al benden de o kadar.Allah nasip ederse olacak ama bu kadar istiyoruz Rabbim görsün duysun artık dileklerimizineye ümit bağlıcaz bilmiyorum ölede yok bölede yok resmen sinirlerim yıprandı
günaydınnnnnnnnnnnnnn
al benden de o kadar.Allah nasip ederse olacak ama bu kadar istiyoruz Rabbim görsün duysun artık dileklerimizi
günaydın olsun inş. hafta aydın olsun artık :) sil baştan başlıyorum yine ama bu sefer pazara geliyo bu ay olmıcak sanırım aşılama..
bu beni ikinci aşılamam ve emin olun aynı tavır içindeyim sadece son iki gndür bişi hissetmiyorum buda sinirimi bozuyor okdarçok stres yapıp kafaya çok takıyosunuz buda psikolojikmen hem adet gününü hemde yumurtalıkları etkiliyor tabi senin tepkilerini gören eşinde bile sperm düşüklüğü olabiliyormuş bu yüzden kafaya takmıycaksınız. alanda allah verende allah o yüzden bir şeyi çok istemiyceksin ben oluruna bıraktım amannn olursa olur olmazsa ne yapayım ağlayımda gözden mi olayım düşüncesindeyim üzülmenin bana bir faydası olmıycak üzülünce bebiş olcakmı yoooo o yüzden artık sallayın gitsin su bebişleri düşünmeyin bak ben 8 inde doktora gidicem belki 10 da aşılama yapılcak ama gerçekten aklıma bile gelmiyor hele bazen ilacımı unutuyorumaklıma gelir gelmez alıyorum o kadar umursamaz oldum yani aynı tavrı sizede tavsiye ederim
bu beni ikinci aşılamam ve emin olun aynı tavır içindeyim sadece son iki gndür bişi hissetmiyorum buda sinirimi bozuyor okdar
pöfffff çok sıcak uyuyamıyorum saat 2 oldu haala gözlerimi bile kapayamıyorum
bu arada arkidişler misafirim geldi eşimin kuzeni 1 hafta bende o yüzden ara ara giricem nete tabi size iki laf atar kaçarım
sibelllllllllllll 1 hafta dilini iyi şişir bak gelince topikten çıkmak yok geyiüğin dibine vurcaz ona göre
güldüşümmmmm hayat kısa bitanem salla gitsin canını sıkan neyse sen kendini yorma gez toz 1 ay kendini iyice dinlendir moralini de hep yüksek tut ondan sonra bismillah der gene başlarsın sürece ama unutma pozitif düşün pozitif olsun
buketttttttt bebiş nasıl sen nasılsın inşallah iyisindir bu arada idenle hicrana ne oldu yawww kazanamı düştüleronlara sıfır vercem çok devamsızlık yapıyorlar
,10 unda benimde ikinci aşılamam olcak ama o kadar rahatım ki önceden bu siteye girince aman allahım her okuduğum yorumdan kendime pay çıkarıyordum şuan tam tersi benim gibi kafayı sıyırmak üzere olanlara kendime destek vermeye çalışıyorum artık yeni sloganım NO STRES YES BEBİŞ
ikimizde iyiyiz cnm sen nasilsin
,
benimde ikinci aşılamamdı ilkinde zaten kesin gözüyle bakıyosun hayal kırıklığı fazla oluyor.ikincide inan bende takmadım zaten iğne ilaç bişey kullanmadan yaptırdığım için aşılama olana kadar kafa olarak çok rahattım.bekleme sürecinde sanki yaptırmamış gibiydim zaten olmadığını hissediyosun bekliyodum ama regli olduğunu ilk gördüğünde insan kendini kötü hissediyo hep bi süpriz beklentisi oluyo insanda nasıl olmasın:)
ne olsun tatlım ya benden de aynı misafirim var eşimin kuzeni haala yatıyor onu bekliyorum kahvaltı yapmak için öyle işte erkencicik geleyim dedim
Kolay gelsin o halde hic sevmiyorum su misafir kalksada kahvalti yapsam polemigini cnm
aynen canım ya bide eşim öğretmen tam tatile girdi derken müdür yardımcısı oldu yazında okula gidip gelme zorunluluğu var kısacası çalışcak bizde kuzeniyle oturcaz bilmiyorum ne yapcaz
Amaaannn canınmm boşverrrrr herşeyii...Hep iyi ol:)))HAHAHAH süpersin canım ya
Evet işyeri sıkıntılı bu aralar. Onun dışında sanki her şey ters gidiyor
Kısmet buymuş diyorum. Ama bugün biraz daha iyiyim:)
Hahahahpöfffff çok sıcak uyuyamıyorum saat 2 oldu haala gözlerimi bile kapayamıyorum
bu arada arkidişler misafirim geldi eşimin kuzeni 1 hafta bende o yüzden ara ara giricem nete tabi size iki laf atar kaçarım
sibelllllllllllll 1 hafta dilini iyi şişir bak gelince topikten çıkmak yok geyiüğin dibine vurcaz ona göre
güldüşümmmmm hayat kısa bitanem salla gitsin canını sıkan neyse sen kendini yorma gez toz 1 ay kendini iyice dinlendir moralini de hep yüksek tut ondan sonra bismillah der gene başlarsın sürece ama unutma pozitif düşün pozitif olsun
buketttttttt bebiş nasıl sen nasılsın inşallah iyisindir bu arada idenle hicrana ne oldu yawww kazanamı düştüleronlara sıfır vercem çok devamsızlık yapıyorlar
Aynen canımmm hiiiç umursamıyorum bende10 unda benimde ikinci aşılamam olcak ama o kadar rahatım ki önceden bu siteye girince aman allahım her okuduğum yorumdan kendime pay çıkarıyordum şuan tam tersi benim gibi kafayı sıyırmak üzere olanlara kendime destek vermeye çalışıyorum artık yeni sloganım NO STRES YES BEBİŞ
Merhaba canım hoş geldin aramızaMerhaba arkadaslar bende bugun asilama tedavisine başladım
8 yıllık evliyim 4 yıldır bebek istiyoruz
Şimdi eczaneye ilaç almaya gidiyorum
:26:
Okuduklarım beni biraz umutsuzluğa düşürdü ama napalim kısmet :26:
Kızlar merhaba, ben de yarın kan testi yaptırıp sonucumu öğreneceğim. Birkaç gündür regl öncesi semptomlar had safhada (kasık ağrısı ve psikolojik olarak gerginlik, iç sıkıntısı ve huzursuzluk dahil) Kendimi olumsuza hazırladım ama yine de içimde bir umut var.. Yarın bir an önce gelsin istiyorum :84:
Hadi inş senden de pozitif haberini alalım canımmRabbim yarın topiğe hamiş hamiş gelmeni nasipetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?