şuan ezan okunuyo su ezanlar yüzü suyu hürmetine işnallllaaah yerimde olursunuz hamile olursunuz canlarımmAyy inş pozitiftir. Kan testi yaptırdınmı. Yerinde olsam koşa koşa gider yaptırırdım
inşaallah seinikide olurda gider baktırırsın inşşşşşşşşşşaaaaalllaaaaaahh
şuan ezan okunuyo su ezanlar yüzü suyu hürmetine işnallllaaah yerimde olursunuz hamile olursunuz canlarımm
:)))Bakalım belki bu sefer tutar
Medical park göztepedeki mi?
rapor sende alamıyrosun değil mi canım
ilaç derken aynı ilaçlar kullanılmıyor mu? 2,000,00 TL. ilaçlar için pahalı gibi geldi.
Aynen olsunda acısı ağrısı katlanıcaz
canım tüpbebekte dünya kadar ilaç var ya poşet poşet alıyon içiyon öncesi sonrası fln... rapor alsanız iyi olurdu en azından aşılama için rapor çıkarın devlette sonra gidin özelde o raporla alın iğnelerinizi tüp bebekte kullanın tabi önce özeldeki doktora bi sorun bi cinfikirimi :)
dedim ya cnm eşim şehir dışında pazartesi gelicek bu mutlu olayı tek basıma yasamak istemiıyorum o benden daha fazla isteyip çabalıyodu sanrım o haberi almayı benden daha fazla hakediyor
kız iyi dualarla olmuyo acık beddua falanmı alsak acaba bi çocuğunuz olsunda görün gününüzü bilmem ne diebide öylemi denesek :))
İnş canımm...
Bahçelievler canım...Ben çok memnunum hastaneden..
Canım aynı ilaclara ek oluyor öyle 1,2 yumurta değil daha fazla yumurta oluşturuyorlar ve çatlamasıni engelleyici ilaçlar falan oluyor tabi sonrası içinde ilaçlar oluyormuş...
Yok canım alamıyorum ya devletle falan uğraşıp kendimi daha fazla yıpratamıycam artık bu saatten sonra.Birde eşimin kurumu bir kısmını karşılayacak sanırım bilmiyorum henüz..
şuan ezan okunuyo su ezanlar yüzü suyu hürmetine işnallllaaah yerimde olursunuz hamile olursunuz canlarımm
Hımm. Bahçelievler bana uzak hayatım.
Bakalım benim doktor ne diyecek :)
Bende işte sen son gittim devlet ebiliyrosun bi dahada gitmem diyorum büyük konuşmayayımda.
Bende metrobüs le gidiyorum valla trafiğe girmeden...
Offf evet canım biliyorum valla zaten yeteri kadar strese giriyoruz birde onun stresi bilmiyorum ya...
Sor bakalım ne diyecek doktorun ilaçlar falan nelermiş bir ön bilgi olur hem bize de...
ikizi allah sana versin deli mi etcen sen beni yok yok allah sana ikiz bana tekiz versinAmiiinn canımm
Buarada havada ikiz kokusu varrrSenin ikizlerin olacak kızzz )Haydi pazartesi olsada öğrenseekk )
şimdi siz beni kurtlandırıyonuzz kurtlular aklımı çelmeyiinnTamam haklısında canım testi yaptır sonucu paylaş :)
böylede kendine eziyet
ayyyy kız aklıma girniz heee çok güzel fikir tabagın içine kan testi sonucumu koysam olmamıAminnnnnnn. Bence test yaptır. Eşin Pazartesi gelince 3 kişilik yemek masası hazırla. Misafirimiz gelicek de sonra yemek koymak için aldığın tabağın içine bi emzik koy ve masaya getirdiğinde misafirimiz 9 ay sonra gelicek de. Hem unutulmayacak bi anı olurinş bigün ben bunu yapmayı başarıcam. Umut işte :)))
şimdi siz beni kurtlandırıyonuzz kurtlular aklımı çelmeyiinn
Sresten çıkamadık ki bir türlü :))))
pazaretsine randevu alayım bari öğle tatilinde gider gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?