Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ayyy canımmm inş yaa) ilkinden tecrübeliyiz zaten farklı birşey oldu mu anlarız ayy inş yaa nezaman test günün?

ayy kuzular inşallah.. ben ya gerçekten hamileyim yada bu ağrılar kalp krizi geçircem ölcem gitcem karnımda bugün daha yoğun sancılar var... test tarihim cuma günü 12 si... ozamana kadar ölmezsem

kızlar benim pembemsi lekem bugün suan itibari ile yok dün de damla damla idi. bi de iden seni beni niye yeni listeden şutladın yaaa... aşılama 28 haziran test 13 temmuz

canım ben sonuç tarihi çok geçip gelir haber vermeyenleri sildim ama belki seni yanlışlıkla silmişimdir ekliyorum hemen...

kızlar benim pembemsi lekem bugün suan itibari ile yok dün de damla damla idi. bi de iden seni beni niye yeni listeden şutladın yaaa... aşılama 28 haziran test 13 temmuz

Canımm inş bebeğin geliyordur seninde)Doktoruna sorsana bu lekelenmeyi?

Hahaha delii az kalmış canım cumaya inş alıcaz senden bebiş haberi)Ayy bu sefer kendimden de alsam o haberi

Canımm inş bebeğin geliyordur seninde)Doktoruna sorsana bu lekelenmeyi?

evet canım bugün aramalıyım dün ulaşamadım ama bugün soracağım forumlarda yerleşme kanaması diyor ama işte umut etmesi bile hem güzel hem ürkütücü ya olmazsa diye... test ne zaman yapsam acaba?

Hahaha delii az kalmış canım cumaya inş alıcaz senden bebiş haberi)Ayy bu sefer kendimden de alsam o haberi

alcaz kuzum ne dedik BU SEFER OLACAK

evet canım bugün aramalıyım dün ulaşamadım ama bugün soracağım forumlarda yerleşme kanaması diyor ama işte umut etmesi bile hem güzel hem ürkütücü ya olmazsa diye... test ne zaman yapsam acaba?

canım bi idrar testi yapsan çıkar mı acaba

Son düzenleme:
evet evet iden ekle lütfen beni sanırım heyecandan kalbim duracak zaten bu lekenlenme beni cok umutlandırdı yaaaaaa......

Canım ara sen doktorunu hemen o gerekeni söyler zaten bize de haber ver...

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

•joker01-------------20 Haziran---------2 Temmuz----bir daha ki sefere inşallah

•emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz

•ZeynepEslem--------24 Haziran--------8 Temmuz

•sorunyok---------------28 Haziran--------13 Temmuz

• İden -------------1 Temmuz---------- 12 Temmuz---------yeniden bismillah

•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz --------yeniden bismillah

• sbl2332-----------4 Temmuz-----------18 Temmuz --------yeniden bismillah

Hamileler

ASYALI
Esilam57
hayalperest42

slm kızlar bir haftadır tatildeydim.gittiğim günde çatlatma iğnesi oldum.doktor 4-5 tane yumurta var dedi.ama bana yumurtalar çatlamadı gibi geliyor. çatlasaydı ağrı yapardı heralde o kadar yumurta.kist olursa diye korkuyorum

Merhaba Şekerler nasılsınız?

kuzum hoş geldin... nolsun karın ağrımla umutlanıp duruyorum işte :) sen napıyosun

hoş geldin canım... çatlamıştır ama inşallah hepsi çatlamıştır.. diğerleride kist olsada adetle atılır inşallah meraklanıp stres yapma

Aaa ne güzel inşallah güzel haberler veririsin iden'cim bize.
Test günün ne zaman.
Geçmişi okuyamadım.

Hoşbulduk canım. Bende iyiym şükür
bugün gögüslerim ağırmaya başladı çok erken oldu
sanırım geçen ayki iğnelerin etkisinden kurtulamadım
Belki bebiştendir yaww)
Canım yapmayabilirde kötü düşünme ...

Aaa ne güzel inşallah güzel haberler veririsin iden'cim bize.
Test günün ne zaman.
Geçmişi okuyamadım.

cuma test yaptırcam canım ama dayanabilirmiyim bilmiyorum. o malum adet sinyalim gelmezse çarşamba fln idrar testi yaparım belki :)

Canım ara sen doktorunu hemen o gerekeni söyler zaten bize de haber ver...

aradım doktoru asistanı ile konuştum doktor bey ilaç verdi mi size dedi ben de yok dedim. yerleşme kanaması olabilir dedi. ama net bilemeyiz diyor. tedbirli konuşuyor. test de çıkmayabilir 15. günü bekle dedi. demesi kolay tabii... sizce ne yapmalıyım bu gün 10. gün

Ay canım inş ya...Bence birgün daha bekle yarın test yaptır dayanamazsan tabi yoksa 15.günü bekle ayy çok heycanlı inş geliyor bebiş)Kendini yorma hee dikkat et birkaç gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…