Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende öyle canım birde klimadan çarpıldım hapşurup duruyorum:2:
Gönlüm gezmek istiyo halim yok aaa ne oldu bana ya :S
Sen dinlenebildin mi tatlım?

geçmiş olsun canım
aynen bende malak gibi evdeyim
annemlere gittim kahvaltıya geldim eve tv ızlıyorum
dinlenemdim be hayatım hala stresliyim yüzüm gözüm stresten sivilce döktü

kizlar ilk asilamam..fakat sag kasigimda mutis agri var dis gebelikten supheleniorum..
cok korkuyorum

canım sen niye kendine eziyet ediyorsun anlamadım git ve kan testi yaptırsana kaç gündür bakıyorum yazdıklarına gitmiyorsun psikolojin daha çok bozulur bu şekilde

Annanas ? Allah Allahhh bunuda ilk kez duydum, kipada satıyolardı herhalde gidiyim alıyım bu gün, bulamazsam konserveler içinde oluyo diye biliyorum bi bakıyım, 4mm pes, ne diceğimi şaşırdım valla.
Çok saol tavsiyen için bugün alıcam mutlaka : ))

ohhh ne güzel aynı gidiyoruz evet, bi arkadaş buldum kendime sevindim :))) inşallah bu ilk aşılamamız, şanslı oluruz.

Son düzenleme:

Evet canım benimde dünki kontrolde 10mm di bence aynı gün oluruz)Buarada benim ikinci olacak ilkini geçen ay yaptık inş hepimizinki tutar bu ay
Şimdi geldim eve bende gideyim ananas alayım ya aklımdaydı unuttum

geçmiş olsun canım
aynen bende malak gibi evdeyim
annemlere gittim kahvaltıya geldim eve tv ızlıyorum
dinlenemdim be hayatım hala stresliyim yüzüm gözüm stresten sivilce döktü

Hahah koptum ben ya eşim sifonun butonunu kırdıkoptummm mecbiri bir çıkış yaptık bulamadıkta aynısından hay allahım ya
Aynen malak gibi otururken birden hareketlendik
Ayyy canımm benide bastmıştı geçen ay öyle deee sana ne oldu böyle işyerin mi sorun nedir?

slm kızlar acaba aşılamanız kaç milyonla yapıldı yazarsanız sevinirim

benim dr söylemedi canım ne kadarla aşılama yapıldığını ben gidip danışmadan sonucu aldığımda da pek anlamadım doğrusu :44::44lacagı varsa olur zaten yeter ki rabbim istesin nasip etsin

benim acayip göğüslerim şiş ve ağrıyo ayrıca çok ta uçları kaşınıyo inş iyiye işarettir

:)))HAHAHAH süpersin canım ya
Evet işyeri sıkıntılı bu aralar. Onun dışında sanki her şey ters gidiyor
Kısmet buymuş diyorum. Ama bugün biraz daha iyiyim:)

pöfffff çok sıcak uyuyamıyorum saat 2 oldu haala gözlerimi bile kapayamıyorum
bu arada arkidişler misafirim geldi eşimin kuzeni 1 hafta bende o yüzden ara ara giricem nete tabi size iki laf atar kaçarım
sibelllllllllllll 1 hafta dilini iyi şişir bak gelince topikten çıkmak yok geyiüğin dibine vurcaz ona göre
güldüşümmmmm hayat kısa bitanem salla gitsin canını sıkan neyse sen kendini yorma gez toz 1 ay kendini iyice dinlendir moralini de hep yüksek tut ondan sonra bismillah der gene başlarsın sürece ama unutma pozitif düşün pozitif olsun
buketttttttt bebiş nasıl sen nasılsın inşallah iyisindir bu arada idenle hicrana ne oldu yawww kazanamı düştüler onlara sıfır vercem çok devamsızlık yapıyorlar

arkadaşlar günaydın benm teste son 2 günüm kaldı fakat olmadıgna inanmaya başladı bende ne ağrı ne sancı belirti dahi yok zaten aşılmadan snrada olmamaıştı bu ikinci aşılama buda tutmadı cok moralim bozuk

Benimde 2 gün erken geldi kırmızılar hayırlısı diyorum napalım ama aşılamadan ümidimi kesiyorum artık galiba..

neye ümit bağlıcaz bilmiyorum ölede yok bölede yok resmen sinirlerim yıprandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…