sana bi oneride daha bulunayim mi belki de kullaniyorsun googleden playerden period calendar indir cok.guzel yumurtlama adet gunletirini falan gösteriyor
valla canım bennde anlamadım asılamdan hemen sonra hastaneden cıkmadan vurdu ve asılama sırasında cok garıp ve bır okadarda sıddetlı agrım oldu bırde bu doktora ben ta kalkıp ankaralardan 5 saatte gıttım baska bı sehırde ılcede doktor kendısı asılamada basarılı oldugu ıcın amerıkada dergıde falan cıkmıs ya bısmıllah deyıp gıttık gercekten ıyı bırısı ama anlamadıgım burda yazanları okuyunca devlete gıtmesemmı dıyorum bır dahakıne he bu arada oyle guzelsınız kı az kalsın yorumları okuyacagım dıye yemegı yakıyordum:))
sana bi oneride daha bulunayim mi belki de kullaniyorsun googleden playerden period calendar indir cok.guzel yumurtlama adet gunletirini falan gösteriyor
İden'cim sen mi sormuştun hatırlayamadım. Morfoloji değerlerini baktımda
normal %2
baş%83
boyun%3
kuyruk%3
diğer%9 baş boyun kuyruk yazıyor
ileri hareketlilik hazırlık öncesi % 58 hazırlık sonrası %100
yerinde hareketlilik % 6 hazılrık sonrası %0
hareketsiz %36 sonrası %0
sperm sayısı 52x10 üzeri 6 ml
toplam sperm sayısı 182x10 üzeri 6
Lökasit 1x10 üzeri 6 /ml
ben yeni kullanmaya başladım ve ba yil diiiimmmm
Ya kızlarr benim eşimin hazırlık öncesi ileri harwketliliği % 11çıkmış ozaman bu düşük dimi??niye normal dedilerki allah allah...
Bende morfolojinin %4 ve uzeri normal die biliyorum:26:
Valla süper gerçekten benzer uygulamalarda var ama onun gibi değil benim 1,5 senelik hangi gün çatlatma olmuşum ilaç kullanmışım yok nezaman kimyasal gebelik olmuş vs herşey kayıtlıben yeni kullanmaya başladım ve ba yil diiiimmmmherkese tavsiye ediyorum
Valla süper gerçekten benzer uygulamalarda var ama onun gibi değil benim 1,5 senelik hangi gün çatlatma olmuşum ilaç kullanmışım yok nezaman kimyasal gebelik olmuş vs herşey kayıtlıüstelik hamilelik moduda var )inş artık onu kulllanmaya başlarız
ayyy evet ins.o modu bu ay acmak nasip olur hani yukarda hayvanin yaninda regle su kadar gün yazıyor ya hamilelik modunda bebise 220gun kaldi yazıyor mesela ben en cok buna bayildim ya
ileri hareketlilik ve yerinde hareketlilik % 40 ve üzeri olması gerekiyor.. ama bunun sayıylada alakası var ... mesela benim eşiminki ilk tahlilde % 25 ti ama sayı 122 milyonda 25 milyona tekabül ediyodu % 25i... doktorlar içinde 25 milyon civarı rakam yeterli...
canimmm takilma sen supermanlara
Hımmm anladım canım 215 milyon toplan sperm sayısı bizde de aşılama öncesi.Bir ay önceki testinde 348 milyondu nedense düşmüş bu ayayyy çok karışık konular bunlar anlamıyorum ya offf (mesela hazırlık işlemi sonrası 83 milyona düşmüş % 35ileri % 45 yavaş ileri hareketli olmuş...
:78::78::78::78:
Hahaha delüya ama bu haksızlık :)) bizde yok o akıllı telefonlardan niye ezikliyonuz şimdi aciz görüyonuz hor görüyonuz
telefonum salak ama ben akıllıyım çok şükür :) iki senedir hangi gün adet oldum sorun söyliyim tek teeekkkbknz sıyrık insan modeli
ayyy evet ins.o modu bu ay acmak nasip olur hani yukarda hayvanin yaninda regle su kadar gün yazıyor ya hamilelik modunda bebise 220gun kaldi yazıyor mesela ben en cok buna bayildim yaheee birde iliski isaretleyince kondomlu mu kondomsuz mu die soruo yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?