Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim çok saol allah hepimize nasip etsin iyiki varsınızz valla buraya girince rahatlıyorum burda birbirimizi gerçekten çok ii anlıyoruz yaa dertlerimizi hiç kimseye anlatamıyoruz ama burda birbirimizle paylabiliyoruzz

Evet kizlar yaa Allah razi olsun hepinizden burasi bana da cok iyi geldi, hem moral buluyorum hem de kendimi yalniz hissetmiyorum ve bilmedigim birsuru seyi ogreniyorum. Iyi ki varsiniz hepinizi cooook seviyorum :)
Canim bircogumuz kirmizi kart yedik ama mac daha bitmedi oyuna kaldigimiz yerden devam edicez ve en kisa zamanda kalemize gol yiyip hamiş kalicaz

uyku tutmuyooo, yarın aşılama olucam saat 10 da randevum var, kalbim güm güm atıyo.

Canim hadi hayirli olsun tutar insallah asilaman. Heyecan ve stres yapma rahat ol ve islemden sonra test gunune kadar unut gitsin :)

Âmin inşallah ;((

Canlarımm gercekten de kimseyle konuşamadiklarımızı burada birbirimizle paylaşıyoruz ve rahatlıyoruz en önemlisi hepimiz aynı amaç için buradayız ve buyüzden bizi bizden başka kimseler anlamaz anlayamaz hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyoruum..

kızlar slm sabah kantahlili yaptırdım btcg 48.59 dr 2haftaya göre gayet yüksek ve iyi dedi pazartesi tekrar yaptırmalıymışım

Haftasonu da oldu sineeemmm nerelerdesiinn kuzum aşılaman oldumu ne yaptın merak ettim yaw

kızlar slm sabah kantahlili yaptırdım btcg 48.59 dr 2haftaya göre gayet yüksek ve iyi dedi pazartesi tekrar yaptırmalıymışım

inanılmaz ama HAMİLEYYİİİİMM

Yehuuuuuu Gelsin bebişimiiizzz )Çok mutlu oldum canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinnn ayyy çok heycanlı
Senin kaçıncı aşılamaydı yaw

Asyalii kendine gelemedin mi kuzum heycandan haha ayy topiğimizin bir annişi daha olduu

Yehuuuuuu Gelsin bebişimiiizzz )Çok mutlu oldum canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinnn ayyy çok heycanlı
Senin kaçıncı aşılamaydı yaw
3.asılamam dı cnm evet cok sevinçliyim anlatılmaz anca yasanır allah sizede yasatsın eşime tlf da bişi demedim adet olup olmadıgımı soruyo daha günü degil deyip geçiştiriyorum evet süpriz yapmayı düşünüyorum hele bi gelsin bebegim yani koca bebegim

Amin canımm rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inş...
Ayy evet telefonda söylemee gelince sürpriz olsunnn Yaw ben bile heycanlandımmm canımmm valla bebiş haberlerini aldıkça umudum artıyo yehuuu) Arka arkaya gelsin artık yawruşlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…