bende canım valla birşey olduğu zaman direk gidiyim kızlara yazayım diyorummm hatta eşime onlar beni anlar diyorumm:))Canlarımm gercekten de kimseyle konuşamadiklarımızı burada birbirimizle paylaşıyoruz ve rahatlıyoruz en önemlisi hepimiz aynı amaç için buradayız ve buyüzden bizi bizden başka kimseler anlamaz anlayamaz hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyoruum..
inanılmaz ama HAMİLEYYİİİİMM
aminn hepimiz sıraya giriyoruzzz artıkkk :))))Amin canımm rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inş...
Ayy evet telefonda söylemee gelince sürpriz olsunnnYaw ben bile heycanlandımmm canımmm valla bebiş haberlerini aldıkça umudum artıyo yehuuu ) Arka arkaya gelsin artık yawruşlarr
kızlar slmsabah kantahlili yaptırdım btcg 48.59 dr 2haftaya göre gayet yüksek ve iyi dedi pazartesi tekrar yaptırmalıymışım
inanılmaz ama HAMİLEYYİİİİMM
valla canım ilk 6 gün diger iki asılmamdaki gibi oldu agrılar kasılmalar felan sonrası farklı işte digerlerinde adete dogru idi hissediyodum adet belirtileriydi sancı uykusuzluk sinir ve 13.günü hep adet olmuştum şimdi 2 gündür midem bulanıyor her gecen saat şiddetleniyr bas dönmesi yine kasık agrısı bogazm kuruyor belki yazdan agzım çok tatsız ve hepp cnm ekşi tuzlu acı istyor digerlerinde hep tatlı çekerdi cnm ve gögüslerim bi farklı şişti agrıyor ucuda koyulaşmış gibi ammaaaan ne ararsan var yeterki göz görmek istesin yarın sabahta yapcam 5 tane test aldımyarında bakar msj atarım dua edin aeolun inş
nyse arkadşlar ben artık topikten ayrılıyorum tedavide bitti zaten herkese ALLAH bebek versin kendinize ii bakn
slm kızlar. Bugün 11.gün demin test yaptım
yine çift çizgi çıktı eğer iğnenin etkisi olsaydı şimdiye geçmiş olması lazım değilmi bana fikir verin hamile sin deyin kızlaaar
kızlar şimdi dr dan geldim.sonucumu öğrendim.bende hamileyim kızlar.Rabbime şükürler olsun.hepinize dua ettim.Allahım sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
canımmmmmm hayırlı olsunnnnnnn:))))))))))))
kızlar slmsabah kantahlili yaptırdım btcg 48.59 dr 2haftaya göre gayet yüksek ve iyi dedi pazartesi tekrar yaptırmalıymışım
bende canım valla birşey olduğu zaman direk gidiyim kızlara yazayım diyorummm hatta eşime onlar beni anlar diyorumm:))
canım taa mart ayında asılama yaptıracaklar sayfasından beri tanıyorum seni ben cok bekledim yani bana göre cooook... sonunda oldu inş sonu gelir rabbim en kısa zamanda sanada burada birbirine teselli olmaya calışan hanımlarada nasip etsin bu kutlu olayıAsyaliiiimmm
Aşılama oldum bugün bittii : ) şaka gibiydi valla korktuğum gibi olmadı çok şükür şimdi sıra temmuz 20 :)) sonuçlarda,
canım kullandığımız hormon ilaçlarından olmuştur bence hiç oynama mikrop falan kapar birkaç gün sonra düzelir zatenKızlarr bişey sorucamm benim bikini bölgemde ikitane içi taş gibi ama sıkılacak gibi de olmayan kocaman sivilce çıktı çok acıyopantolon deydiğinde bile acıyor batikon falan bastım sabah üzerine ama anlamadım ne olduğunu da kıl dönmesi diycem ama görünurde birşey yok sıkılsa rahatlayacam sanki ama sıkılmıyorda ne yapsam ya hiç başıma böyle birşey gelmemişti (
Sanırım canım dokunamıyorum bile batikon bastım birtek mikrop kapmayayım diye inş geçer çok fenacanım kullandığımız hormon ilaçlarından olmuştur bence hiç oynama mikrop falan kapar birkaç gün sonra düzelir zaten
İyilik canım sen nasılsın??Yaaa bir bebişimiz daha oldu cok şükürselam kızlar nasılsınız
asyalım canım hayırlı ugurlu olsun bebişimiz:)
Sanırım canım dokunamıyorum bile batikon bastım birtek mikrop kapmayayım diye inş geçer çok fena(
İyilik canım sen nasılsın??Yaaa bir bebişimiz daha oldu cok şükür)
batikon iyi fikir aklımızda bulunsun:)))Sanırım canım dokunamıyorum bile batikon bastım birtek mikrop kapmayayım diye inş geçer çok fena(
İyilik canım sen nasılsın??Yaaa bir bebişimiz daha oldu cok şükür)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?