İyi ol hayatım bende iyiym
hamile kalıcam bu ay bana ne
tam gününde yaptım.hahahah ay vallahi sıyırdık iyice.
kızlar progesteron 14.45 çıktı .. klomen kullandığımda bile 17 çıkmıştı düşük yani ama bakalım kısmet.. benim bi sinyalim var böyle alttan batmalar oluyo sonra bir hafta içinde adet oluyorum o sinyal henüz gelmedi inşallah gelmezde :) o gelene kadar umutluyum ama bu değer biraz üzdü beni
Hayırlı olsun canım
Kaç yumurtan var
Ohhhh negüzel valla bende tam gününde yapmışım)Çatladığında süpermanlar oradaydı ertesi günde aşılama olunca garanti oldu hahahah bu ay olacak o bebişleerr
Buarada Olmazsa sende tüp yapıcan dimi canım?araştırdın mı hiç?ağrılı falan diyorlar yaw gerçi ağrılar vızzzz gelir bize ammmaa
Umudunu yitirme olumsuzları da at bence aklından.dua ettim senin için Allah kimseyi evlat aşkıyla yakmasın inş
3 tane cnm. Bu ilk olacak. O yüzden kaç yumurta işe yarar ne olur bilmiyorum. Sebepsiz infertilite dedi Dr
Canım ya bende hiç bakmıyorlar progesteron a ama jel veriyor her seferinde anlamadım vallahi...
Kuzum bende bu gonal f i hiç sevmedim bende klomen kullanırken 18 19 mm olurdu yumurtalarım öyle çatlatma iğnesi oluyordum 5 ayda kimyasalda olsa 2 gebelik olmuştu şimdi bu iğne ile biliyorsun 2 dir 14mm ken kendi kendine çatladı bence benim bünyem klomene olumlu tepki veriyordu.Bakalım hayırlısı artık bende bunda da olmazsa tatile gidip direk tüp bebek tedavisine başlıycam ondan da azcuk tırrrsıyorumm :S
Canımmm o sinyal gelmesin inş bebişimiz gelsiiiinnn)
Umudunu yitirme olumsuzları da at bence aklından.dua ettim senin için Allah kimseyi evlat aşkıyla yakmasın inş
3 tane cnm. Bu ilk olacak. O yüzden kaç yumurta işe yarar ne olur bilmiyorum. Sebepsiz infertilite dedi Dr
:))))Hahaha Eşim diyor hani bu ay saatli olmayacaktı
Dedim sen bana bakmaderim vazgeçerim gününde olacak yine :)
Bu arada banyo yapma hemen hayatım. ben 20 dk yatar hemen yıkanırdım. üçtür yapmıyorum hatta direk yatıyorum tuvalete bile gitmiyorum sabah yapıyorum banyomu
Ateşim ölçüyorum hep 35-35,2 çıkıyor ateşim çıkmadı :)
Evet canım bu ay ara vermiştim biliyorsun yarın doktora gidecektim oda izindeymiş.
Pazratesi yada haftaya hafta sonu gidip konuşacağım. Ne yol izleyelim diye.
Aılama bir daha olmak istemiyorum açıkçası. Aynı acıalrı çekene kadar tüpte çekerim.
Biraz araştırdım bazıları acıyor diyor bazıları yo kdiyor.
Sanırım buda rahim filmi gibi kişiye göre değişiyor.
Aşılamaya göre tek farkı yumurtaları bizden almaları diğer işlemler aynı.
Dediğin gibi ağrı acı vız gelir tırıs gider
sen araştırdın mı hiç nerede yaptıracaksın
kuzum banada geçen ay vermişlerdi fitil biliyosun mantar yaptı hala toparlayamadım .. hala akıntım var ara ara kaşınıyo çok sinir oluyorum bu durumada.. ama klomen olayını çözemedim walla... acaba diyorum bak şimdi şeytanca bi fikir geliyor aklımaboş bırakcaz ya bu ay tüp bebekten önce... ben eşime bile demeden her gün bitane klomenmi içsem nede olsa doktorada gitsem bi tane klomen veriyodu çatlama iğnesi bile vermiyodu :) içeyim 5 gün sonra gününü söylemeden kocaya o işi tutarız :) nasıl olurki acep
tamam tamam bakmayın siz bana manyağım ben
canım allah razı olsun duaların için.. dillerin dert görmesin.. bakalım umut adet olana kadar menepoza girene kadar devam etcek ama haktan hayırlısı bu ay olsaydı da iyi olcaktı ..anama babama torunuyla giderim
kısmet artık bakalım.. açıkçası tüp bebekle uğraşcak gücü görmüyorum şuan kendimde çok yoruldum 2 senedir
Sibelcim bu ay sen hamile kalacaksin insallah, icime oyle dogdu birden
Insallah asilaman tutar canim, benim 2yumurtayla tutmamisti
Tek yumurtada sans bildigim kadari ile %15 civarinda olduguna gore 3yumurtayla senin sansin insallah %45 olur canim :)) bir de bakarsin ucuz olurmus
Aynen canım bende her nekadar düşünmeden ilişki olacak buay desemde olamıyor valla))!Bende hep wc ye giderdim eskiden ama aralık ayından beri ilişki sonrası kalkmıyorum yerimden dediğin gibi eğer gece oluyorsa sabaha kadar banyo yapmıyorum bende canım.
Bencede tüpe geçmek daha mantıklı artık hele benim için ikidir yumurtalar olgunlaşmadan çatlıyor...
Araştırdım bende yine medicalparkta olsun istiyorum tüp bebek bölümü de latif küpelioğlu ve ekibi var çok yerde methini duydum nette de herkes memnun başarılı bir ekip hastaneyide beğeniyorum güler yüzlü herkes ve hijnenik bir hastane fiyatta 4000 lira tüp 2000 lira ilaçlar dedi geçen gittiğimde bankodaki kıza sordum...
Evet canım tek fark o onda da lokal anestezi oluyormuş zaten tabi biraz fazla ilaç kullanıcaz ama olsun ya napalım biz kiii nelere katlanıyoruz bebişler için canımız feda..
Ayy canım evet çok fena o mantar olayı ya ve birçok kişiye yapmış bende forumlarda okudum hepBir tarafı yapalım derken diğer tarafı bozuyoruz..
Hahaha sorma bende düşünmedim değil hani hele bu ay iğneyi bırakıp klomen alasım geldi hep)Tüp bebek öncesi de mantıklı yaw ayy alsakmıkiii ama valla bende şans yoktur kız olmaz olmaz onda da kist olur haydeee birde onunla uğraş dur pofff neyseee du bakalım bu ay gelir inş bebişlerde gerek kalmaz delice planlara hahah
Iden progesterona neden baktiriyorsun? Kimse benden oyle bir test istememisti
Sibelcim bu ay sen hamile kalacaksin insallah, icime oyle dogdu birden
eveeet bugun 12.günüm test yaptım gene pozitif sanırım kendim kaptırıyorum hamileyim diye uzaktan bakınca hamileyim gibi ama gelin görünki iki yıldır okadar alışmışımki negatife hüsrana neyse hayırlısı bakalım şu mübsrek cuma günü hürmetine allah hepimizin yüzünü güldürsün
eveeet bugun 12.günüm test yaptım gene pozitif sanırım kendim kaptırıyorum hamileyim diye uzaktan bakınca hamileyim gibi ama gelin görünki iki yıldır okadar alışmışımki negatife hüsrana neyse hayırlısı bakalım şu mübsrek cuma günü hürmetine allah hepimizin yüzünü güldürsün
:)))Bakalım belki bu sefer tutar
Medical park göztepedeki mi?
rapor sende alamıyrosun değil mi canım
ilaç derken aynı ilaçlar kullanılmıyor mu? 2,000,00 TL. ilaçlar için pahalı gibi geldi.
Aynen olsunda acısı ağrısı katlanıcaz
canım neden gidip kanda baktırmıyorsun
dedim ya cnm eşim şehir dışında pazartesi gelicek bu mutlu olayı tek basıma yasamak istemiıyorum o benden daha fazla isteyip çabalıyodu sanrım o haberi almayı benden daha fazla hakediyorcanım neden gidip kanda baktırmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?