sibelim hoşgeldin
Hoşbuldum canımmm nasılsın?
Fena değil canım sen?
Bende öyle canım birde klimadan çarpıldım hapşurup duruyorum:2:
Gönlüm gezmek istiyo halim yok aaa ne oldu bana ya :S
Sen dinlenebildin mi tatlım?
kizlar ilk asilamam..fakat sag kasigimda mutis agri var dis gebelikten supheleniorum..
cok korkuyorum
yaa doktorların hepsi öyle canım pek bi bilgi vermiyorlar ananas yiyebilirsen ananas ye valla ben bu ay yedim bir günde 4 mm büyüttü canını sıkma hiç olumlu şeyler düşünmeye çalış bak hamileler çoğalmaya başladı sıra bizlerde
Canımm seninle aynı gidiyoruz benimde salı ya kontrolbende pko yok ama banada gün diyemiyor zaten diyemezlerde yumurtişler her ay aynı değilki farklı büyüyorlar oyüzden şindiden gün söyleyemiyorlar salı günki duruma görr tahminedebiliriz dedi )canını hiç sıkma tatlım belki aynı gün oluruz aşılamayı
Annanas ? Allah Allahhh bunuda ilk kez duydum, kipada satıyolardı herhalde gidiyim alıyım bu gün, bulamazsam konserveler içinde oluyo diye biliyorum bi bakıyım, 4mm pes, ne diceğimi şaşırdım valla.
Çok saol tavsiyen için bugün alıcam mutlaka : ))
valla bende yazmıştım daha önce elifcakmak demişti banada ye die bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor demişti tabi aynı zamanda gonalf de kullandım ama hep 2mm gidiyordu kontrollerde pazartesi gittim 16mm ananası yedim salı gittim 20mm olmuş dedi doktor çatlama iğnesi yaptı çarşambada aşılamam oldu bakalım hayırlısı ama pazartesi bir tane ananası bitirdim:))
Annanas ? Allah Allahhh bunuda ilk kez duydum, kipada satıyolardı herhalde gidiyim alıyım bu gün, bulamazsam konserveler içinde oluyo diye biliyorum bi bakıyım, 4mm pes, ne diceğimi şaşırdım valla.
valla bende yazmıştım daha önce elifcakmak demişti banada ye die bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor demişti tabi aynı zamanda gonalf de kullandım ama hep 2mm gidiyordu kontrollerde pazartesi gittim 16mm ananası yedim salı gittim 20mm olmuş dedi doktor çatlama iğnesi yaptı çarşambada aşılamam oldu bakalım hayırlısı ama pazartesi bir tane ananası bitirdim:))
Şimdi işimi bitirdim evde, son kez bakıyım dedim foruma. Şimdi çıkıcam evden direk ananas almaya :))
Bende puregon iğne oluyorum 75. Bakalım ikisi ne etki vericek, salı günü görücez :
ohhh ne güzel aynı gidiyoruz evet, bi arkadaş buldum kendime sevindim :))) inşallah bu ilk aşılamamız, şanslı oluruz.
geçmiş olsun canım
aynen bende malak gibi evdeyim
annemlere gittim kahvaltıya geldim eve tv ızlıyorum
dinlenemdim be hayatım hala stresliyim yüzüm gözüm stresten sivilce döktü
slm kızlar acaba aşılamanız kaç milyonla yapıldı yazarsanız sevinirim
canım haberdar et :))))Şimdi işimi bitirdim evde, son kez bakıyım dedim foruma. Şimdi çıkıcam evden direk ananas almaya :))
Bende puregon iğne oluyorum 75. Bakalım ikisi ne etki vericek, salı günü görücez :
slm kızlar acaba aşılamanız kaç milyonla yapıldı yazarsanız sevinirim
Hahah koptum ben ya eşim sifonun butonunu kırdıkoptummm mecbiri bir çıkış yaptık bulamadıkta aynısından hay allahım ya
Aynen malak gibi otururken birden hareketlendik
Ayyy canımm benide bastmıştı geçen ay öyle deee sana ne oldu böyle işyerin mi sorun nedir?
arkadaslar test yaptim evde 2 tanw pozitif cikti ikiside...
cok mutluyum ama korkuyorum bir yandanda.. cunku cok
kotu kabizim...pazartesiye kadar nasil bekleyecem
Hayırlısı olsun canım ama ortada bir yerde olması daha iyi olur hem çok yakın olmamakta fayda var...Düşünme zaten bende pek takmıyorum bu ay rahatım aklıma geliyor ama amaaaaannnn diyorum
Hay allah yaw neyse onun içinde hayırlısı olsun canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?