Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aklın yolu bir.Belki beraber gider grup indirimi alırız:):) ama sen orayı düşünme şimdiden.. sen ziyarete gelirsin bana:):)

bidahaki ay hayırlı olsuna gelirim inşallah bebeğimle beraber kardeş kardeş büyütürüz

aybugün karnım ağrıyo biraz... geçenkinde hiç akıntım olmamıştı.. koyulan spermler hiç geri gelmemişti sanki ama bu sefer dün akşamda bu sabahta peçeteye akıntım geldi biraz... bide asistan aşılamayı yaparken demişti çok akıntın var diye.. baya bastırdı bezi temizlemek için

Tünaydın herkeseee!
Doktora gittim 2 tane 14mm birtane 10 mm yumoşum varr)kendi kendine çatlamazsa bu ay cumartesi planlı olarak yapılacak aşılamam)Geçen seferki gibi başına buyruk olurlarsa diye yarında kontrol var perşembe de1: zaten perş3mbe çatlatma verecek

Gözün aydın canım. İnşallah hayırlsıı olur bu sefer.
Ya şu hastanelerde neden işi asistana bırakırlar anlamam. Önemli birşey bu
Vallahi alayına isyan edesim var:)))

Hadi canım inşallah hayırlısı olur yumoşların :) iki tane tutar inşallah AMİNNNNNNNN:)

oyy maşallaahhh... canım inşallah olur bu sefer... yaaa olcak ya valla olcak bu sefer olcak...

Gözün aydın canım. İnşallah hayırlsıı olur bu sefer.
Ya şu hastanelerde neden işi asistana bırakırlar anlamam. Önemli birşey bu
Vallahi alayına isyan edesim var:)))

aynen tatlım benimde isyan edesim var ama ne diyiimm haktan hayırlısı artık. bakarsın bu tutar

oyy maşallaahhh... canım inşallah olur bu sefer... yaaa olcak ya valla olcak bu sefer olcak...

aynen tatlım benimde isyan edesim var ama ne diyiimm haktan hayırlısı artık. bakarsın bu tutar

İnşallah olur hayatım . Allah çektiklerimizin mükafatını verir umarım.
Bende cumartesı gidip dr konuşayım diyorum hasta olmadan
Tüp bebek isteyeceğim. rapor alabilirmiyim vs. onu soracağım
olmazsada bastırıp yaptıracağım yeter sıkıldım

amin canım.. walla benimde isyan edip parayı bastırıp yaptırasım var ama işte yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik azcık daha bekliyim diyorum..

bizim bu ofisteki kız 8 bin harcamış... ama tuttu çok şükür tutmasaydı büyük kayıp düşünsene

canım aşılaman hayırlı olsun hadi bakalım inşallah tutar ama şu asistanlar işi hiç iyi olmamış oldu olası ögrendik evde biz yapalım bari töbe töbe yaa ...

bu 8 bin tl tüb bebekmi hangi hastanede yaptırmış çok degilmi ya ..

Hımm bir kerede tuttu değil mi

Evet kuzular ilkinde tuttu ama baya sağlam adım attılar... canım çok değil aslında hemen hemen bu fiyatlar hep ama tabi bu bahçeci fiyatı biraz daha tuzludur belki

Evet kuzular ilkinde tuttu ama baya sağlam adım attılar... canım çok değil aslında hemen hemen bu fiyatlar hep ama tabi bu bahçeci fiyatı biraz daha tuzludur belki

bahçeci ise tuzlu olması normal tabi..
ya varya hep rüyamda adet oldugumu görüyorum ben ya çok stresliyim gün yaklaştıkça rüyalarım çogalıyo. ne zor bişeymiş bebek sahibi olamamak ya (

Kızlar, test sonucum geldi. maalesef olumsuz Yarın gidip doktorumla konuşmayı düşünüyorum..

idencim inşallah seninki bu sefer tutar canım.. hakkımızda hayırlısı olsun.

bahçeci ise tuzlu olması normal tabi..
ya varya hep rüyamda adet oldugumu görüyorum ben ya çok stresliyim gün yaklaştıkça rüyalarım çogalıyo. ne zor bişeymiş bebek sahibi olamamak ya (

yapma kuzum olmazsada dünyanın sonu değil... hala umut olacak yumurtalarımız ve spermlerimiz var olmayacak diye bi kayde yookkk

Kızlar, test sonucum geldi. maalesef olumsuz Yarın gidip doktorumla konuşmayı düşünüyorum..

idencim inşallah seninki bu sefer tutar canım.. hakkımızda hayırlısı olsun.

canım senin içinde geçerli allah çok şükür bugünlerimizi gösterdi ya daha kötü günler yaşıyo olsaydk... sende yeni umutlara yelken açıcaksın inş. hayırlısı olacak ...

evet, Allaha şükür yumurtalarımız var, umudum da var çok şükür. inşallah hepimiz günün birinde vakti saati gelince yavru kuşlarımıza kavuşacağız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…