Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar test yaptim evde 2 tanw pozitif cikti ikiside...
cok mutluyum ama korkuyorum bir yandanda.. cunku cok
kotu kabizim... pazartesiye kadar nasil bekleyecem

Ayyyy canımmmm nasıl sevindimm anlatamam yehuuuuuu ilk pozitifi aldıkkk))Gelsin bebişleerr
Hiç korma canım idrarda çıktığına göre epey yükselmiştir ayyyy korkacağına heycanlan yahuu
Canımmm acile gidip kan tahlili ver yarın pazartesi de doktora gidersinn.
Yaaww sanki benim pozitif çıkmış gibi sevindim inan ohhhh ya sonunda bir bebişimiz geliyorrrr)Umudum oldun canımmm)haydi bismillah bundan sonra rabbim hep pozitifleri görmeyi nasip etsinn)
Senin ilk aşılamaydı dimi canımmm??Anlat azcuk yaw neler yaşadın?Nerede yaptırdın aşılamanı,heycandan unutum yahu?
Birde kabızım demişin fazla ıkınma tütütü rabbim nazarlardan korusunnn

Hayırlısı olsun canım ama ortada bir yerde olması daha iyi olur hem çok yakın olmamakta fayda var...Düşünme zaten bende pek takmıyorum bu ay rahatım aklıma geliyor ama amaaaaannnn diyorum
Hay allah yaw neyse onun içinde hayırlısı olsun canımm...

yaa kızlar benim aşılamanın 5.günü bugün hem karnım hem göğüslerim çok ağrıyor yaa çok canım sıkıldı((

kizlar ilk asilamam..fakat sag kasigimda mutis agri var dis gebelikten supheleniorum..
cok korkuyorum

Yok öle bişey nerden gelio aklına ??? Güzel düşün ve bu anın tadını çıkar bence) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah belki de ikizdir)) kaç yumurta vardı aşılama olurken ?

Çok güzel canım ne güzel inşallah bir iki yumurtan daha olur:)))

benimde 2 yumurtam var, biri 9 mm diğeri daha ufak, rahim duvarı iyi dedi ama nedense pek bi olumlu konuşmadı dünden beri canım çok sıkkın, pko lu olduğum için aşılama ne zaman olucak dedim kesin bişey söyleyemem dedi, adetimin bugün 11.günümdeyim, salı günü kontrolüm var umarım olumlu sonuçlarım olur, canım çok sıkkın

Bu kadar sıkıntı stres yapma canım stres yumurtanın büyümesin engelliyor

Bu kadar sıkıntı stres yapma canım stres yumurtanın büyümesin engelliyor

evet haklısın ama bu stres kimin elinde ki yapıp yapmamak, gene de aşılaması tutan hamile kalan arkadaşların haberlerini aldıkça mutlu oluyo insan :)

evet haklısın ama bu stres kimin elinde ki yapıp yapmamak, gene de aşılaması tutan hamile kalan arkadaşların haberlerini aldıkça mutlu oluyo insan :)

Haklısın elinde değil insanın ama rahat olmaya çalış
Olumsuz düşündükçe herşey ters gidiyor mutlu olamıyoruz

yaa doktorların hepsi öyle canım pek bi bilgi vermiyorlar ananas yiyebilirsen ananas ye valla ben bu ay yedim bir günde 4 mm büyüttü canını sıkma hiç olumlu şeyler düşünmeye çalış bak hamileler çoğalmaya başladı sıra bizlerde

kizlar ilk asilamam..fakat sag kasigimda mutis agri var dis gebelikten supheleniorum..
cok korkuyorum
Canımm öyle şeyler getirme aklına hem hamilelikte normal o ağrılar olması gerekiyor zaten bebeğin sıkı sıkı tutunuyor sana ))Sen bize aşılamanı hangi hastanede yaptırdığından başla tüm belirtilerini yaz canımmRabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin)

Canımm seninle aynı gidiyoruz benimde salı ya kontrolbende pko yok ama banada gün diyemiyor zaten diyemezlerde yumurtişler her ay aynı değilki farklı büyüyorlar oyüzden şindiden gün söyleyemiyorlar salı günki duruma görr tahminedebiliriz dedi)canını hiç sıkma tatlım belki aynı gün oluruz aşılamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…