allah hayırlısını nasip etsin canım benim senin yumuşlarda amma sabırsız çıktıhepinizi öpüyorum doktora gidiyorum ve akşama gelip sürecimi anlatıyorum kendinize ve yumoşlarınıza vee bebişlere iyi bakın
çok geçmiş olsun canım.Allah hayırlısını versin gerçekten çektirmesin.Ona da yanındakilere de çok zor oluyokızlarrrrrrrrrrr nasılsınız özledim sizleriiiiiiiiiiiii
bu uzun devamsızlığım beni de çok üzdü babaannem felç geçirdi malesef evde değildim balıkesirdeydim
daha cuma geldim cumartesi pazarda eşimin almanyadan teyzesi geldi onlarlaydım anlayacağınız zaman bulamadım bugünde doktora gidicem 1,30 yumoşlarım büyüdülermi bakcazsiz nasılsınız bayağı uzak kaldım topiğe herkes sürecinden bahsetsin
o kadar çok şey yaşadık ki ümitlenmekten bile korkar hale geldik dimiama olcak bi gün inşallah. inşallah tüpe fln gerek kalmaz
ama bu ay olmazsa bırakcam herşeyi tatile gidip gelip araştırcam iyice eylül gibi bende yaptırcam tüp bebeği.
Aynen canım ümitlendiğimde çok rahatsız oluyorum dayanamıyorum sanki nefesim kesiliyor.
Agrasif oluyorum kimse ile konuşmak istemiyorum
İnşallah gerek kalmaz ama ne bileyim canım ya hayırlısı olsun hakkımızda.
En güzeli tatil yap canım ben bu hastalığımda gideceğim olumsuz olursa yada ne yöntem belirleyeceğiz onu bile bilmiyorum ya bende tatile gitmek istiyorum
Canım medical parkta yaptırıcam ya tabii kktc de var aklımda poff kafam karıştı...
hiç araştırdınmı canım medicalparkın başarısı nedir bu konuda?
tşk ederim canım walla bende sizi özledimmmmm bu ay klomeni gene içtim şimdi büyümüşlerse akşama çatlatma iğnemi vurulurum bana doktor ara vermedi keşke vereydi tatil işimde yattı onun yüzünden :2::2:
kız tatilden kastın ne bilmiyorum ama :) benim çevremdekiler tatil diyince deniz kum güneş geliyor akıllarına bana tatil diyince köy annem babam geliyor :) su olarak görebilceğim tek şey Yeşilırmak :) belkim balık tutarım ırmakta :)
haha bebiş didi valla didiiyiler inşallah teyzesi :)
Canım medical parkta yaptırıcam ya tabii kktc de var aklımda poff kafam karıştı...
Canım bu ay bende hiiiç düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim olursa sürpriz olur..
Aynen kızlar bende tatile çıkıcam çok ihtiyacımız var azcuk soluklanmaya...Bayramın 1.günü ve bayram sonrası hafta sonuna kadar tatile gidicem ağustos sonu reglimde veya eylül reglimde de tüpe başlarım artık..Telden yetişemiyorum pc ye geçip geleyim ben
çok geçmiş olsun canım.Allah hayırlısını versin gerçekten çektirmesin.Ona da yanındakilere de çok zor oluyo
sanırım eylülde aşılama değil tüp bebek kardeşliği yapıcaz.Bende bıraktım 2. aşılamadan sonra 2 a ara veriyorum eylül sonu gibi tüp yaptırcam inş. ama nasıl oluyo ne kadara nerde hiç bi fikrim yok :) artık fikirlerinizi bekiyorum..
valla canım 2-3 gün gittim ama dünyaya değdi hiç düşünmedim işte de evde de insanın aklından çıkmıyo.Bende huysuz bişey oldum çıktım önceden çok neşeli cıvıl cıvıldım ama şimdi inan insan görmek istemiyorum.Birileriyle karşılaşmak bana sorcak birini görmek istemiyorum.inan aileme bile yansıyo beni neşesiz görmek üzüyo onları da ama elimde değil.Güzel günler bizimle olur inş. en yakın zamanda
Süper ya Eylülde tüp kardeşliğimiz olacakCanım medical parkta yaptırıcam ya tabii kktc de var aklımda poff kafam karıştı...
hiç araştırdınmı canım medicalparkın başarısı nedir bu konuda?Evet canım hastaneden zaten memnundum.Tüp bebekte de latif küpelioğlu var zaten konusunda uzman ve oldukça tanınan bir doktor hatta burada da ona tüp bebek yaptıranların paylaşım oranı var.Yaşa ve kişiye göre başarı oranı değişmekte ama genel anlamda %50 lik bir başarı oranı var.Her gittiğimde de gördüğüm kapısında hep sıra oluyor...Benim içime sindi aslında çok yakınımda memorial var ama nedense orası içime sinmiyor :18::18::18:
KKTC bi ara bende araştırdım ama riskli geldi
yani yabancı bi yerde ne bileyim güvenemedim
bende tupe baslayıp baslamamakta kararsızım bakalım:)
dengesızo ldum cıktım
Ben başlama konusunda kararlıyım valla zaman su gibi geçiyor kaç sene oldu, yaşımız geçiyor,daha belki 2.yi istiycez ohoooo
Ya işte KKTC ye git gel olayı var takipler nasıl olur falan bakalım ne cevap verecekler...
pooff kalkıp yemek yapmam lazım ama enerjim yookk
çok geçmiş olsun canım.Allah hayırlısını versin gerçekten çektirmesin.Ona da yanındakilere de çok zor oluyo
sanırım eylülde aşılama değil tüp bebek kardeşliği yapıcaz.Bende bıraktım 2. aşılamadan sonra 2 a ara veriyorum eylül sonu gibi tüp yaptırcam inş. ama nasıl oluyo ne kadara nerde hiç bi fikrim yok :) artık fikirlerinizi bekiyorum..
valla canım 2-3 gün gittim ama dünyaya değdi hiç düşünmedim işte de evde de insanın aklından çıkmıyo.Bende huysuz bişey oldum çıktım önceden çok neşeli cıvıl cıvıldım ama şimdi inan insan görmek istemiyorum.Birileriyle karşılaşmak bana sorcak birini görmek istemiyorum.inan aileme bile yansıyo beni neşesiz görmek üzüyo onları da ama elimde değil.Güzel günler bizimle olur inş. en yakın zamanda
Süper ya Eylülde tüp kardeşliğimiz olacakEvet canım hastaneden zaten memnundum.Tüp bebekte de latif küpelioğlu var zaten konusunda uzman ve oldukça tanınan bir doktor hatta burada da ona tüp bebek yaptıranların paylaşım oranı var.Yaşa ve kişiye göre başarı oranı değişmekte ama genel anlamda %50 lik bir başarı oranı var.Her gittiğimde de gördüğüm kapısında hep sıra oluyor...Benim içime sindi aslında çok yakınımda memorial var ama nedense orası içime sinmiyor :18::18::18:
Ben başlama konusunda kararlıyım valla zaman su gibi geçiyor kaç sene oldu, yaşımız geçiyor,daha belki 2.yi istiycez ohoooo
Ya işte KKTC ye git gel olayı var takipler nasıl olur falan bakalım ne cevap verecekler...
maılmı attın canım
hadi kalk yap :) kız geçen bi çorba yemiştim dün denedim onnumara oldu.. veriyim tarifi
kemiksiz göğüs etini küçük küçük doğra yağda kavur.. üstüne doğradığın mantarları limonlu sudan çıkar at kavur sonra havuçları küçük küçük doğra kavur... üstüne suyu ekle kaynayınca içine buğday at hani şu aşure yaptıklarımızdan sonra buğday pişince içine ister beşamel sos yap ister hazır krema al ondan koy canın isterse ikisinide koy
ateşten alınca üzerine taze maydanozla servis et limon sıkıncada ayrı bi güzel oluyo muhteşem ötesi çorbahemde doyurucuu
maılmı attın canım
Evet canım bugün dönmezlerse yarın arıycam bakalım...
Ay canım inş ya...Bence birgün daha bekle yarın test yaptır dayanamazsan tabi yoksa 15.günü bekle ayy çok heycanlı inş geliyor bebiş)Kendini yorma hee dikkat et birkaç gün...
Kızlar aşılamadan sonra sizde de gögüs ağrısı oldu mu, sütyen takamıyorum büyüdüler şiştiler, bununla kalsa iyi. Ağrıyo çokk.
Sizde de oldu mu böyle
canım bende aşılamadan 1 hafta sonra hafif bi agrı oldu ama zaten tutumadı bence bu iyi bişey inşallah bebişin gelir:))
bende pek umutlandırmak istemiyorum kendimi, nasip diyip geçiyorum. Zaten şansımız az aşılamada. Ben şuan 3.günümdeyim, hayırlısı bakalım.
Kızlar aşılamadan sonra sizde de gögüs ağrısı oldu mu, sütyen takamıyorum büyüdüler şiştiler, bununla kalsa iyi. Ağrıyo çokk.
Sizde de oldu mu böyle
kızlar daha yeni yeni kendime geldim ve toparlandım cumartesi doktorumla konuştum bana tekrar aşılama önerdi ama biz eşimle direk tüp bebege karar verdik doktorumda bana bi doktor tavsiye etti araştırıyorum medipol ünüversite hastanesinde prf. banu hanım herkez memnun sizce nasıl bu hastane biraz araştırma yaptım memnun olmayan yok gibi aradım fiyat bile sordum 3bin 500 tl dediler yeni açıldıgı için o kadar pahalı degilmiş sizce napım kafam karıştı iyice.
ha bide bu arada bu ay çörekotu bal tarçın kürü uyguluyorum bakarsınız kendi gelir bebiş bizi ugraştırmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?