sorunyok bence mens kanaman için erken bir zaman dlimi gibi geldi. Umarım bebişin yerleşiyordur.
kızlar bişey soracağım aşılamadan 1 gün sonra normal hayatına dönebilirsin dedi.ben ağır kaldırma haricinde geziyorum,işe gidiyorum.Sizin drler istirahat mı önermişti?
sorunyok bence mens kanaman için erken bir zaman dlimi gibi geldi. Umarım bebişin yerleşiyordur.
kızlar bişey soracağım aşılamadan 1 gün sonra normal hayatına dönebilirsin dedi.ben ağır kaldırma haricinde geziyorum,işe gidiyorum.Sizin drler istirahat mı önermişti?
canım bencede yerleşme kanamasıdır içini ferah tut :))günaydın kızlar bir sorunumum var bugün aşılamamın 8. günü ve cok az kan geldi. bu ne şimdi aşılamadan sonra bile kayda değer bir kanamam olmadı. cok özür ama öyle damla şeklinde hem moralim bozuk hem de üste görmemi diye içim de buruk bir ümit var lütfen bana yardımcı olun... bi de dün yıldönümümüzdü hiç uzanıp dinlenmedim sürekli gezdik ama genelde oturdum mekanlarda kendimi yormuş olabilir miyim :............
niye bol su içme bi de uzanma demiş anlamadım nie öyle dedi ki biliyormusuninşallah öyledir. bir kaç yerde 8. gün yerleşme oluyor yazmışlar ama bilmiyorum umut etmekten korkar mı insan korkuyorum... ben aşılamadan 3 saat sonra 2 saatlik yolculuk yaptım sonrada günlük işlerimi yaptım ama tabi yine de dikkat ettim işin masa başı ise sorun olacağını zannetmiyorum benim doktorum bol su içmemi ağır kaldırmamamı uzanmamamı söyledi haricinde rutin işlerini yap dedi. sen de dikkatli ol ve lütfen bana da dua edin. belim ağrıyo adet olacak gibiyim cok moralim bozuk... 26 haziran gece 12 de çatlama iğnemi oldum erken değil mi adet için yaaaaaaa zaten öyle az bir kan geldi beklemedeyim şimdi Allah hepimizin yardımcısı olsun...
niye bol su içme bi de uzanma demiş anlamadım nie öyle dedi ki biliyormusun
hımmm bol su içmek mantıklı:))) yanlış anlamışımm yaaa canım bencede test için bekle daha çok erkenkafam bi milyon yaaaa... su iç ve yükseğe uzanma :) umarım haklısınızdır belim cok ağrıyor ama doktora ulaşamıyorum sizce test yapmalıyım mı
Yerlesme kanamasidir insallah canim ve yakinda bebisin gelir bak dememi deme :) Allah tum isteyenlere tez vakitte bebislerine kavusmayi nasip etsin insallah. Istersen doktorunu arayip sor o sana gereken izahati yapar zaten, strese girme sakin icini ferah tut canim
Canim test icin beklemelisin bence, catlatma ignelerinin etkisi 10 gun suruyor o yuzden yaniltici sonuc cikabilir
kizlar tebrikleriniz icin cok tesekkur ederim...
3 senedir bekledim bebegimi ..
simdi tek arzum saglikli sekilde kucagima almam..
rabbim hepinize en kisa zamanda hayirlisindan versin..
Amiiiiiin kizlar, insaallah hamile kalanlar saglikli bir sekilde bebislerini kucaklarina alirlar, benim gibi kalamayanlar da insaallah hayirlisiyla tez vakitte hamile kalirlar canlarimmm[/amin
amin canım amin... tez zamanda hayırlısı ile inşallah meleklerimiz bizi bulur...
kizlar tebrikleriniz icin cok tesekkur ederim...
3 senedir bekledim bebegimi ..
simdi tek arzum saglikli sekilde kucagima almam..
rabbim hepinize en kisa zamanda hayirlisindan versin..
selam sıbelcım buketcım
Selam canımm nasılsın)
Vallahi ben bu ay hiiç aşilama yaptırmış gibi değilimmilaçlarımı unutuyorum daha 1 hafta olmadı 1 gün evde oturmadım hahah araba ile çukurlara girince aklıma geliyor hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?