Canımm hiç stres yapma ya bebeğin seninleyse o da etkilenir ozaman oyüzden sakin sakin bekle rabbim inş senden de bebek haberi almayı nasipetsin...
Canım biz elimizden geleni yapmaya devam edicez pes etmek yok kırmızılar geldiyse yeni bir döngü başladı bile...Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda...Şimdi dua ediyordum çok bunada şükür diye bizden kötü durumda olan insanlar var çok şükür sağlığımız yerinde yumurtalar var iyi kötü,spermler var inş tez vakitte bebişlerde gelecek..
canım benim bende çok heyecan yapmıştım ama hemen bitiyor aşılamadan sonra yat dinlen iş yapma hayırlısıyla bebişlerimiz olur inşallahuyku tutmuyooo, yarın aşılama olucam saat 10 da randevum var, kalbim güm güm atıyo.
Canımm hiç stres yapma ya bebeğin seninleyse o da etkilenir ozaman oyüzden sakin sakin bekle rabbim inş senden de bebek haberi almayı nasipetsin...
Canım biz elimizden geleni yapmaya devam edicez pes etmek yok kırmızılar geldiyse yeni bir döngü başladı bile...Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda...Şimdi dua ediyordum çok bunada şükür diye bizden kötü durumda olan insanlar var çok şükür sağlığımız yerinde yumurtalar var iyi kötü,spermler var inş tez vakitte bebişlerde gelecek..
canım benim çok saol allah hepimize nasip etsin iyiki varsınızz valla buraya girince rahatlıyorum burda birbirimizi gerçekten çok ii anlıyoruz yaa dertlerimizi hiç kimseye anlatamıyoruz ama burda birbirimizle paylabiliyoruzz
Evet kizlar yaa Allah razi olsun hepinizden burasi bana da cok iyi geldi, hem moral buluyorum hem de kendimi yalniz hissetmiyorum ve bilmedigim birsuru seyi ogreniyorum. Iyi ki varsiniz hepinizi cooook seviyorum :)
Canim bircogumuz kirmizi kart yedik ama mac daha bitmedi oyuna kaldigimiz yerden devam edicez ve en kisa zamanda kalemize gol yiyip hamiş kalicaz
kızlar slmsabah kantahlili yaptırdım btcg 48.59 dr 2haftaya göre gayet yüksek ve iyi dedi pazartesi tekrar yaptırmalıymışım
inanılmaz ama HAMİLEYYİİİİMM
3.asılamam dı cnm evet cok sevinçliyim anlatılmaz anca yasanır allah sizede yasatsın eşime tlf da bişi demedim adet olup olmadıgımı soruyo daha günü degil deyip geçiştiriyorum evet süpriz yapmayı düşünüyorum hele bi gelsin bebegim yani koca bebegimYehuuuuuuGelsin bebişimiiizzz )Çok mutlu oldum canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinnn ayyy çok heycanlı
Senin kaçıncı aşılamaydı yaw
3.asılamam dı cnm evet cok sevinçliyim anlatılmaz anca yasanır allah sizede yasatsın eşime tlf da bişi demedim adet olup olmadıgımı soruyo daha günü degil deyip geçiştiriyorum evet süpriz yapmayı düşünüyorum hele bi gelsin bebegim yani koca bebegim
sen nasılsın cnm bebişle aran nasıl bu arada neden gebelik takvimi oluşturmadın beni o takvime sahib olmak için kendimi paralıyorum olsunda yapim diee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?