Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Saol canım ıyıym sukur bende.
dikkat et yine kendine hırpalama kendını:)))))

Ağır kaldırmıyoruum sadece ammmaaaannn olacağı varsa olacak o mod a girdim yanii
Heee birde bir delilik yaptıp kktc de bir tüp bebek merkezine email attım cinsiyet tayini için Allah ne verirse kabulüm yeterki versin ama merak ettim yaw eğer tüp bebek olursa bunu düşünebilirim yaw...

canım merkezin adı ne ? Benimde aşılamanın 2 günü,bende heyecanla bekliorum..

inanılmaz ama HAMİLEYYİİİİMM

Günaydınnnn... haftaya süper haberle başlıyoruuuzz :))

kızlar napıyonuz nassınız geçmişi pek okumadım bitek asyalinin haberini gördüm ama zaten kesindi bu :)

benimde cumadan beri karnım ağrıyo ama böyle sancı gibi tam ağrıda değil... hayır olsun inşallah

Günaydın canımm...
Hayır olsun inş bebiş geliyordur )
Benimde crinone jelden ötürü her bir yerim ağrıyo yine geçen sefer bu ağrılara kanmıştım ama bu sefer biliyorum jelden oluyor sinir oluyorum şu jele
Kuzum yaw hamiş olan arkadaşları listeye yazsak ya baktıkça umut olsunlar bize

yapıcam canım bi işleri toplıyım hemen halledicem :) şimdi giriyorum ama çok zaman geçiremiyorum...

bu arada gece rüyamda birisi erkek çocuk elbiseleri getirmişti... bende montun birini kendim giydim bana da olur koca çocuk zaten fln dedim giydim üstümede oldu... herşeyden bişey çıkarıyorum ya buda bi umut oldu bana

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

•joker01-------------20 Haziran---------2 Temmuz----bir daha ki sefere inşallah

•emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz

•ZeynepEslem--------24 Haziran--------8 Temmuz

• İden -------------1 Temmuz---------- 12 Temmuz---------yeniden bismillah

•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz --------yeniden bismillah

• sbl2332-----------4 Temmuz-----------18 Temmuz --------yeniden bismillah

Hamileler

ASYALI
Esilam57
hayalperest42

Son düzenleme:

Ayy canım gerçekten çok güzel bir rüya.Umut olmayacak gibi değil allahım inş geliyordur bebeğin
Bir hamilemiz daha var ama listede yoktu adı bende yanlış yazmayayım şimdi geçmişten bakayım ben canım...

Esilam57 ve hayalperest42 de hamiş canımm)Bizim listede yoklar ama aynı dönem oldu aşılamalarımız listeye eklememişiz sanırım hep topikteydi kızlarr)
Ayyy rabbim bundan böyle pozitif haberleri almayı ve vermeyi nasip etsinn

Son düzenleme:

hemen ekliyorum kendilerinden de özürlerimi diliyorum :)

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

•joker01-------------20 Haziran---------2 Temmuz----bir daha ki sefere inşallah

•emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz

•ZeynepEslem--------24 Haziran--------8 Temmuz

• İden -------------1 Temmuz---------- 12 Temmuz---------yeniden bismillah

•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz --------yeniden bismillah

• sbl2332-----------4 Temmuz-----------18 Temmuz --------yeniden bismillah

Hamileler

ASYALI
Esilam57
hayalperest42

Hamişlerimiz artıyor ohhh

kıızz karnım ağrıyo benimmm... şu hamilelerimiz bi gelsede sorsam onlarda da oldumuydu acep... ağrıda değilde böyle sancı gibi .. gaz sancısı desem 4 gündür olmaz... o benim bariz adet sinyalim var böyle karnımdan başlar genital bölgeme vurur ağrı işte o olmuyo tam öyle bi ağrı olcakken karnımda kramp gibi kalıyo :S

hiç anlatamadım ama değişik yaa... beni umutlandıran bişiler oluyo

günaydın kızlaaarrrr

uzun zamandır yoktum mini bi tatil yaptım geldim.idencim benim de olumsuz listeye eklersin.yeni ay yeni umutlar önümüze bakıcaz artık.

listede hamişler başladı senin ağrıyı hayıra yoruyoruz inşallah haberler peşpeşe gelmişken seninkiyle devam eder inşallah..

Ayyy canımmm inş yaa) ilkinden tecrübeliyiz zaten farklı birşey oldu mu anlarız ayy inş yaa nezaman test günün?

kızlar benim pembemsi lekem bugün suan itibari ile yok dün de damla damla idi. bi de iden seni beni niye yeni listeden şutladın yaaa... aşılama 28 haziran test 13 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…