ben aynı iğneler biliyorum canım ya.
ben yarın doktora o yüzden gidecektim hani aşılama yapmayalım tüp bebk için rapor alabilrmiyiz v.s soracaktım.
Devlette hemen rapor vermez ki
Hımm. Bahçelievler bana uzak hayatım.
Bakalım benim doktor ne diyecek :)
Bende işte sen son gittim devlet ebiliyrosun bi dahada gitmem diyorum büyük konuşmayayımda.
hamilelik takvimini nasıl yapmam gerketigin ögretecek biri varmı acaba kızlar???
Sorma canım ya))
Al all sor bakalım iyicene tedavi sürecini tüp bebekte..Birde mesela normalinde reglinin 2.günü gidiyorduk onda da aynı mı acaba? Bence bir sorulacaklar listesi yap canım)
Sen hangi hastaneye gidiyordun canım?
Hahahahaikizi allah sana versin deli mi etcen sen beni yok yok allah sana ikiz bana tekiz versin
Vallahi süper oluurrrayyyy kız aklıma girniz heee çok güzel fikir tabagın içine kan testi sonucumu koysam olmamı
iyi heyecanlandım yapam barii bu arada hayal güzün zekanda taakdire şayanHahahaha)Valla tekiz ikiz ne veriyorsa versin yaww ben razıyım kedim köpeğim birde ikizlerim olurr hahaha adam evden kaçar valla )
Vallahi süper oluurrr)Bence sen git yaptır vallahi harika olurr hatta ufak bir bebek tulumu al içine not yaz babacığım 9 ay sonra geliyorum falan yaz ayyy ne güzel oluurrr )
ayyyy kız aklıma girniz heee çok güzel fikir tabagın içine kan testi sonucumu koysam olmamı
canım aynı iğneler ama ekstraları oluyo onuda pek bilmiyorum...
Bahçelievler bana yakın hatta bi arkadaşım gitti orda sühamı neydi adı hiç memnundeildi.. kızın sonucu negatif çıktı kimse bir kere aramadı naptın nettin gel bakalım fln die işimiz bitti şeytan görsün yüzünü der gibi... çok sinirler orası istemem ben orayı
iyi heyecanlandım yapam barii bu arada hayal güzün zekanda taakdire şayan
Valla canım ben emine hanıma gidiyorum orada çokta memnunum aralıktan beri gidiyorum kuzenimin doğumuda orada oldu aynı doktor yaptı çok rahat ve kolay bir hamileliği oldu doğumuda öyle...Benimlede ilgili doktorum.Süphan beydir o oda güler yüzlü aslında her gittiğimde görüyorum hastası çok onunda zaten meşhurmuş...Sonuç negatif çıkınca göstermiştir doktoruna ama 3 senedir farklı doktorlara gittim hiçbiride gitmediğimde ne oldu ne yapıyorsun diye aramadı canım onu beklemek yanlış zaten kuzum.Hastaneyi savunmuyorum yanlış anlama bana iyi gelen başkasına kötü gelebilir zaten herkesi memnun etmek çok güç ama mesela doktorum bana cep numarasını bile verdi gebelik olmamasına rağmen benim için bu artı mesela aklıma birşey takılınca mail atıyorum hemen dönüyor veya cepten arıyorum whatsapp tan yazıyorum hemen cevaplıyor daha ne olsun yaTabii bu doktorunla kurduğun dialoğa da bağlı...
Evet liste yapmam laızm seninde soracakalrın varsa yaz bana onalrıda not alayım :)
kartal umut hastanesi canım
Hımm,
yine adetin 2. Günü mü gidicez,istirahat gerekiyormu,öncesi ve sonrası nasıl ilaçlar kullanıcaz,yumurta toplama işlemi nasıl oluyor lokal anestezi yapıyorlar mı?,micro enjesksiyon mu yoksa normal döllememi daha avantajlı..
Şimdilik bunlar geldi aklıma canımm sende ekleme yap hepsini yazalım
çok haklısın benim arkadaşta biraz nazlıdır ama o anlattığıyla diyorum şaşırdım tüp bebekte biraz daha ılımlı olmaları lazım.. o kızda emine hanımı beğendiği için orda tüp bebek yaptırmak istedi ama süphanmıdır nedir ondan memnun kalmadı.. gerçi adını çok iyi bilmiyorum belki başka biridir...
ben diyorumki tüp bebek raporumu alıyım birincisini devlette yaptırıyım tüp bebeğin diğerini özelde yaptırırım gerek kalırsa tabi ... inşallah kalmaz ama bilmiyorum...
hamilelik takvimini nasıl yapmam gerketigin ögretecek biri varmı acaba kızlar???
kız actımda gözükmesini saglayamadım hani mesajıımn altında sürekli kalması için onu biliyomusun
canım hayırlı olsn ya ne güzel bi bebegimiz daha oldu oleyyy:))) demek hamilelik belirtileri adetle aynı bende hiç belirti yok desene bu ayda bebeksiz kaldım(
hayırlı olsun canım,allah kucağına almayı nasip eder inşallah
Aminn canım inş...
İstanbul 29 mayısmı canım??Bende 2 sene oraya gittim Mine hanım vardı ama sorun yok deyip sadece yumurta takibi yapıyordu ilaçta benim zorumla son ay 1 kere klomen vermişti ve büyüme takibi yapmadı hiç bende bırakmak zorunda kaldım birde hale hanım vardı ama ona hiç gitmedim...
Kısmet canım rabbim yanınızda olsun bebeğin ile seni korusun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?