Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende göğüs ağrısı şişlği yok sadece arada kasıklarım ağrıo ve belim ağrıo cok ve çarşamba test günüm artık ne hissetcemi şaşrdım ya yardm edin

benimde test günüm perşembe.ama herkeste aynı olcak diye bişey yokki cnm.benimde belim ağrıyo.ve göğüslrim çok şiş.inş.hayırlı sonuçlar alırız.joker arkadaşımızın test günü yarın senin çarşamba benimde perşembe.hadı kızlar sırayla hamiş haberi verelim inş.

bnm umudum sıfır aradaolan benim günüm sizden beklyorum bi hamiş bi değil yani benm olmadı yine zaten artık bişide yapmıcaz malesef

bu benm 3 yıldır 3.doktorum ve ikinci aşılamam olmuyo malesef sebep yok ama olmuyo işte ben umudum falanda kalmadı çok mutsuzm maesef

cnm benimde 3 sene oldu.napalım biz elimizden geleni yapıcaz takdir yüce Rabbimin.vakti saati var demekki.umudumuzu hiç bizaman yitirmeyelim.Rabbim vermiyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış.

cnm benimde 3 sene oldu.napalım biz elimizden geleni yapıcaz takdir yüce Rabbimin.vakti saati var demekki.umudumuzu hiç bizaman yitirmeyelim.Rabbim vermiyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış.

orası ölede etrafımda herkesmi hamile kalır millet üçüncüyü yaptı ama ben okadar uğraşıyım bitane bile yok sıkıldım bunaldım artık

Bana 2 temmuz test gunun dediler canim, bilmem ki yoksa bana erken mi yaptiriyorlar acaba

Çok şükür sibelcim bugün daha iyiyim
Senin nasıl gidiyor neler yapıyorsun

Dün aşılamam oldu kızlaar... ondan yoktum buralarda... bugün de geldim iş başı artık..

doktor yoktu asistanları yaptı bu sefer.. azcık canımı acıttılar o temizleme esnasında falan... bide enjekte ederlerken rahim filmindeki gibi tüplerden spermin gidişini hissettim böyle karın ağrısı gibi...

bide geçen aşılamada eşime günde iki tane içtiği sigarayıda yasaklamıştım alkolden bir hafta uzak tutmuştum..19 milyonla girmiştik aşılamaya bu sefer cuma c.tesi pazar hep alkollü ortamdaydık dikkatte etmedi içti sigarasınıda alkolünüde bu aşılamaya 29 milyonla girdik

bu arada bizim işyerindeki kız vardı ya tek embriyo ile transfer yapıldı... embriyo bölünmüş ve ikizmiş çocuk

kızlar bu arada pazar günü telli babaya gittim :)) Abim tutturdu gidelim gidelim... heralde oda bi umut götürmek istedi beni.. hep beraber gittik... prosedürüde bilmiyorum... baktım birsürü tel var.. orda kadınlara sordum. bakalım dualarımız kabul olur inşallah...

hoşgeldin canım hayırlı olsun inş. seninde bebişin seninledir.çok yorma kendini bikaç gün..Benim de malesef olumsuz sonuçlandı.Artık ben biraz ara vermeye karar verdim eylül sonu gibi tüp yaptırmayı düşünüyorum.İnş o zaman kadar gere kalmaz :):) aşılama süreci beni çok yıpratıyor ve çok profesyonelce yapılan bi iş değilmiş gibime geliyor hepimizin hakkındahayırlısı olsun artık napalım.ama burdan gitmeye niyetim yok sizin haberlerinizi bekliyorum bakarsın bi süpriz ben yaparım belli olmaz :):)

inşallah canım herkesin güzel haberlerini almak nasip eder rabbim... bende bundan sonra olmadı ara vercem zaten memlekete fln gitcem gelcem .. sonrada aynı senin gibi eylül sonu ekim başı tüp bebek yolları görünür bana...

aklın yolu bir.Belki beraber gider grup indirimi alırız:):) ama sen orayı düşünme şimdiden.. sen ziyarete gelirsin bana:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…