canım senin belirtilerin neydi adet belirtilerinden farklı olarak en azından bize biraz fikir verirErken cnm daha simdi moralini bozma
canlar günaydın...
sıkıntı stres yapmayın her şey olacağına varıyor...
güzel günler bizim olsun inşallah...
çok gerginim ben bugün test günüm benm
gerilme tatlım.. ya bebeğin seninleyse niye geriyorsun yavrucuğumuzu
yoksada herşeyin sonu değil.... son yumurtanmıydı son spermmiydi ... değil allah emeklerimizi görsün çok bekletmesin ama kendimizi paralayacak halimiz yok.. mutlu olcak sağlıklı olcazki bebeklerimiz bizi isteyip dileyip gelsinler...
çok moralim bozuk bugün test günüm napcam bilmiyorum olmıyım diye yalvarıyorum benm ikinci aşılamam
iden senle aynı topikteniz biz öncekinden o yüzden mutusuzm ikinci aşılamam
çok moralim bozuk bugün test günüm napcam bilmiyorum olmıyım diye yalvarıyorum benm ikinci aşılamam
benimde ikinci aşılamam ama napalım... tüp bebek yaptırıp negatif sonuç alanlar da var 8-10 milyar harcayıp bi sonuca ulaşamayanlar var onlar napsın.. hadi morallen git yaptır testini gel güzel haberlerle inşallah
allah herkesin yardımcısı olsun bian evvelde kucaklarımızı doldursun sağlıklı bebelerle ben şuan işteyim akşam yediden önce yaptıramamki tabi olmazsam
Bende çalışıyorum oda ayrı bir sıkıntı oluyor işte.. hakkında hayırlısı canım olmadı öğle aran varsa yakın biyere git yaptır.
çok negatif gördüm korkuyorum yaptırmaya
zaten karın ağrımda başladı
zaten karın ağrımda başladı
çok yanlış yapıyosun bu kadar olumsuz bakma ki olumlu olsun
Allah yardımcımız oldun hepimizin umarım güzel sonuçlar alırız alırız . Hiç üzülme zaten üzülmenin hiç bişeye faydası yok aksine zararı var
Günaydın kızlar nasılsınız?
Olumsuz düşünmek yok. Stres yok.
Rahat olun biraz ya (Diyene bak)
nerdeyse ağlıcam ya çok berbatım
duygu'cum böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz
neden böyle sıkıntıya sokuyorsun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?