Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar dün gece saat 11 de çatlatma iğnemi de oldum, cumartesi günü aşılamam olucak, umarım hepimiz bir gün pozitifi görürüz

şuan ezan okunuyo su ezanlar yüzü suyu hürmetine işnallllaaah yerimde olursunuz hamile olursunuz canlarımm

Aminnnnnnn. Bence test yaptır. Eşin Pazartesi gelince 3 kişilik yemek masası hazırla. Misafirimiz gelicek de sonra yemek koymak için aldığın tabağın içine bi emzik koy ve masaya getirdiğinde misafirimiz 9 ay sonra gelicek de. Hem unutulmayacak bi anı olur inş bigün ben bunu yapmayı başarıcam. Umut işte :)))

İnş canımm...
Bahçelievler canım...Ben çok memnunum hastaneden..
Canım aynı ilaclara ek oluyor öyle 1,2 yumurta değil daha fazla yumurta oluşturuyorlar ve çatlamasıni engelleyici ilaçlar falan oluyor tabi sonrası içinde ilaçlar oluyormuş...
Yok canım alamıyorum ya devletle falan uğraşıp kendimi daha fazla yıpratamıycam artık bu saatten sonra.Birde eşimin kurumu bir kısmını karşılayacak sanırım bilmiyorum henüz..

ben aynı iğneler biliyorum canım ya.
ben yarın doktora o yüzden gidecektim hani aşılama yapmayalım tüp bebk için rapor alabilrmiyiz v.s soracaktım.
Devlette hemen rapor vermez ki

dedim ya cnm eşim şehir dışında pazartesi gelicek bu mutlu olayı tek basıma yasamak istemiıyorum o benden daha fazla isteyip çabalıyodu sanrım o haberi almayı benden daha fazla hakediyor

Tamam haklısında canım testi yaptır sonucu paylaş :)
böylede kendine eziyet

Hımm. Bahçelievler bana uzak hayatım.
Bakalım benim doktor ne diyecek :)
Bende işte sen son gittim devlet ebiliyrosun bi dahada gitmem diyorum büyük konuşmayayımda.

Hımm. Bahçelievler bana uzak hayatım.
Bakalım benim doktor ne diyecek :)
Bende işte sen son gittim devlet ebiliyrosun bi dahada gitmem diyorum büyük konuşmayayımda.

Bende metrobüs le gidiyorum valla trafiğe girmeden...
Offf evet canım biliyorum valla zaten yeteri kadar strese giriyoruz birde onun stresi bilmiyorum ya...
Sor bakalım ne diyecek doktorun ilaçlar falan nelermiş bir ön bilgi olur hem bize de...

Sresten çıkamadık ki bir türlü :))))
pazaretsine randevu alayım bari öğle tatilinde gider gelirim.

ayyyy kız aklıma girniz heee çok güzel fikir tabagın içine kan testi sonucumu koysam olmamı

Sresten çıkamadık ki bir türlü :))))
pazaretsine randevu alayım bari öğle tatilinde gider gelirim.

Sorma canım ya ))
Al all sor bakalım iyicene tedavi sürecini tüp bebekte..Birde mesela normalinde reglinin 2.günü gidiyorduk onda da aynı mı acaba? Bence bir sorulacaklar listesi yap canım)
Sen hangi hastaneye gidiyordun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…