dedi ama nedense pek bi olumlu konuşmadı dünden beri canım çok sıkkın, pko lu olduğum için aşılama ne zaman olucak dedim kesin bişey söyleyemem dedi, adetimin bugün 11.günümdeyim, salı günü kontrolüm var umarım olumlu sonuçlarım olur, canım çok sıkkın
Bu kadar sıkıntı stres yapma canım stres yumurtanın büyümesin engelliyor
evet haklısın ama bu stres kimin elinde ki yapıp yapmamak, gene de aşılaması tutan hamile kalan arkadaşların haberlerini aldıkça mutlu oluyo insan :)
benimde 2 yumurtam var, biri 9 mm diğeri daha ufak, rahim duvarı iyi dedi ama nedense pek bi olumlu konuşmadı dünden beri canım çok sıkkın, pko lu olduğum için aşılama ne zaman olucak dedim kesin bişey söyleyemem dedi, adetimin bugün 11.günümdeyim, salı günü kontrolüm var umarım olumlu sonuçlarım olur, canım çok sıkkın
Canımm öyle şeyler getirme aklına hem hamilelikte normal o ağrılar olması gerekiyor zaten bebeğin sıkı sıkı tutunuyor sanakizlar ilk asilamam..fakat sag kasigimda mutis agri var dis gebelikten supheleniorum..
cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?