Kızlar aşılamadan sonra sizde de gögüs ağrısı oldu mu, sütyen takamıyorum büyüdüler şiştiler, bununla kalsa iyi. Ağrıyo çokk.
Sizde de oldu mu böyle
idencim benide silmissin listeden ama test tarihim 10 temmuzdu sebebini anlayamadım zaten gerekte kalmadı bugün hastalandımm(((
sibelcim valla çok saol tüp bebekle ilgili bilgin için.Uzun ya da kısa protokol ayrımını kim yapıyor?Bide yumurta baskılayıcı ilacın manası ne?bende aşılama uzmanıyım ama tüp bebekte stajer bile değilim:):)
Dersimi iyi çalışmam lazım gün hesabı var çünkü gün şaşarsa bi ay daha beklemek zor olur.o zaman kadar öğrencek çok şey var:)
tüp bebekle ilgili olan topicin adresini yollasana oraya biraz bakıyım maliyeti aşağı yukarı heryerde aynı heralde
üzülme canım hakkımızda hayırlısı biliyorum cok zor ama elden gelen bir şey yok dua edip Allah' a sığınmaktan başka....
idencim benide silmissin listeden ama test tarihim 10 temmuzdu sebebini anlayamadım zaten gerekte kalmadı bugün hastalandımm(((
canım gayet normal hepimizde olan bir şey. zaten aşılamadan sonra jel verdiyse doktor cok daha fazla olur.Rabbim sancılarını hayra çevirsin inşallah...
ben ne jel ne fitil ne iğne hiç birini kullanmıyorum o progesteronla alakalı ama karnım ağrıyo niyeki acep... çatlıycam meraktan idrar testi alıp yapmakta istemiyorum artık
canım walla bi yanlışlık oldu galiba.. ya son halini ilk sayfaya kopyalamayı unuttum yada başka bişey kusurabakma...
sen ne zaman aşılama olmuştun 28 Haziran dimi ... hakkında hayırlısı olsun ama erken gelmiş sanki adetin..
Canım inş bebişe yoralım biz bunu:)Amaaaa idrar testi yok bu sefer sakın haaa boşu boşuna moral bozuyor idrar testi bekle gününü lütfeennn:26::26::26:
İnş geliyordur bebişş
yok canım ne kusuru 26 hazirandı benim aşılama yinede erken oldu galiba bu arada kızlar benim aşılma yapıldığı gün başladı göğüs ağrılarım yaa kendimizi çok yıpratıyoruz belirti aramaktan yoruldum valla ben o derece sonuç bekleyen rahat olun hiç takmayın yaa kafaya talıyoruzzz die olmuyor hala sizinleyim ama bırakıp gitmek yok o bebekler buraya gelecek arkadaş
Canım her iki aşılamamda da oldu Füze gibiler yine ben progesteron içeren ilaçlara bağlıyorum çünkü ikisinde de oldu, dokunmayı bırak bluzum değdiğin de bile acıyo
Medipol nasıl bilmiyorum hiç gitmedim...Fiyat medical parkta da 4000 tl biraz düşükmüş medipolde gerçektende ilaçlar da bu tutara ek 1500 2000 tl tutuyor haberin olsun.
İnş bu ay gelir bebişlerimiz canımm...
yok canım ne kusuru 26 hazirandı benim aşılama yinede erken oldu galiba bu arada kızlar benim aşılma yapıldığı gün başladı göğüs ağrılarım yaa kendimizi çok yıpratıyoruz belirti aramaktan yoruldum valla ben o derece sonuç bekleyen rahat olun hiç takmayın yaa kafaya talıyoruzzz die olmuyor hala sizinleyim ama bırakıp gitmek yok o bebekler buraya gelecek arkadaş
inşallah canım walla zaten utanıyorum artık eczaneye girmeye
çok doğru diysun canım ama elde değilki işte hep bi umut
kuzum medical park ilaçlar için rapor çıkarıyomu medipol çıkarmıyomuş bi doktorla konuşayı bakalım inşallah orda yaptırmayı düşünüyorum ..
Canım konuş bakalım doktorunla valla medical parkta latif bey iyin çok iyi diyorlar hastaneyi de beğeniyorum ben çok ilgililer...
Rapor konusunu sormadım ben hiç çünkü benim ilaçları eşimin sağlık sandığı karşılıyor ben sadece %20 fark veriyorum tüpte de aynı olur sanırım...
Ama Sgk geçiyor orada bence ara sooor hastaneyi...Buarada Bahçelievler dekine gidiyorum ben...
hehehe bende utanıyorum artık eczaneye girmeye her seferinde degişik eczanelerden alıyorum testlerimi.. içime doguyo kız hamile olabilirsin inşallah tabii...:)))
canım allah razı olsun... bakalım inşallah bekliycez. ama karnım ara ara sağlam ağrıyo :)
bu arada kızlar medipol bana acemilermiş gibi geliyor niyeyse .. bi kaç kere oraya gittim ilaç tedavisi görürken memnun kalmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?