Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:)))Bütün soruları yazmışsın şekerim benimde kalıma gelenleri yazayım :)
sonra burada sizinle paylaşırım :)

iden'cim tüp bebekte de gonal- fya da puregon kullanılıyor
sonrada çatlatma iğnesi prosedür aynı

iden'cim tüp bebekte de gonal- fya da puregon kullanılıyor
sonrada çatlatma iğnesi prosedür aynı

bakalım canım gitces görces

ya ben rejim yapıyım dedikçe bişeyler çıkıyo yiycek
Arkadaşın doğumgünüydü pelitten pasta geldi gelde yeme gelde yemeeeee

bakalım canım gitces görces

ya ben rejim yapıyım dedikçe bişeyler çıkıyo yiycek
Arkadaşın doğumgünüydü pelitten pasta geldi gelde yeme gelde yemeeeee

Bakalım ben taktım tüp bebeğe:))))
aşılama falan uğraşmak istemiyorum
Tüp bebek başarısı tabi ki % 100 değil ama %50 az bir oranda değil
araştırdım aynı iğneler bir farkı 1-2 iğne var onlar vurulacak.
Sen yinede yeme yada ye az ye :)

yürüyüş yapsam düşük tempoda bana zararı olmaz dimi....

yürüyüş yapsam düşük tempoda bana zararı olmaz dimi....

olmaz hayatım
aşılamada sorun değil kendını fazla yorup yıpratmadıgın sürece yapabilirsin.
bende doktor gibi konuştm he:)
sen doktoruna sor hayatım en iyisi ama benim bildiğim olmuyor :)

cnm öle düşünme.herkeste aynı olcak diye bişey yok.umutsuzluğu kapılma.olcak Allahın izniyle.

Benim de test günüm yarın ama hiç belirti yok sadece su şeklinde akıntı ara ara. Ne ağrı ne sızı göğüslerim bile acımıyo . Senin acımışmıydı?? Değerin kaç çıktı

olmaz hayatım
aşılamada sorun değil kendını fazla yorup yıpratmadıgın sürece yapabilirsin.
bende doktor gibi konuştm he:)
sen doktoruna sor hayatım en iyisi ama benim bildiğim olmuyor :)

yo kkız ben doktoru herşeyde arasam ohooo kapıdan içeri almazlar beni :) bencede bişey olmaz yüriycem bundan sonra

yo kkız ben doktoru herşeyde arasam ohooo kapıdan içeri almazlar beni :) bencede bişey olmaz yüriycem bundan sonra

canım yine sen bilirsin ama aşılama sürecinde yürümemi tavsiye etmemişlerdi. daha doğrusu ağır kaldırma, yüksek yerlere uzanma, avm'lere kırlara çıkıp da öyle uzun uzun yürüyüp gezme demişlerdi. neden diye sorduğumda yumurta kalitesini etkiliyor o yüzden bol bol dinlenmelisin demişlerdi. dinlenmekten yorulmuştum resmen..
gerçi sonuç noldu hamile misin dersen, maalesef ellerim bomboş yüreğimde bir sızı
bir de üstüne aldığım 1.5 kilo da cabası, yiyip içip yattım resmen

Benim de test günüm yarın ama hiç belirti yok sadece su şeklinde akıntı ara ara. Ne ağrı ne sızı göğüslerim bile acımıyo . Senin acımışmıydı?? Değerin kaç çıktı

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
belirtilere takılma bence, kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum canım

canım aynen aldığım kilolarda cabası neyse artık yemices içmices napalım :)

amin cnm.benim drum nilay haınımdı.bide rabia hanım var herkes ondanda memnun.şimdi nereye gidiyosun.
Aaa Rabia hanım benim gittiğim dönemde de vardı...Aralıktan beri medical parka gidiyorum canım doktorumu buldum sonunda ama işte bu aşılama da olmazsa tüpe geçicem yine doktor değişecek hayırlısı artık..Buarada senin 2. Test günun yarın mıydı?Sende eklesene canım hamilelik takvimini ve baştaki listeye adının yanina hamileee diye kocamann yazsana yaww
:)))Bütün soruları yazmışsın şekerim benimde kalıma gelenleri yazayım :)
sonra burada sizinle paylaşırım :)

Aynen canım bende direk tüpe artık allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda...Evet canım tüm soruları toplayalım)

İdencim aşılamalar öncesi 53 kiloydum geçen hafta 56,5 kilo çıktım bende ve artık tartılmaya korkuyorumm:SBende hafta başı başlıycam diete.(hareketsiz kaldık çok...Gerçi ben bu sefer yatmıyorum öyle ama deli gibi de koşturmuyorum tabi :S

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
belirtilere takılma bence, kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum canım

İnşallah canım ya çok heyecanlıyım ) her ay hamileyim sandım bisürü belirtim oldu ellerim bomboş .. Bu ay son günler hariç hiç sallamadım belirtide yok belki bu sefer kucağım dolar)

cnm listeye nasıl eklicem kandimi.:26::26::26:

off off bi aksilik olmazsa test tarihim çarşamba günler geçmek bilmiyor((çok stres yaptım
Canımm hiç stres yapma ya bebeğin seninleyse o da etkilenir ozaman oyüzden sakin sakin bekle rabbim inş senden de bebek haberi almayı nasipetsin...
Kızlar kırmızı kartı yedim oyun dışıyım maalesef ;((
Canım biz elimizden geleni yapmaya devam edicez pes etmek yok kırmızılar geldiyse yeni bir döngü başladı bile...Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda...Şimdi dua ediyordum çok bunada şükür diye bizden kötü durumda olan insanlar var çok şükür sağlığımız yerinde yumurtalar var iyi kötü,spermler var inş tez vakitte bebişlerde gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…