Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Duygucum seni en iyi bizler anlayabiliyoruz ancak umitsizlige kapilip tedavi birakmaca yok, hepimiz buyuk emekler ve ugraslar veriyoruz fedakarliklar yapiyoruz ama suna inaniyorum ki bir gun hepimiz Allahin izniyle annelik duygusunu tadacagiz. Dun benim icin de zor bir gundu hayal kirikligi yasadim, uzuldum ama toparlandim cok sukur. O kadar emegin sonucunda elimde su an sadece bir kagit parcasi kaldi, dunden beri bakisiyoruz ama sonra diyorum ki demek vakti saati gelmemis ve demek ki Rabbim biraz daha ugrasmamizi cabalamamizi istiyor. Inanarak ve umudumuzu kaybetmeden bu yolda mucadele edecegiz, burada yasadiklarimizi sikintilarimi paylasacagiz ve birbirimizin elinden tutup teselli edecegiz, hadi uzme artik kendini. Gozlerini simsiki kapat ve en mutlu oldugun anlari hayal et eminim sana iyi gelecektir ve ne olursa olsun sakin pes etme.. lutfen..

çok güsel düşünceleriniz için çok sevindim ve teşekkür ederim ama hem maddi hmde manevi olarak gücümüz yok bu sondu 1 yıl ara verilcek malesef

zaten olmadıkı yine ((

canım doktorlar ne diyor stres yaptığınızdan olmuyor
Biliyorum bende rahat bir insan değilim ama denemek lazım
Bu kadar kendini yer bitirirsen senide olumsuz etkileyecek psikolojin bozulacak
Hayırlısı değilmiş demek de geç.
Nasıl olsa yumurta sperm var :)

Bugun firsat olursa doktora ugramayi dusunuyorum. Gorusmemiz neticesinde belki 1 ay ara verebilirim, malum onumuz ramazan..

günaydın canlar..

regli olunca dünya başınıza yıkılıyor ama kendinize gelmeniz 2 günü bulmuyor haberiniz olsun..Guldusum aynen dediğin gibi stres hepsinin tek nedeni unutmayı başarabilsek şansımız en az iki kat artıcak ama bekleme süreci uzun olduğu için problem.ben uzun süreli ara vermeye karar verdim Rabbim verecekse verecek yoksa eylül ekim gibi kış sezonuyla tüp bebeke start vermeyi düşünüyorum umarım o zamana güzel haberlerinizi alırım hepinizin.İnsanın kendinden çok başkasına ettiği dualar tutarmış dualrımızdan birbirimizi eksik etmeyelim

günaydın güzeller ne oluyosunuz yaaa hoppp kendinize gelin ya topikteki havaya bak cenazemi çıktı ya biraz kendinize gelin bebek varsa bile geri kaçar bu havadan napıyoruz süsleniyoruz kendimize iyi bakıyoruz spor yapıyoruz moral buluyoruz..:)))

Bugun firsat olursa doktora ugramayi dusunuyorum. Gorusmemiz neticesinde belki 1 ay ara verebilirim, malum onumuz ramazan..

Ara vermek iyi oluyor canım
bende bu ay dinlenemdeyim.
evet raamzan orucumuzu tutalım ama benim ramazanın sonuna doğru denk gelecek regl.
Hatta cumartesi gidip konuşmayı düşünüyorum ne yapalım diye.

Evet canım hayırlısı diyeceğiz artık
sende özele gidiyordun değil mi canım.
bende tüp bebekten yanayım bakalım

günaydın emos hosgeldın

Evet canım hayırlısı diyeceğiz artık
sende özele gidiyordun değil mi canım.
bende tüp bebekten yanayım bakalım

evet canım özele gidiyorum.Zaten yarı parası çıkmıştı şimdiye tüp bebeğin.Hayırlısı buymuş demekki hiç üzülmüyorum verdiğim paralara ama sebepsiz infertilitede aşılama sanki doğru bi çözüm değil gibi geliyo.insan yaptırınca çok umut bağlıyo ama şimdi stres yapmadan düşünüyorum da zaten diğer aylarda da aynı şansımız var.Aşılama yumurtlama problemi olanlarda daha faydalı gibi geliyo bana.Ne biliyim kafam rahatladı diye böle rahat konuşuyorum heralde:):)
zaten aşılama yaptırdığımdan beri kendimi korucam yürümicem diye kilo aldım.şimdi iki gündür nerdeyse işten eve yürüme gitcem.Bol spor yapıyorum haftasonu kısa süreli tatile gidicem kafa boşaltmaya bakarsın kendiliğinden olur :):)

cnm benim test günüm yarın.ama umudum yok.bugün regli olcak gibi belirtilerim başladı.hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…