Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben aynı iğneler biliyorum canım ya.
ben yarın doktora o yüzden gidecektim hani aşılama yapmayalım tüp bebk için rapor alabilrmiyiz v.s soracaktım.
Devlette hemen rapor vermez ki

Hımm. Bahçelievler bana uzak hayatım.
Bakalım benim doktor ne diyecek :)
Bende işte sen son gittim devlet ebiliyrosun bi dahada gitmem diyorum büyük konuşmayayımda.

canım aynı iğneler ama ekstraları oluyo onuda pek bilmiyorum...

Bahçelievler bana yakın hatta bi arkadaşım gitti orda sühamı neydi adı hiç memnundeildi.. kızın sonucu negatif çıktı kimse bir kere aramadı naptın nettin gel bakalım fln die işimiz bitti şeytan görsün yüzünü der gibi... çok sinirler orası istemem ben orayı

Evet liste yapmam laızm seninde soracakalrın varsa yaz bana onalrıda not alayım :)
kartal umut hastanesi canım

ikizi allah sana versin deli mi etcen sen beni yok yok allah sana ikiz bana tekiz versin
Hahahaha)Valla tekiz ikiz ne veriyorsa versin yaww ben razıyımkedim köpeğim birde ikizlerim olurr hahaha adam evden kaçar valla)
ayyyy kız aklıma girniz heee çok güzel fikir tabagın içine kan testi sonucumu koysam olmamı
Vallahi süper oluurrr)Bence sen git yaptır vallahi harika olurr hatta ufak bir bebek tulumu al içine not yaz babacığım 9 ay sonra geliyorum falan yaz ayyy ne güzel oluurrr)

iyi heyecanlandım yapam barii bu arada hayal güzün zekanda taakdire şayan

Valla canım ben emine hanıma gidiyorum orada çokta memnunum aralıktan beri gidiyorum kuzenimin doğumuda orada oldu aynı doktor yaptı çok rahat ve kolay bir hamileliği oldu doğumuda öyle...Benimlede ilgili doktorum.Süphan beydir o oda güler yüzlü aslında her gittiğimde görüyorum hastası çok onunda zaten meşhurmuş...Sonuç negatif çıkınca göstermiştir doktoruna ama 3 senedir farklı doktorlara gittim hiçbiride gitmediğimde ne oldu ne yapıyorsun diye aramadı canım onu beklemek yanlış zaten kuzum.Hastaneyi savunmuyorum yanlış anlama bana iyi gelen başkasına kötü gelebilir zaten herkesi memnun etmek çok güç ama mesela doktorum bana cep numarasını bile verdi gebelik olmamasına rağmen benim için bu artı mesela aklıma birşey takılınca mail atıyorum hemen dönüyor veya cepten arıyorum whatsapp tan yazıyorum hemen cevaplıyor daha ne olsun ya Tabii bu doktorunla kurduğun dialoğa da bağlı...

çok haklısın benim arkadaşta biraz nazlıdır ama o anlattığıyla diyorum şaşırdım tüp bebekte biraz daha ılımlı olmaları lazım.. o kızda emine hanımı beğendiği için orda tüp bebek yaptırmak istedi ama süphanmıdır nedir ondan memnun kalmadı.. gerçi adını çok iyi bilmiyorum belki başka biridir...

ben diyorumki tüp bebek raporumu alıyım birincisini devlette yaptırıyım tüp bebeğin diğerini özelde yaptırırım gerek kalırsa tabi ... inşallah kalmaz ama bilmiyorum...

Evet liste yapmam laızm seninde soracakalrın varsa yaz bana onalrıda not alayım :)
kartal umut hastanesi canım

Hımm,
yine adetin 2. Günü mü gidicez,istirahat gerekiyormu,öncesi ve sonrası nasıl ilaçlar kullanıcaz,yumurta toplama işlemi nasıl oluyor lokal anestezi yapıyorlar mı?,micro enjesksiyon mu yoksa normal döllememi daha avantajlı..
Şimdilik bunlar geldi aklıma canımm sende ekleme yap hepsini yazalım

bu cvpları istiyorum

Heee Emine hanım yapmıyor zaten tüp bebek bölümü ayrı latif küpelioğlu ve ekibi yapıyor süphan beyde yapmıyor tüp ama bilmiyorum öyle denk gelmiş demekki ya
Tabi canım okadar aşılamanı yaptırdın devlette dilerim gerek kalmaz ama ilkini orada yaptırmak mantıklı olur bencede hazır raporunu da almışken ama dilerimmm hiiiç gerek kalmaz bu ay gelir bebişlerr)

kız actımda gözükmesini saglayamadım hani mesajıımn altında sürekli kalması için onu biliyomusun

Canımm mesajının altında cıkıyor yapmışsın yaw)Bizde bilgilendik yaw 4.hafta 0,20mm diyor boyu ayy yarabbim nasıl yaratıyorsun maaşlallah tatlımmm yap artık kan tahlilini hayde....

canım hayırlı olsn ya ne güzel bi bebegimiz daha oldu oleyyy:))) demek hamilelik belirtileri adetle aynı bende hiç belirti yok desene bu ayda bebeksiz kaldım (

cnm öle düşünme.herkeste aynı olcak diye bişey yok.umutsuzluğu kapılma.olcak Allahın izniyle.

amin cnm.benim drum nilay haınımdı.bide rabia hanım var herkes ondanda memnun.şimdi nereye gidiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…