Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya kızlarr benim eşimin hazırlık öncesi ileri harwketliliği % 11çıkmış ozaman bu düşük dimi??niye normal dedilerki allah allah...

ammaaannnn ( gülten gibi :) ) gidiyodu yemek az kaldı...

idencim cevap yazarsın :) ben cıkıyorum akşam evden okurum
opuyorum hepınzıı ıyı aksamlar

sana bi oneride daha bulunayim mi belki de kullaniyorsun googleden playerden period calendar indir cok.guzel yumurtlama adet gunletirini falan gösteriyor

Canım 1,5 senedir kullanıyorum ve süper gerçekten yumurtlama günleri falan cuk diye tutuyor şaşırıyorum vallaçokta keyifli ilişkileri bile işaretliyorum birşey oldu mu heee diyorum şu gün şu olduydu )Aynı şeyleri keşfetmişiz valla

bütün herşey güzel ama o normal %2 yerine %4 üzeri olması gerekiyo sanırım... oda aşılama için önemli bi nokta değil

Ya kızlarr benim eşimin hazırlık öncesi ileri harwketliliği % 11çıkmış ozaman bu düşük dimi??niye normal dedilerki allah allah...

ileri hareketlilik ve yerinde hareketlilik % 40 ve üzeri olması gerekiyor.. ama bunun sayıylada alakası var ... mesela benim eşiminki ilk tahlilde % 25 ti ama sayı 122 milyonda 25 milyona tekabül ediyodu % 25i... doktorlar içinde 25 milyon civarı rakam yeterli...

ben yeni kullanmaya başladım ve ba yil diiiimmmm herkese tavsiye ediyorum
Valla süper gerçekten benzer uygulamalarda var ama onun gibi değil benim 1,5 senelik hangi gün çatlatma olmuşum ilaç kullanmışım yok nezaman kimyasal gebelik olmuş vs herşey kayıtlıüstelik hamilelik moduda var)inş artık onu kulllanmaya başlarız

ya ama bu haksızlık :)) bizde yok o akıllı telefonlardan niye ezikliyonuz şimdi aciz görüyonuz hor görüyonuz

telefonum salak ama ben akıllıyım çok şükür :) iki senedir hangi gün adet oldum sorun söyliyim tek teeekkk bknz sıyrık insan modeli

ayyy evet ins.o modu bu ay acmak nasip olur hani yukarda hayvanin yaninda regle su kadar gün yazıyor ya hamilelik modunda bebise 220gun kaldi yazıyor mesela ben en cok buna bayildim ya heee birde iliski isaretleyince kondomlu mu kondomsuz mu die soruo yaaaa

Hımmm anladım canım 215 milyon toplan sperm sayısı bizde de aşılama öncesi.Bir ay önceki testinde 348 milyondu nedense düşmüş bu ay ayyy çok karışık konular bunlar anlamıyorum ya offf(mesela hazırlık işlemi sonrası 83 milyona düşmüş % 35ileri % 45 yavaş ileri hareketli olmuş...

10 numara bi rakam canım... hiç canını sıkma yani....

yavrum hakkaten sebebsiz sizinki

Hahaha delü) Valla bazen tele giriyorum diye aklımda tutmuyorum adet günümü doktor soruyorhang8i gündü diye eeee şeeeyy 1dk telefona bakayım diyorum ahahahahaha

Evett bende sevdim onu kaç gün kaldığı falan süperben ayarlardan kaldırdım kondomu ne kondomu yaaa dedim birgün )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…