evet canım eveeettt rahime tutunduktan sonra hayat buluyor:)Aynen sorunun cevabını kendin verdin
Canım geç olsun güç olmasın haydi inş cumaya olur...Vallahi bende busefer pek istekli değildim hele birde kendiliğinden çatlayınca yine yapmasakmı ki dedim sonra okadar iğne oldum boşa gitmesin bari dedim yaptım ama inan hiiiç yaptırmış gibi değilim perşembe oldu aşılamam bir bugün evde oturdum
Artık bunaldık canım ya git gel yıprandık rabbim şu mübarek günlerde yüzümüzü güldürür inş..
sibelllllll bak dilim şişti
walla yarın işe başlıyom haftanın 3 günü yüzme hocalığı yapıcam hem bu sıcakta havuzda olcam ohhhhhemde bebişi falan düşünmiycem nasıl fikir ama yarın başlıyorum sabah
kızlar bişey sorcam.hamilelik takvimi nerden yapılıyo.bilen varmı?
oohhhh keyfe baaak yaa Hemde kilo verirsin kuzumm ayyy ne güzel bende bulsam ya öyle bir iş Süper fikir bayıldııımmmm
Canım yukarıda araçlarda var hamilelik takvimi...
oohhhh keyfe baaak yaa Hemde kilo verirsin kuzumm ayyy ne güzel bende bulsam ya öyle bir iş Süper fikir bayıldııımmmm
Canım yukarıda araçlarda var hamilelik takvimi...
Hahahakız ben düşmüşümde haberim yok
walla zayıflamaya ihtiyacım yok ama bronzlaşmaya ihtiyacım var
Canım ben evlilik takvimini profil bilgilerimden yapmıştım oradada vardı sanırım hamileleik takvimi diye bir bak istersen.En kötü forum anasayfada sık sorulan sorularda var detaylı olarak nasıl yapılacağı telden giriyorum yoksa bakıcam bende..tmm cnm onu biliyorumda.hani profilin altında nasıl çıkacak
kızlar benim pembemsi lekem bugün suan itibari ile yok dün de damla damla idi. bi de iden seni beni niye yeni listeden şutladın yaaa...aşılama 28 haziran test 13 temmuz
Bende bilmiyorum hareketsizlik feci ama birde insan bir şey yapmayınca can sıkıntısından sürekli yiyesi geliyor sanırsam(
Rekor 5kg ile bende ozaman
Bu gece sonn yarın dietime başlıyorum egzersiz yapamam bekleme sürecindeyim ama diet yapabilirim sizlerde arada dürtün beni yemiyorsun dimi diye çok fena moralim bozuldu ya43:
Aldığımız fazlalıkları atalım sonra bebişte gelince hiiç frenleyemeyiz vallahi yaw ben zaten o süreçte kendimden çok korkuyorum bir boğa burcu olarak ahahah
Günaydın kızlar,
Hepinize hayırlı ramazanlar. Umarım bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur.
amin canım... napıyosun nasılsın..
Napim sahurda fazla yedim hazmedemiyorum şimdi karnım davul gibi :)
Onun dışında iş güç aynen devam hayatım senin nasıl gidiyor. Sancıların devam mı?
bende sahurda herif yiyebilsin die acık atıştırdım valla :)
sancılarım şöyle dün akşam yürüyüşe çıktık tam yolun ortasında bıçağı göğsümü altına batırıp aşağı doğru çekmişler gibi bi kramp girdi durdum kaldım öylece hareket edemedim 2 sn. ama o bariz adet sinyalim var oda vurdu dün bilmiyorum ki belirsizlikten ölcem...
Ben camış gibi yedim vallahi :))
Midem ekşimeye başladı gastritte var bakalım nasıl geçireceğiz.
Allah kolaylığını verir inşallah.
Hayatım adet sancısı ile adet sancısı aynı olur diyorlar
Olumsuzda düşünme olumluda:) Bırak oluruna
Elbet bir gün bizimde bebişimiz olacak.
Bak sana ayzarken aklıma geldi. Normalde ben rüyalarımı hatırlamam. Dün gece sahurdan sonra yattığımda o kadar dua ettim ki rüyamda hamile olduğumu gördüm erkek çocouğu bekliyordum. Camdan bakıyorum gökkuşağı görüyorum.
nasıl iç açıcı ya gökkuşağı fln allah hayırlara vesile etsin inşallah.. canım oluruna bırakmakta zor işte ya aslında ilkinde daha çok oluruna bırakmıştımda şimdi bu karın ağrıları telaşlandırdı beni
Evet güzel rüya umarım hayırlara vesile olur.
Haklısın demesi kolay hayatım. Ama çok sıkıncada kendimize ediyoruz.
Cumaya az kaldı sık dişini
öyle artık yapcak bişey yok... birazda ondan sonrası tedirgin ediyo beni... bilmediğimiz bi yola gircez. tüp bebek işleri evrakları .. olacakmı olmayacakmı bide o var.. derin derin düşünmeye kalksam inanın kafayı yiycek gibi oluyorum.. allahım zora sokmasın hiç birimizi...
slm kızlar anca müsait oldum bugun tekrar test yapıldı 912 cıktı allah hepinize nasip etsin mübarek ramazan da duamız kabul olsun inş aeolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?