Ümitlenmek istemiyorum cnm.
Tüp istiyorum bakalım
araştııyorum adam akıllı bi yer bulamadım
İnş sana sürpriz olurda tüpe gerek kalmaz hııhh)
Gel gel benim hastaneye gel)Beraber kol kola girer gideriz hahah
Ümitlenmek istemiyorum cnm.
Tüp istiyorum bakalım
araştııyorum adam akıllı bi yer bulamadım
kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız özledim sizleriiiiiiiiiiiii
bu uzun devamsızlığım beni de çok üzdü babaannem felç geçirdi malesef evde değildim balıkesirdeydim
daha cuma geldim cumartesi pazarda eşimin almanyadan teyzesi geldi onlarlaydım anlayacağınız zaman bulamadım bugünde doktora gidicem 1,30 yumoşlarım büyüdülermi bakcazsiz nasılsınız bayağı uzak kaldım topiğe herkes sürecinden bahsetsin
o kadar çok şey yaşadık ki ümitlenmekten bile korkar hale geldik dimiama olcak bi gün inşallah. inşallah tüpe fln gerek kalmaz
ama bu ay olmazsa bırakcam herşeyi tatile gidip gelip araştırcam iyice eylül gibi bende yaptırcam tüp bebeği.
Sineeeeeemmm nerelerdesin kuzum yaaa!!!
bu uzun devamsızlığım beni de çok üzdü babaannem felç geçirdi malesef evde değildim balıkesirdeydim
daha cuma geldim cumartesi pazarda eşimin almanyadan teyzesi geldi onlarlaydım anlayacağınız zaman bulamadım bugünde doktora gidicem 1,30 yumoşlarım büyüdülermi bakcazsiz nasılsınız bayağı uzak kaldım topiğe herkes sürecinden bahsetsin
napalım kız bekliyoruz bi çocuklar geldimi gelmedimi ... geçmiş olsun bu arada allah şifa versin
Hoşgeldin bebeğim özledik seni,
Geçmiş olsun cnaım ya üzüldüm.
İlk kontrolün mü bu ay.
ben beklemedeyim :)
Aynen canım ümitlendiğimde çok rahatsız oluyorum dayanamıyorum sanki nefesim kesiliyor.
Agrasif oluyorum kimse ile konuşmak istemiyorum
İnşallah gerek kalmaz ama ne bileyim canım ya hayırlısı olsun hakkımızda.
En güzeli tatil yap canım ben bu hastalığımda gideceğim olumsuz olursa yada ne yöntem belirleyeceğiz onu bile bilmiyorum ya bende tatile gitmek istiyorum
tşk ederim canımmm aminnnnnn diyorum
bebişler ne alemde anlatın bakalım süreçlerinizi meraktan çatlıyorum
kız tatilden kastın ne bilmiyorum ama :) benim çevremdekiler tatil diyince deniz kum güneş geliyor akıllarına bana tatil diyince köy annem babam geliyor :) su olarak görebilceğim tek şey Yeşilırmak :) belkim balık tutarım ırmakta :)
haha bebiş didi valla didiiyiler inşallah teyzesi :)
Bizde özledik canımYa çok geçmiş olsun (durumu nasıl şimdi?
çok gwçmiş olsaun canım allah hayırlısını versin
Canım medical parkta yaptırıcam ya tabii kktc de var aklımda poff kafam karıştı...Canım tüp bebek için yer buldunmu
Aynen canım ümitlendiğimde çok rahatsız oluyorum dayanamıyorum sanki nefesim kesiliyor.
Agrasif oluyorum kimse ile konuşmak istemiyorum
İnşallah gerek kalmaz ama ne bileyim canım ya hayırlısı olsun hakkımızda.
En güzeli tatil yap canım ben bu hastalığımda gideceğim olumsuz olursa yada ne yöntem belirleyeceğiz onu bile bilmiyorum ya bende tatile gitmek istiyorum
sibellllllllllllllllllllllll llll sorma yaaa 10 gündür ne hallerdeyim
canım beynin yarısı gitmiş durumda gözlerini açamıyor konuşamıyor artı sol taraf felç hareketsiz doktoru 1-2 ayda yaşabilir 1 yılda dedi 84 yaşında o yüzden kimse pek umutlu değil bende o yüzden allah çektirmesin diyorum
tşk ederim canımmm aminnnnnn diyorum
bebişler ne alemde anlatın bakalım süreçlerinizi meraktan çatlıyorum
Canım ya çok üzüldüm Rabbim hayırlısını nasip etsin (
Canım benim aşılamam oldu 4 temmuzda yine 14mm ken kendi kendine çatladı yumurtalar 3 temmuzda
Hayırlısı şimdilik beklemedeyim yani bundan sonrası tüp bebek olacağı için onu planlıyorum bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?