Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar iş arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.aynı odadayız.o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.gittim tuvalete ağladım

aynı şeyi iki hafta önce bende yaşadım hala düşünüyorum. bu kız doğurcak gelcek acaba ben hala uğraşıyomu olcam eğer öyle olursa nolcak..??

Haa bu arada semihaşakir hastanesini aradım. tüp bebekle ilgili sorularımı sordum

adetin üçüncü günü gelcen dedi
23ten büyük 39dan küçük olcan
900 gün prim ödemiş olcan
ikametgah
ssk hizmet dökümü
rahim filmin ve yapılan diğer testlerinle gelcen

muaynen olcak eşin bide burda sperm testi yaptırcak
senden de amh testi isticez dedi onun içinde bi yazı vercez randevu almadan çapaya gidip yaptırcan dedi.
sonra işlemlere başlıcaz dedi..

ağustos adetimde gidicem köyden gelince bakalım kaç ayda bitmiş olursa artık

kızlar iş arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.aynı odadayız.o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.gittim tuvalete ağladım

üzülme canım, biz de inşallah hamile olucaz birgün. sadece sabretmemiz gerekiyor bu süreçte, isyan etmeden beklememiz lazım.. bizim ofiste de var hamile bi kız, her gün görüyorum ama napalım bu işler de kısmet işi..

canım sen şimdiden kafana bunları takıp neden plan yapıyorsun ki? dur bakalım belki hamişsindir :) ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez diye

canım sen şimdiden kafana bunları takıp neden plan yapıyorsun ki? dur bakalım belki hamişsindir :) ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez diye

eşimde aynısını diyoda... okadar çok negatifi gördümki artık pozitif hayal gibi geliyo

canım bende seni çok iyi anlıyorum.Burdaki herkes de öle heralde etrafımda herkes hamile en yakınlarım bile.Benden sonra evlenenler 5 sene üstüne hamile kalanlar.O kadar kötü bi duygu ki anlatamam artık her akşam eşime ağlamaktan benim de pskolojim bozuldu.Hep keşkelerle yaşıyorum keşke 2 sene beklemeseydim çocuk için diyorum ama jokerin de dediği gibi bu işler kısmet sanırım.Bazen tüp de denemiyim bırakıcam diyorum ama içimdeki çocuk özlemi beni çok yıpratıyor.Benim için zor olduğu kadar çevremde etkileniyor en son dün annemle kahvaltıda konuşurken tedavi yaptırmıcam diyince biraz üstüme geldi denemekten yılma diye bi anda gözümden yaşlar nasıl döküldü hatırlamıyorum bile.Onu da çok üzüyorum ama elimde değilki...

birinin hamileliğine hiç bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim.halbuki biliyodum onunda çocuk istediğini.bu kadar çabuk olcağını düşünmemiştim.kendimi teselli etmeye çalışıyorum.ama pek beceremiyorum.eşime çok fazla yansıtmak istemiyorum onada bişey diyemiyorum.o rahat çünkü iyice onuda üzmek istemiyorum.o devamlı zamanı vardır diyo da o zaman ne zaman bilmiyoruzki

kızlar günaydın benim pembemsi kanamam bu sabah biraz fazla idi. ama şimdi geçti, doktoru aradım ısrarla rengi sordu. adet kanı gibi değil kesik kanı gibi...cok korkuyorum lütfen dua edin artmasın kırmızı kart yemek istemiyorum bu 3. aşılamam......12 temmuzda saat 10 da doktora gideceğim.......

Kızlar, bir söz var çok beğenirim "Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz" diye. Hepimizin hayalleri günün birinde gerçek olacak lütfen inanalım, problemlerimiz büyük değil ki, spermler de var yumurtalar da var sadece bir araya gelemiyorlar demek mi uygun zamanı bulamıyorlar.
Bir de şu açıdan bakın, eskiden tıp bu kadar ileri değildi ve bu kadar tedavi durumu da yoktu şimdi hemen hemen her hastanede tüp bebek ünitesi kurulmuş vaziyette. Şimdi bizler aslında eskiye nazaran çok şanslıyız, en azından tüp bebek gibi bir seçeneğimiz var. Etrafımda canlı örnekler de var, tüpte 3. denemede ancak hamile kalanlar, ilk 2 tüp denemesi başarısız geçip de 3.'ye hazırlanırken evinde hamile kalanlar.. Dolayısıyla umutsuzluğa kapılmayalım (bunu kendim dahil söylüyorum çünkü sabretmek zor biliyorum) ve bu süreçte birbirimizi destekleyelim. iyi düşünelim iyi olsun

valla canım sölediklerinin her kelimesine kadar haklısın da zaman çok büyük kayıp benim açımdan.Zaman hiç geçmiyormuş bişeylere gecikiyormuş gibi hissediyorum.TÜp bebekte de başarısızlık olma ihtimali olduğu için sanki o da olmıcakmış gibi geliyor.Aşılama aslında düşünüldüğünde çok önemli bi aşama gibi gelmiyor ama umut insanı daha büyük hayal kırıklığına itiyor gibi geliyo bana.çok küçük bi şansı deneyip olumsuz sonuçlanması böle etkilerken tüp bebek deneyip de olumsuz olduğunu düşünmek bile kötü hissettiriyor.okuduğum kadarıyla tüp bebek aşılama gibi kolay bi süreç değil daha bir ay öncesinden o kadar ilaç yükleniyor bünyeye

Rabbim şu mübarek günde, bizede tez zamanda çift çizgiyi görmek, kalp atışlarını duymak, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
çOk yoruldum artık 11 gün var sonucu öğrenmeme, nasıl dayanıyorum ben bile kendime hayret ediyorum...
Ama inatla test yapmıcam

Evet canım, geç kalmışlık hissini ben de yaşıyorum. 8 senelik evliyim gerçi bunun 7 senesinde isteyerek korunduk, şimdi ise biyolojik olarak vücudum alarm vermiş durumda şimdi de ben istiyorum ama olmuyor, vücudum bana meydan okuyor sen misin 7 sene korunan al işte şimdi de ben vermiyorum diyor
Aşılamada her ne kadar başarı şansı düşük olsa da 2 veya 3 kez denemeyi düşünüyorum çünkü gebelik biraz yardımla doğal ortamında oluşuyor. Bir de şu da var, doğal yollardan normalde de bir kadının her ay hamile kalma olasılığı aşılama ile hemen hemen aynı. Olumsuz sonuçlanması insanda hayal kırıklığına neden oluyor orası kesin ama napalım 2 gün ağlayıp 3. gün yeni umutlara merhaba diyebilmeliyiz en azından bilinç altımıza böyle olması gerektiği konusunda mesaj göndermeliyiz :)
İnsan emek vermeden bazı şeylere sahip olamıyor işte, kimisi 1 kat emek veriyor kimisi de belki 100 kat veriyor ama bu da o kişinin rızkı ve kısmetiyle alakalı bence. Elimizden geleni yapıp bekleyeceğiz, bundan ötesine müdahale edemiyoruz işte.
Tüp bebekte evet aşılamaya göre kat kat hormon alıcaz, ben aşılamada bile 2.5 kg şiştim, tüp olursa ne hale dönerim bilmiyorum

Amin canım inşallah bu mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul eder, seni tekrar tebrik ederim. Kaçıncı aşılamanda hamile kalmıştın canım?
mrb cnm:80: ben 3.asılamamdı cnm bende cok umutsuzdum sürekli olmadı gene diye aglıyodum ama allah isteyince olmayacak şey yoook size avsiye edebilecegim tek şey dua su ramazan ayının feyzinden bereketinden hayrından faydalanıp sürekli dua edip allahın gönlünü yapmaya bakın zira allahın gönlü dua ile olur allahın gönlü oluncada daglar yerinden oynar onun ol deyipte olduramayacagı şey yok arada topige bakıyorum belki biri soru sorarda yardımcı olurum diye ama bakıyorum kimsede bana dogru ses yok oyuzden artık pek ugramıycam artık allaha emanet olun bu arada size her iftarda dua edecegimide unutmayın sakın

canım sen yeterki soru iste:) sorun sizde neydi?ilaç olarak her denemede aynı ilacımı kullandın?eşinde problem varmıydı?hangi değerlerle aşılaman yapıldı?hep aynı doktoramı gitmiştin? aşılamadan sonra yattınmı? ilaç olarak ne kullandın aşılamadan sonra? kaç yaşındasın kısacası ayrıntılı olarak anlatabilirsin:):)

Ayy eveeet, bir de aşılamanı nerede yaptırdın, 3. denemede belirtilerinde ilk 2ye göre farklılık olmuş muydu, kaç yumurtayla aşılaman olmuştu :)

Slm canlar hayırlı ramazanlar rabbim bu mübarek günlerin hurmetine gönlümüzün muradini versin ins

Slm canlar hayırlı ramazanlar rabbim bu mübarek günlerin hurmetine gönlümüzün muradini versin ins

Amin canım birbirimize dua edelim, birinin bir başkası için dua etmesi, günahsız bir kişinin dua etmesi gibi etkili oluyormuş. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin ennn kısa zamandaaaa

hop dedik dur ya ne bitti biten ney... yumurtalarınmı bitti kuzum yooo... ozaman umut bitmez... kırmıyım bacaklarını...

gerçekten hiç böyle olmamıştı benim diğer 2 aşılamamda da test tarihiminden sonra adet oldum bu defa test tarihim 12-13 temmuz iken ilk leke 7 temmuzda geldi bugün arttı bu kadar erken kırmızı kart yemek normal mi çatlama iğnemi 26 haziran da gece 12 de oldum kızlar sizin adetiniz diğer aşılamalarınızda böyle erken gelmiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…