Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
,

amin canım inş.

Teşekkür ederim Hosbulduk Canim Rabbim herkese versin ins
Acaba Temmuz ayı asilama yaptıranlar diye bir topic daha mı acsak ben buraya yazmıyordum Haziran i görünce :)
Oradan devam etsek?

Acaba Temmuz ayı asilama yaptıranlar diye bir topic daha mı acsak ben buraya yazmıyordum Haziran i görünce :)
Oradan devam etsek?

evet bence de temmuz 2013 aşılama olanalar, diye açalım, haziran bittiiii

,

amin canım inş.

stranger19, canım özelden mesaj atamıyormuşum, site yönetiminden uyarı mesajı çıktı. mesaj sayımın en az 100 olması gerekiyormuş. halbuki bir sürü şey yazmıştım sana eğer istersen mail adresini bana mesaj olarak atıver seni öyle cevaplayayım..

Selam kızlar nasılsınız?
Bugün işlerden dolayı gelemedim.
Çıkmadan bakaım dedim kimsecikler yok :)

Aminn canım rabbim kabul etsinn dualarımızı senden de allah razı olsun canım...Ayyyy hamişsen eğerrrr bana birdaha dua ettt hamilelerin duası tutar derler

Oradan devam etsek?

Amin canım...
Biz çoğumuz haziranda aşılama yapıp negatif sonuç aldık ve temmuzda devam dedik hepimiz hamiş olana kadar bu topikteyiz diye söz verdik birbirimize oyüzden temmuz topiği açmadık canım buradan devam ediyoruz

Selam kızlar nasılsınız?
Bugün işlerden dolayı gelemedim.
Çıkmadan bakaım dedim kimsecikler yok :)
Selam canımmm ,
bende pek bakamadım bugün...
Sen nasıl oldun??

iden nerelerde haberi olan varmıııı???

Ayy evet bende merakettim neredesin İdeeeeeennnn??!!!Aşılama mı oldu acaba yaw?Aaaaaa tabi ya bugün aşılaması vardı İdenciğinn ayy rabbim bu sefer pozitifleri görmeyi nasip etsin...Evdedir o bugün ondan girememiştir...

Hayalperest canımmm nerelerdesinnn??Kan tahlili yaptırdın mııı???Ayyy Kesin yaptırdın ve pozitif kiii sıra bize gelemedi bugün :)))

Aminn canım rabbim kabul etsinn dualarımızı senden de allah razı olsun canım...Ayyyy hamişsen eğerrrr bana birdaha dua ettt hamilelerin duası tutar derler

Tabii ki de tatlım, dularımız hepimiz için. ayyyyyy yarın öğlene sonuç belli olur artık. çok heyeccanlıyımmmmmm

Tabii ki de tatlım, dularımız hepimiz için. ayyyyyy yarın öğlene sonuç belli olur artık. çok heyeccanlıyımmmmmm

Bende heycanlandım yaw inş. geliyor bebeğimiz:))
Senin ilk aşılamamıydı canım ya?Kusurabakma valla karışıyor bende:18::18::18:

Hahahah İnş canımAaaa belki ikiz olur yaw
Buarada belirti falan var mı sende?Gerçi Adet belirtisi ile aynı oluyor..
İkiz olursa valla 1 taşla 2 kuş olur Biz birine de razıyız Adet belirtilerimden sadece kasık ağrısı var, normalde göğüs hassasiyetim olurdu ama pek yok bu sefer.

İkiz olursa valla 1 taşla 2 kuş olur Biz birine de razıyız Adet belirtilerimden sadece kasık ağrısı var, normalde göğüs hassasiyetim olurdu ama pek yok bu sefer.

Aynen canım aynennnHaydi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz inş...:124: Kutlama yapıcazz
Hayalperest ne yaptı çok merakettim sonucunu mutlaka bildir bize canımmm :18::18::18:

kızlarr ikinci aşılamayı ağustosta yaptırcam ben ya.. herkes arka arkaya yaptırıyo galiba. hazır tatil gelmişken biz bi memlekete gidelim kafamız dağılsın diyoruz.... hepiniz temmuz da yaptırmayın yaaaaa... :))) ben kimle gün sayıcam sonra:)) bu iş de askerlik gibi valla:) işin şakası bi yana, inşallah eylüle kadar hepimiz burdan müjdeler veririz birbirimizeeee.......

kızlar bende göğüs ağrısı şişlği yok sadece arada kasıklarım ağrıo ve belim ağrıo cok ve çarşamba test günüm artık ne hissetcemi şaşrdım ya yardm edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…