duygucum seni en iyi bizler anlayabiliyoruz ancak umitsizlige kapilip tedavi birakmaca yok, hepimiz buyuk emekler ve ugraslar veriyoruz fedakarliklar yapiyoruz ama suna inaniyorum ki bir gun hepimiz allahin izniyle annelik duygusunu tadacagiz. Dun benim icin de zor bir gundu hayal kirikligi yasadim, uzuldum ama toparlandim cok sukur. O kadar emegin sonucunda elimde su an sadece bir kagit parcasi kaldi, dunden beri bakisiyoruz ama sonra diyorum ki demek vakti saati gelmemis ve demek ki rabbim biraz daha ugrasmamizi cabalamamizi istiyor. ınanarak ve umudumuzu kaybetmeden bu yolda mucadele edecegiz, burada yasadiklarimizi sikintilarimi paylasacagiz ve birbirimizin elinden tutup teselli edecegiz, hadi uzme artik kendini. Gozlerini simsiki kapat ve en mutlu oldugun anlari hayal et eminim sana iyi gelecektir ve ne olursa olsun sakin pes etme.. Lutfen..
zaten olmadıkı yine((
Evet canim maalesef
Bugun firsat olursa doktora ugramayi dusunuyorum. Gorusmemiz neticesinde belki 1 ay ara verebilirim, malum onumuz ramazan..
Evet canim maalesef
günaydın canlar..
regli olunca dünya başınıza yıkılıyor ama kendinize gelmeniz 2 günü bulmuyor haberiniz olsun..Guldusum aynen dediğin gibi stres hepsinin tek nedeni unutmayı başarabilsek şansımız en az iki kat artıcak ama bekleme süreci uzun olduğu için problem.ben uzun süreli ara vermeye karar verdim Rabbim verecekse verecek yoksa eylül ekim gibi kış sezonuyla tüp bebeke start vermeyi düşünüyorum umarım o zamana güzel haberlerinizi alırım hepinizin.İnsanın kendinden çok başkasına ettiği dualar tutarmış dualrımızdan birbirimizi eksik etmeyelim
günaydın güzeller ne oluyosunuz yaaa hoppp kendinize gelin ya topikteki havaya bak cenazemi çıktı ya biraz kendinize gelin bebek varsa bile geri kaçar bu havadan napıyoruz süsleniyoruz kendimize iyi bakıyoruz spor yapıyoruz moral buluyoruz..:)))
günaydın canım nasılsın :))günaydın emos hosgeldın
Kismetse bugun yarin gelir beklemedeyim :)
Evet canım hayırlısı diyeceğiz artık
sende özele gidiyordun değil mi canım.
bende tüp bebekten yanayım bakalım
saol emos'cum iyiyim bende bu ay rahatım iğne yok :))
keşke öyle olsa tatlım, ama nerdeeee
yok canım sen umudunu kaybetme sakın, Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin bizimki tutmadı ama inşallah seninki tutmuştur. sen yarın test yaptıracaktın değil mi?
yarın bir fırsatını bulup doktora uğramayı ve konuşmayı düşünüyorum. 2. aşılama için niyetim var açıkçası, bilemiyorum ama hatta belki 3.'yü de deneyebilirim. muhtemelen ramazan sonrasında denerim. (oruçluyken muayene olunamıyor diye okumuştum, sizin bilginiz var mı bu konuda?)
tüp bebek daha zorlu bir süreçmiş gibi geliyor bana hatta bir de pko'lularda ohss riskinin yüksek olduğunu okuyunca tırsmaya başladım açıkçası.
canım senin belirtilerin neydi adet belirtilerinden farklı olarak en azından bize biraz fikir verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?