ilk aşılamamdı canım.. insan ister istemez üzülüyor ama napalım, denemeye devam.. büyük ihtimalle ramazandan sonra denerim, öyle düşünüyorum
slm kızlar benm aşılamımın 9. günü bügün ama dünden beri midem bulanıyor ayaga kalkınca basım dönüyor vee cook acıkıyorum sürekli agzımda bişiler hep yemek istiyorum daha önceki 2 asılamamda hiç böyle olmamıştı acep yarın test yapsam cıkar mı?
kızlar, az önce fark ettim açık kahverengi lekelenmem olmuş. bugün aşılamanın 12. günü ve sabah yaptırdığım kan testi de negatif çıkmıştı gerçi. progestan'ın yan etkisi olabilir mi bu konuda bilginiz var mı?
kızlar, az önce fark ettim açık kahverengi lekelenmem olmuş. bugün aşılamanın 12. günü ve sabah yaptırdığım kan testi de negatif çıkmıştı gerçi. progestan'ın yan etkisi olabilir mi bu konuda bilginiz var mı?
cnm inş.bebiş vardır belki geç döllenme falan olmuştur teste çıkmamıştır.yoksada adetin gelmeye başlıyordur.biliyomun sen negatif yazdıktan sonra umudum kalmadı.seninde ilk aşılamandı benimde demekki ilkini tutması daha az bi ihtimal.bidaha aşılama denicekmisin?bence benimde olmadı bu ay.:26::26::26:
canım iğnelerdenmidir nedir ama geç sökülüyo adet aşılamadan sonra benimkide öyle oldu 2 gün kahverengi geldi ertesi gün normale döndü
kızlar yarın test günüm ama bende sıfır belirtiyine olmadı
hadi bakalım inşallah gelir bebişlerimiz benimde 9 temmuzda adet tarihim heyecanla bekliyorum bu havada üşüyorum ya ayaklarım buz gibi çorap giydim ya şaka gibi :))
yaa canım sıkma canını bende çok stresliyim aşırı asabiyet oldu test günüme daha çok var amaneyse stresimi paylaşcak birisi yok anlaşılan herkes arkadşlığını kurmuş zaten
bide canımm geçen ay biz normal denedik hiç belirti yoktu karın ağrısı göğüs ağrısı falan hastalandmm önceki ay yine normal denedik bu sefer tüm belirtiler vardı yine hastalandımm yani beliriyle olacak iş değil benim anladığım kadarıylakızlar yarın test günüm ama bende sıfır belirtiyine olmadı
yaa canım sıkma canını bende çok stresliyim aşırı asabiyet oldu test günüme daha çok var ama
senin ilk aşılamanmı benim bi arkadaşım normal yolla hamile kaldı asabiyet sivilce hepsi vardı bendee ona güveniyorum biraz takma kafanaadet olcam kesin kasık ağrımbel ağrmvar snrliym bide svilcemde mevcut
slm kızlar benm aşılamımın 9. günü bügün ama dünden beri midem bulanıyor ayaga kalkınca basım dönüyor vee cook acıkıyorum sürekli agzımda bişiler hep yemek istiyorum daha önceki 2 asılamamda hiç böyle olmamıştı acep yarın test yapsam cıkar mı?
senin ilk aşılamanmı benim bi arkadaşım normal yolla hamile kaldı asabiyet sivilce hepsi vardı bendee ona güveniyorum biraz takma kafana
bu ikinci bnm aşılama
canım umutsuzluğa kapılma, testi yaptır bence. herkeste belirti olacak diye bir durum yok ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?