Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sorunyok bence mens kanaman için erken bir zaman dlimi gibi geldi. Umarım bebişin yerleşiyordur.
kızlar bişey soracağım aşılamadan 1 gün sonra normal hayatına dönebilirsin dedi.ben ağır kaldırma haricinde geziyorum,işe gidiyorum.Sizin drler istirahat mı önermişti?

inşallah öyledir. bir kaç yerde 8. gün yerleşme oluyor yazmışlar ama bilmiyorum umut etmekten korkar mı insan korkuyorum... ben aşılamadan 3 saat sonra 2 saatlik yolculuk yaptım sonrada günlük işlerimi yaptım ama tabi yine de dikkat ettim işin masa başı ise sorun olacağını zannetmiyorum benim doktorum bol su içmemi ağır kaldırmamamı uzanmamamı söyledi haricinde rutin işlerini yap dedi. sen de dikkatli ol ve lütfen bana da dua edin. belim ağrıyo adet olacak gibiyim cok moralim bozuk... 26 haziran gece 12 de çatlama iğnemi oldum erken değil mi adet için yaaaaaaa zaten öyle az bir kan geldi beklemedeyim şimdi Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Yerlesme kanamasidir insallah canim ve yakinda bebisin gelir bak dememi deme :) Allah tum isteyenlere tez vakitte bebislerine kavusmayi nasip etsin insallah. Istersen doktorunu arayip sor o sana gereken izahati yapar zaten, strese girme sakin icini ferah tut canim

benim doktor hiçbir şey söylemedi pozitif düşün günlük hayatına devem et 14gün sonra kan testi yaptır dedi

Son düzenleme:
canım bencede yerleşme kanamasıdır içini ferah tut :))

Son düzenleme:
niye bol su içme bi de uzanma demiş anlamadım nie öyle dedi ki biliyormusun

Kizlar gunaydin ne guzel hamilelerimiz var cokkk sevindim. Allah saglikla kucaklarina almayi nasip etsin. Benim yumurta 30 mm de kaldi 3 catlatma ignesi banamisin demedi catlamadi kaldi. Bosuna asilama olduk yani. Bu ay gitti. Vardir bunda da bir hayir. Kizima kardes gelicek buna inaniyorum. Bekletmez umarim bizi. Hadi bakalim sira da kim var guzel haber vericek.

Canim test icin beklemelisin bence, catlatma ignelerinin etkisi 10 gun suruyor o yuzden yaniltici sonuc cikabilir

kafam bi milyon yaaaa... su iç ve yükseğe uzanma :) umarım haklısınızdır belim cok ağrıyor ama doktora ulaşamıyorum sizce test yapmalıyım mı
hımmm bol su içmek mantıklı:))) yanlış anlamışımm yaaa canım bencede test için bekle daha çok erken

Canim test icin beklemelisin bence, catlatma ignelerinin etkisi 10 gun suruyor o yuzden yaniltici sonuc cikabilir

haklısınız kızlar daha erken zaten kanamam yok denecek kadar az hatta bazende sarı akıntım var Allah tan hayırlısı kendimi kandırmak istemiyorum ama çok pis ümitlendim ne olacak:18::18::18:

kizlar tebrikleriniz icin cok tesekkur ederim...
3 senedir bekledim bebegimi ..
simdi tek arzum saglikli sekilde kucagima almam..
rabbim hepinize en kisa zamanda hayirlisindan versin..

Rabbim bu yolda sana da bebeğine de sağlıklı huzurlu güzel ömürler nasip etsin...umarım bizlerde tez zamanda bu kervana katılırız......

Amiiiiiin kizlar, insaallah hamile kalanlar saglikli bir sekilde bebislerini kucaklarina alirlar, benim gibi kalamayanlar da insaallah hayirlisiyla tez vakitte hamile kalirlar canlarimmm

gerçekten ben iyi değilim çatlayacağım meraktan güya test günü 13 iken 15 i bekleyecektim... nerde bu gelen pembe akıntı ne artıyo ne de bitiyo az az arada var ve sanırım midemde bulanıyo psikolojik işte al kafayı da yedim

Canım rabbim sağlıkla sıhat ile kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Bende 3 senedir ugraşıyorum neler hissettiğini tahmin edebiliyorum ama geldi bebişin şükürler olsun)
Amin canım rabbim tez vakitte hepimize sağlıklı evlat nasip etsin...Gelsin bebişler

Selam canımm nasılsın)
Vallahi ben bu ay hiiç aşilama yaptırmış gibi değilimm ilaçlarımı unutuyorum daha 1 hafta olmadı 1 gün evde oturmadım hahah araba ile çukurlara girince aklıma geliyor hahah

Saol canım ıyıym sukur bende.
dikkat et yine kendine hırpalama kendını:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…