Saol canım ıyıym sukur bende.
dikkat et yine kendine hırpalama kendını:)))))
Tatlim gelen cevabi bizimle de paylas, cok merak ettim gercekten
selam sıbelcım buketcım
Ağır kaldırmıyoruum sadece ammmaaaannn olacağı varsa olacak o mod a girdim yanii
Heee birde bir delilik yaptıp kktc de bir tüp bebek merkezine email attım cinsiyet tayini içinAllah ne verirse kabulüm yeterki versin ama merak ettim yaw eğer tüp bebek olursa bunu düşünebilirim yaw...
inanılmaz ama HAMİLEYYİİİİMM
canım merkezin adı ne ? Benimde aşılamanın 2 günü,bende heyecanla bekliorum..
Günaydınnnn... haftaya süper haberle başlıyoruuuzz :))
kızlar napıyonuz nassınız geçmişi pek okumadım bitek asyalinin haberini gördüm ama zaten kesindi bu :)
benimde cumadan beri karnım ağrıyo ama böyle sancı gibi tam ağrıda değil... hayır olsun inşallah
Günaydın canımm...
Hayır olsun inş bebiş geliyordur)
Benimde crinone jelden ötürü her bir yerim ağrıyo yine geçen sefer bu ağrılara kanmıştım ama bu sefer biliyorum jelden oluyor sinir oluyorum şu jele
Kuzum yaw hamiş olan arkadaşları listeye yazsak ya baktıkça umut olsunlar bize
yapıcam canım bi işleri toplıyım hemen halledicem :) şimdi giriyorum ama çok zaman geçiremiyorum...
bu arada gece rüyamda birisi erkek çocuk elbiseleri getirmişti... bende montun birini kendim giydim bana da olur koca çocuk zaten fln dedim giydim üstümede oldu... herşeyden bişey çıkarıyorum ya buda bi umut oldu bana
Esilam57 ve hayalperest42 de hamiş canımm)Bizim listede yoklar ama aynı dönem oldu aşılamalarımız listeye eklememişiz sanırım hep topikteydi kızlarr )
Ayyy rabbim bundan böyle pozitif haberleri almayı ve vermeyi nasip etsinn
Hamişlerimiz artıyor ohhh
kıızz karnım ağrıyo benimmm... şu hamilelerimiz bi gelsede sorsam onlarda da oldumuydu acep... ağrıda değilde böyle sancı gibi .. gaz sancısı desem 4 gündür olmaz... o benim bariz adet sinyalim var böyle karnımdan başlar genital bölgeme vurur ağrı işte o olmuyo tam öyle bi ağrı olcakken karnımda kramp gibi kalıyo :S
hiç anlatamadım ama değişik yaa... beni umutlandıran bişiler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?