Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlar günaydın...

sıkıntı stres yapmayın her şey olacağına varıyor...

güzel günler bizim olsun inşallah...

çok gerginim ben bugün test günüm benm

gerilme tatlım.. ya bebeğin seninleyse niye geriyorsun yavrucuğumuzu

yoksada herşeyin sonu değil.... son yumurtanmıydı son spermmiydi ... değil allah emeklerimizi görsün çok bekletmesin ama kendimizi paralayacak halimiz yok.. mutlu olcak sağlıklı olcazki bebeklerimiz bizi isteyip dileyip gelsinler...

çok moralim bozuk bugün test günüm napcam bilmiyorum olmıyım diye yalvarıyorum benm ikinci aşılamam

çok moralim bozuk bugün test günüm napcam bilmiyorum olmıyım diye yalvarıyorum benm ikinci aşılamam

benimde ikinci aşılamam ama napalım... tüp bebek yaptırıp negatif sonuç alanlar da var 8-10 milyar harcayıp bi sonuca ulaşamayanlar var onlar napsın.. hadi morallen git yaptır testini gel güzel haberlerle inşallah

allah herkesin yardımcısı olsun bian evvelde kucaklarımızı doldursun sağlıklı bebelerle ben şuan işteyim akşam yediden önce yaptıramamki tabi olmazsam

allah herkesin yardımcısı olsun bian evvelde kucaklarımızı doldursun sağlıklı bebelerle ben şuan işteyim akşam yediden önce yaptıramamki tabi olmazsam

Bende çalışıyorum oda ayrı bir sıkıntı oluyor işte.. hakkında hayırlısı canım olmadı öğle aran varsa yakın biyere git yaptır.

Günaydın kızlar nasılsınız?
Olumsuz düşünmek yok. Stres yok.
Rahat olun biraz ya (Diyene bak)

Allah yardımcımız oldun hepimizin umarım güzel sonuçlar alırız alırız . Hiç üzülme zaten üzülmenin hiç bişeye faydası yok aksine zararı var

aynen ama insanın elinde değilki resmen ne hisstcemi şaşırdım aartık bide napcam adet olursam onuda bilmiorum büyük ihtimal tedaviyi bırakcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…