,Amiiiiin silbelcim, ağzından bal damlıyor, hamişsem eğer sana ne ısmarliyim :) :131ün Eyüp Sultana gittim, benimle beraber bütün bebek isteyen annelere bu duyguyu en kısa zamanda tatmamız için bol bol dua ettim bu arada. inşallah dualarımız kabul olur da bu zahmetli bekleyişler sona erer..
Merhaba canım hoş geldin aramıza
Hayırlı olsun tedavinn...Umutsuzluk yookkkk!!Sebepsiz infertilite mi canım sizin de?Bende 3 yıldır uğraşıyorum ve buara pişmanım keşke daha önce başlasaymışım aşılamaya nedense hep korktum yumurta takibim çok yapıldı klomen vs çok kullandım neyse hakkımızda hayırlısı olsun...
Buarada herkese güzek bir hafta diliyorummm
Teşekkür ederim Hosbulduk Canim Rabbim herkese versin ins
Acaba Temmuz ayı asilama yaptıranlar diye bir topic daha mı acsak ben buraya yazmıyordum Haziran i görünce :)
Oradan devam etsek?
,
amin canım inş.
Selam kızlar nasılsınız?
Bugün işlerden dolayı gelemedim.
Çıkmadan bakaım dedim kimsecikler yok :)
Amiiiiin silbelcim, ağzından bal damlıyor, hamişsem eğer sana ne ısmarliyim :) :131ün Eyüp Sultana gittim, benimle beraber bütün bebek isteyen annelere bu duyguyu en kısa zamanda tatmamız için bol bol dua ettim bu arada. inşallah dualarımız kabul olur da bu zahmetli bekleyişler sona erer..
Teşekkür ederim Hosbulduk Canim Rabbim herkese versin ins
Acaba Temmuz ayı asilama yaptıranlar diye bir topic daha mı acsak ben buraya yazmıyordum Haziran i görünce :)
Oradan devam etsek?
Selam canımmm ,Selam kızlar nasılsınız?
Bugün işlerden dolayı gelemedim.
Çıkmadan bakaım dedim kimsecikler yok :)
iden nerelerde haberi olan varmıııı???
Aminn canım rabbim kabul etsinn dualarımızı senden de allah razı olsun canım...Ayyyy hamişsen eğerrrr bana birdaha dua ettt hamilelerin duası tutar derler
Tabii ki de tatlım, dularımız hepimiz için.ayyyyyy yarın öğlene sonuç belli olur artık. çok heyeccanlıyımmmmmm
Bende heycanlandım yaw inş. geliyor bebeğimiz:))
Senin ilk aşılamamıydı canım ya?Kusurabakma valla karışıyor bende:18::18::18:
Evet canım ilk aşılamaydı, inşallah ilk ve son olur (ilk bebiş için tabi)
İkiz olursa valla 1 taşla 2 kuş olurHahahah İnş canımAaaa belki ikiz olur yaw
Buarada belirti falan var mı sende?Gerçi Adet belirtisi ile aynı oluyor..
İkiz olursa valla 1 taşla 2 kuş olurBiz birine de razıyız Adet belirtilerimden sadece kasık ağrısı var, normalde göğüs hassasiyetim olurdu ama pek yok bu sefer.
Tabii ki de tatlım, dularımız hepimiz için.ayyyyyy yarın öğlene sonuç belli olur artık. çok heyeccanlıyımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?