Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk aşılamamdı canım.. insan ister istemez üzülüyor ama napalım, denemeye devam.. büyük ihtimalle ramazandan sonra denerim, öyle düşünüyorum

hadi bakalım inşallah gelir bebişlerimiz benimde 9 temmuzda adet tarihim heyecanla bekliyorum bu havada üşüyorum ya ayaklarım buz gibi çorap giydim ya şaka gibi :))

slm kızlar benm aşılamımın 9. günü bügün ama dünden beri midem bulanıyor ayaga kalkınca basım dönüyor vee cook acıkıyorum sürekli agzımda bişiler hep yemek istiyorum daha önceki 2 asılamamda hiç böyle olmamıştı acep yarın test yapsam cıkar mı?

canım bence yapma benim bile 11. günüm yapmayı düşünmüyorum çıkmaz çünkü biraz daha bekle derim ben :))

kızlar, az önce fark ettim açık kahverengi lekelenmem olmuş. bugün aşılamanın 12. günü ve sabah yaptırdığım kan testi de negatif çıkmıştı gerçi. progestan'ın yan etkisi olabilir mi bu konuda bilginiz var mı?

canım iğnelerdenmidir nedir ama geç sökülüyo adet aşılamadan sonra benimkide öyle oldu 2 gün kahverengi geldi ertesi gün normale döndü

cnm inş.bebiş vardır belki geç döllenme falan olmuştur teste çıkmamıştır.yoksada adetin gelmeye başlıyordur.biliyomun sen negatif yazdıktan sonra umudum kalmadı.seninde ilk aşılamandı benimde demekki ilkini tutması daha az bi ihtimal.bidaha aşılama denicekmisin?bence benimde olmadı bu ay.:26::26::26:

keşke öyle olsa tatlım, ama nerdeeee
yok canım sen umudunu kaybetme sakın, Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin bizimki tutmadı ama inşallah seninki tutmuştur. sen yarın test yaptıracaktın değil mi?
yarın bir fırsatını bulup doktora uğramayı ve konuşmayı düşünüyorum. 2. aşılama için niyetim var açıkçası, bilemiyorum ama hatta belki 3.'yü de deneyebilirim. muhtemelen ramazan sonrasında denerim. (oruçluyken muayene olunamıyor diye okumuştum, sizin bilginiz var mı bu konuda?)
tüp bebek daha zorlu bir süreçmiş gibi geliyor bana hatta bir de pko'lularda ohss riskinin yüksek olduğunu okuyunca tırsmaya başladım açıkçası.

canım iğnelerdenmidir nedir ama geç sökülüyo adet aşılamadan sonra benimkide öyle oldu 2 gün kahverengi geldi ertesi gün normale döndü

bakalım görecez, 2 saat önce gelmiş çok az. şimdilik kesildi benimki.. akşama sökülsem de şu gerginliğim ve stresim azalsa. ofiste önüme gelene çatıyorum valla

neyse stresimi paylaşcak birisi yok anlaşılan herkes arkadşlığını kurmuş zaten

hadi bakalım inşallah gelir bebişlerimiz benimde 9 temmuzda adet tarihim heyecanla bekliyorum bu havada üşüyorum ya ayaklarım buz gibi çorap giydim ya şaka gibi :))

canım benim test tarihide 10 temmuz inş. bebişler gelir..sende nasıl belirtiler var benim göğüslerim patlamak üzere bi de asabiyet var tabii((

kızlar yarın test günüm ama bende sıfır belirti yine olmadı
bide canımm geçen ay biz normal denedik hiç belirti yoktu karın ağrısı göğüs ağrısı falan hastalandmm önceki ay yine normal denedik bu sefer tüm belirtiler vardı yine hastalandımm yani beliriyle olacak iş değil benim anladığım kadarıyla

Erken cnm daha simdi moralini bozma

bu ikinci bnm aşılama

ilk aşılamada adet belirtilerimin hepsi vardı zaten tam 30. gün de adet oldum bnda sadce ara ara kasık bel ağrsı ve sivilcem mevcut göğüslerim gayt normal hiçbişiyok artık iice sinirlerim alt üst oldu

canım umutsuzluğa kapılma, testi yaptır bence. herkeste belirti olacak diye bir durum yok ki..

yarın zaten yaptırsam ancak akşam yediye kadr yaptırabilirim çalşıyorum olmazsam belki yaptrırım ama olacağım kesin buseferki hayal kırıklığım daha büyük oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…