kızlar bende göğüs ağrısı şişlği yok sadece arada kasıklarım ağrıo ve belim ağrıo cok ve çarşamba test günüm artık ne hissetcemi şaşrdım ya yardm edin
benimde test günüm perşembe.ama herkeste aynı olcak diye bişey yokki cnm.benimde belim ağrıyo.ve göğüslrim çok şiş.inş.hayırlı sonuçlar alırız.joker arkadaşımızın test günü yarın senin çarşamba benimde perşembe.hadı kızlar sırayla hamiş haberi verelim inş.
bnm umudum sıfır aradaolan benim günüm sizden beklyorum bi hamiş bi değil yani benm olmadı yine zaten artık bişide yapmıcaz malesef
öle deme cnm hiç belli olmaz.Rabbim ol dedikten sonra.neden tedaviyimi bırakacaksın?
bu benm 3 yıldır 3.doktorum ve ikinci aşılamam olmuyo malesef sebep yok ama olmuyo işte ben umudum falanda kalmadı çok mutsuzm maesef
cnm benimde 3 sene oldu.napalım biz elimizden geleni yapıcaz takdir yüce Rabbimin.vakti saati var demekki.umudumuzu hiç bizaman yitirmeyelim.Rabbim vermiyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış.
orası ölede etrafımda herkesmi hamile kalır millet üçüncüyü yaptı ama ben okadar uğraşıyım bitane bile yok sıkıldım bunaldım artık
sende ve eşinde bi problem varmı?
yok testler tahliller filmler hsg ler ne ararsanız yapıldı ama olmuyo olmuyo çok moralimi bozuyo artık bu durum
bizdede eşimin morfoloji düşük %3.
burdayızzz burda, araştırmaktan artık beynim uyuştu yahu,
Yarın kontrolüm var fena gerginim
Selam canımmm ,
bende pek bakamadım bugün...
Sen nasıl oldun??
Ayy evet bende merakettim neredesin İdeeeeeennnn??!!!Aşılama mı oldu acaba yaw?Aaaaaa tabi ya bugün aşılaması vardı İdenciğinn ayy rabbim bu sefer pozitifleri görmeyi nasip etsin...Evdedir o bugün ondan girememiştir...
Dün aşılamam oldu kızlaar... ondan yoktum buralarda... bugün de geldim iş başı artık..
doktor yoktu asistanları yaptı bu sefer.. azcık canımı acıttılar o temizleme esnasında falan... bide enjekte ederlerken rahim filmindeki gibi tüplerden spermin gidişini hissettim böyle karın ağrısı gibi...
bide geçen aşılamada eşime günde iki tane içtiği sigarayıda yasaklamıştım alkolden bir hafta uzak tutmuştum..19 milyonla girmiştik aşılamaya bu sefer cuma c.tesi pazar hep alkollü ortamdaydık dikkatte etmedi içti sigarasınıda alkolünüde bu aşılamaya 29 milyonla girdik
bu arada bizim işyerindeki kız vardı ya tek embriyo ile transfer yapıldı... embriyo bölünmüş ve ikizmiş çocuk
hoşgeldin canım hayırlı olsun inş. seninde bebişin seninledir.çok yorma kendini bikaç gün..Benim de malesef olumsuz sonuçlandı.Artık ben biraz ara vermeye karar verdim eylül sonu gibi tüp yaptırmayı düşünüyorum.İnş o zaman kadar gere kalmaz :):) aşılama süreci beni çok yıpratıyor ve çok profesyonelce yapılan bi iş değilmiş gibime geliyor hepimizin hakkındahayırlısı olsun artık napalım.ama burdan gitmeye niyetim yok sizin haberlerinizi bekliyorum bakarsın bi süpriz ben yaparım belli olmaz :):)
inşallah canım herkesin güzel haberlerini almak nasip eder rabbim... bende bundan sonra olmadı ara vercem zaten memlekete fln gitcem gelcem .. sonrada aynı senin gibi eylül sonu ekim başı tüp bebek yolları görünür bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?