günaydın kızlaaarrrr
uzun zamandır yoktum mini bi tatil yaptım geldim.idencim benim de olumsuz listeye eklersin.yeni ay yeni umutlar önümüze bakıcaz artık.
listede hamişler başladı senin ağrıyı hayıra yoruyoruz inşallah haberler peşpeşe gelmişken seninkiyle devam eder inşallah..
Ayyy canımmm inş yaa) ilkinden tecrübeliyiz zaten farklı birşey oldu mu anlarız ayy inş yaa nezaman test günün?
kızlar benim pembemsi lekem bugün suan itibari ile yok dün de damla damla idi. bi de iden seni beni niye yeni listeden şutladın yaaa...aşılama 28 haziran test 13 temmuz
kızlar benim pembemsi lekem bugün suan itibari ile yok dün de damla damla idi. bi de iden seni beni niye yeni listeden şutladın yaaa...aşılama 28 haziran test 13 temmuz
ayy kuzular inşallah.. ben ya gerçekten hamileyim yada bu ağrılar kalp krizi geçircem ölcem gitcemkarnımda bugün daha yoğun sancılar var... test tarihim cuma günü 12 si... ozamana kadar ölmezsem
canım ben sonuç tarihi çok geçip gelir haber vermeyenleri sildim ama belki seni yanlışlıkla silmişimdir ekliyorum hemen...
Canımm inş bebeğin geliyordur seninde)Doktoruna sorsana bu lekelenmeyi?
Hahaha deliiaz kalmış canım cumaya inş alıcaz senden bebiş haberi )Ayy bu sefer kendimden de alsam o haberi
evet canım bugün aramalıyım dün ulaşamadım ama bugün soracağım forumlarda yerleşme kanaması diyor ama işte umut etmesi bile hem güzel hem ürkütücü ya olmazsa diye... test ne zaman yapsam acaba?
alcaz kuzum ne dedik BU SEFER OLACAK
canım bi idrar testi yapsan çıkar mı acaba
evet canım bugün aramalıyım dün ulaşamadım ama bugün soracağım forumlarda yerleşme kanaması diyor ama işte umut etmesi bile hem güzel hem ürkütücü ya olmazsa diye... test ne zaman yapsam acaba?
Merhaba Şekerler nasılsınız?
İyiz kuzum hoşgeldin sen nasılsın?
Merhaba Şekerler nasılsınız?
slm kızlar bir haftadır tatildeydim.gittiğim günde çatlatma iğnesi oldum.doktor 4-5 tane yumurta var dedi.ama bana yumurtalar çatlamadı gibi geliyor. çatlasaydı ağrı yapardı heralde o kadar yumurta.kist olursa diye korkuyorum
kuzum hoş geldin... nolsun karın ağrımla umutlanıp duruyorum işte :) sen napıyosun
hoş geldin canım... çatlamıştır ama inşallah hepsi çatlamıştır.. diğerleride kist olsada adetle atılır inşallah meraklanıp stres yapma
Belki bebiştendir yawwHoşbulduk canım. Bende iyiym şükür
bugün gögüslerim ağırmaya başladı çok erken oldu
sanırım geçen ayki iğnelerin etkisinden kurtulamadım
Canım yapmayabilirde kötü düşünme ...slm kızlar bir haftadır tatildeydim.gittiğim günde çatlatma iğnesi oldum.doktor 4-5 tane yumurta var dedi.ama bana yumurtalar çatlamadı gibi geliyor. çatlasaydı ağrı yapardı heralde o kadar yumurta.kist olursa diye korkuyorum
Aaa ne güzel inşallah güzel haberler veririsin iden'cim bize.
Test günün ne zaman.
Geçmişi okuyamadım.
Canım ara sen doktorunu hemen o gerekeni söyler zaten bize de haber ver...
aradım doktoru asistanı ile konuştum doktor bey ilaç verdi mi size dedi ben de yok dedim. yerleşme kanaması olabilir dedi. ama net bilemeyiz diyor. tedbirli konuşuyor. test de çıkmayabilir 15. günü bekle dedi. demesi kolay tabii... sizce ne yapmalıyım bu gün 10. gün
Belki bebiştendir yaww)
Canım yapmayabilirde kötü düşünme ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?