aklın yolu bir.Belki beraber gider grup indirimi alırız:):) ama sen orayı düşünme şimdiden.. sen ziyarete gelirsin bana:):)
Buket'cim nasılsın?
Bebişimiz napıyor:)
Dün aşılamam oldu kızlaar... ondan yoktum buralarda... bugün de geldim iş başı artık..
doktor yoktu asistanları yaptı bu sefer.. azcık canımı acıttılar o temizleme esnasında falan... bide enjekte ederlerken rahim filmindeki gibi tüplerden spermin gidişini hissettim böyle karın ağrısı gibi...
bide geçen aşılamada eşime günde iki tane içtiği sigarayıda yasaklamıştım alkolden bir hafta uzak tutmuştum..19 milyonla girmiştik aşılamaya bu sefer cuma c.tesi pazar hep alkollü ortamdaydık dikkatte etmedi içti sigarasınıda alkolünüde bu aşılamaya 29 milyonla girdik
bu arada bizim işyerindeki kız vardı ya tek embriyo ile transfer yapıldı... embriyo bölünmüş ve ikizmiş çocuk
Tünaydın herkeseee!
Doktora gittim 2 tane 14mm birtane 10 mm yumoşum varr)kendi kendine çatlamazsa bu ay cumartesi planlı olarak yapılacak aşılamam )Geçen seferki gibi başına buyruk olurlarsa diye yarında kontrol var perşembe de 1: zaten perş3mbe çatlatma verecek
Tsk edr cnm iyiyim bir tane daha kardes gelirmi acaba bebisime diye heyecanla bakiyorum bebiste iyi beni cok uyutuyor o kdr cnm
Tünaydın herkeseee!
Doktora gittim 2 tane 14mm birtane 10 mm yumoşum varr)kendi kendine çatlamazsa bu ay cumartesi planlı olarak yapılacak aşılamam )Geçen seferki gibi başına buyruk olurlarsa diye yarında kontrol var perşembe de 1: zaten perş3mbe çatlatma verecek
Gözün aydın canım. İnşallah hayırlsıı olur bu sefer.
Ya şu hastanelerde neden işi asistana bırakırlar anlamam. Önemli birşey bu
Vallahi alayına isyan edesim var:)))
oyy maşallaahhh... canım inşallah olur bu sefer... yaaa olcak ya valla olcak bu sefer olcak...
aynen tatlım benimde isyan edesim var ama ne diyiimm haktan hayırlısı artık. bakarsın bu tutar
İnşallah olur hayatım . Allah çektiklerimizin mükafatını verir umarım.
Bende cumartesı gidip dr konuşayım diyorum hasta olmadan
Tüp bebek isteyeceğim. rapor alabilirmiyim vs. onu soracağım
olmazsada bastırıp yaptıracağım yeter sıkıldım
amin canım.. walla benimde isyan edip parayı bastırıp yaptırasım var ama işte yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik azcık daha bekliyim diyorum..
gidip konuşayım bakayım kaça patlıyor:))
ya bu meretinde garantisi yok ya
bizim bu ofisteki kız 8 bin harcamış... ama tuttu çok şükür tutmasaydı büyük kayıp düşünsene
Hımm bir kerede tuttu değil mi
canım aşılaman hayırlı olsun hadi bakalım inşallah tutar ama şu asistanlar işi hiç iyi olmamış oldu olası ögrendik evde biz yapalım bari töbe töbe yaa ...
bu 8 bin tl tüb bebekmi hangi hastanede yaptırmış çok degilmi ya ..
Evet kuzular ilkinde tuttu ama baya sağlam adım attılar... canım çok değil aslında hemen hemen bu fiyatlar hep ama tabi bu bahçeci fiyatı biraz daha tuzludur belki
bahçeci ise tuzlu olması normal tabi..
ya varya hep rüyamda adet oldugumu görüyorum ben ya çok stresliyim gün yaklaştıkça rüyalarım çogalıyo. ne zor bişeymiş bebek sahibi olamamak ya(
Kızlar, test sonucum geldi. maalesef olumsuzYarın gidip doktorumla konuşmayı düşünüyorum..
idencim inşallah seninki bu sefer tutar canım.. hakkımızda hayırlısı olsun.
Kızlar, test sonucum geldi. maalesef olumsuzYarın gidip doktorumla konuşmayı düşünüyorum..
idencim inşallah seninki bu sefer tutar canım.. hakkımızda hayırlısı olsun.
yapma kuzum olmazsada dünyanın sonu değil... hala umut olacak yumurtalarımız ve spermlerimiz var olmayacak diye bi kayde yookkk
canım senin içinde geçerli allah çok şükür bugünlerimizi gösterdi ya daha kötü günler yaşıyo olsaydk... sende yeni umutlara yelken açıcaksın inş. hayırlısı olacak ...
üzme canını.. canım kaçıncı aşılamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?