kızlar iş arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.aynı odadayız.o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.gittim tuvalete ağladım
kızlar iş arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.aynı odadayız.o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.gittim tuvalete ağladım
aynı şeyi iki hafta önce bende yaşadım hala düşünüyorum. bu kız doğurcak gelcek acaba ben hala uğraşıyomu olcam eğer öyle olursa nolcak..??
Haa bu arada semihaşakir hastanesini aradım. tüp bebekle ilgili sorularımı sordum
adetin üçüncü günü gelcen dedi
23ten büyük 39dan küçük olcan
900 gün prim ödemiş olcan
ikametgah
ssk hizmet dökümü
rahim filmin ve yapılan diğer testlerinle gelcen
muaynen olcak eşin bide burda sperm testi yaptırcak
senden de amh testi isticez dedi onun içinde bi yazı vercez randevu almadan çapaya gidip yaptırcan dedi.
sonra işlemlere başlıcaz dedi..
ağustos adetimde gidicem köyden gelince bakalım kaç ayda bitmiş olursa artık
canım sen şimdiden kafana bunları takıp neden plan yapıyorsun ki? dur bakalım belki hamişsindir :) ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez diye
Kızlar, bir söz var çok beğenirim "Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz" diye. Hepimizin hayalleri günün birinde gerçek olacak lütfen inanalım, problemlerimiz büyük değil ki, spermler de var yumurtalar da var sadece bir araya gelemiyorlar demek mi uygun zamanı bulamıyorlar.
Bir de şu açıdan bakın, eskiden tıp bu kadar ileri değildi ve bu kadar tedavi durumu da yoktu şimdi hemen hemen her hastanede tüp bebek ünitesi kurulmuş vaziyette. Şimdi bizler aslında eskiye nazaran çok şanslıyız, en azından tüp bebek gibi bir seçeneğimiz var. Etrafımda canlı örnekler de var, tüpte 3. denemede ancak hamile kalanlar, ilk 2 tüp denemesi başarısız geçip de 3.'ye hazırlanırken evinde hamile kalanlar.. Dolayısıyla umutsuzluğa kapılmayalım (bunu kendim dahil söylüyorum çünkü sabretmek zor biliyorum) ve bu süreçte birbirimizi destekleyelim. iyi düşünelim iyi olsun
valla canım sölediklerinin her kelimesine kadar haklısın da zaman çok büyük kayıp benim açımdan.Zaman hiç geçmiyormuş bişeylere gecikiyormuş gibi hissediyorum.TÜp bebekte de başarısızlık olma ihtimali olduğu için sanki o da olmıcakmış gibi geliyor.Aşılama aslında düşünüldüğünde çok önemli bi aşama gibi gelmiyor ama umut insanı daha büyük hayal kırıklığına itiyor gibi geliyo bana.çok küçük bi şansı deneyip olumsuz sonuçlanması böle etkilerken tüp bebek deneyip de olumsuz olduğunu düşünmek bile kötü hissettiriyor.okuduğum kadarıyla tüp bebek aşılama gibi kolay bi süreç değil daha bir ay öncesinden o kadar ilaç yükleniyor bünyeye
eşimde aynısını diyoda... okadar çok negatifi gördümki artık pozitif hayal gibi geliyo
mrb cnm:80: ben 3.asılamamdı cnm bende cok umutsuzdum sürekli olmadı gene diye aglıyodum ama allah isteyince olmayacak şey yoook size avsiye edebilecegim tek şey dua su ramazan ayının feyzinden bereketinden hayrından faydalanıp sürekli dua edip allahın gönlünü yapmaya bakın zira allahın gönlü dua ile olur allahın gönlü oluncada daglar yerinden oynar onun ol deyipte olduramayacagı şey yok arada topige bakıyorum belki biri soru sorarda yardımcı olurum diye ama bakıyorum kimsede bana dogru ses yok oyuzden artık pek ugramıycam artık allaha emanet olun bu arada size her iftarda dua edecegimide unutmayın sakınAmin canım inşallah bu mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul eder, seni tekrar tebrik ederim. Kaçıncı aşılamanda hamile kalmıştın canım?
mrb cnm:80: ben 3.asılamamdı cnm bende cok umutsuzdum sürekli olmadı gene diye aglıyodum ama allah isteyince olmayacak şey yoook size avsiye edebilecegim tek şey dua su ramazan ayının feyzinden bereketinden hayrından faydalanıp sürekli dua edip allahın gönlünü yapmaya bakın zira allahın gönlü dua ile olur allahın gönlü oluncada daglar yerinden oynar onun ol deyipte olduramayacagı şey yok arada topige bakıyorum belki biri soru sorarda yardımcı olurum diye ama bakıyorum kimsede bana dogru ses yok oyuzden artık pek ugramıycam artık allaha emanet olun bu arada size her iftarda dua edecegimide unutmayın sakın
canım sen yeterki soru iste:) sorun sizde neydi?ilaç olarak her denemede aynı ilacımı kullandın?eşinde problem varmıydı?hangi değerlerle aşılaman yapıldı?hep aynı doktoramı gitmiştin? aşılamadan sonra yattınmı? ilaç olarak ne kullandın aşılamadan sonra? kaç yaşındasın kısacası ayrıntılı olarak anlatabilirsin:):)
ben cok kötüyüm kanamam artıyor bitti herşey buraya kadar........
Slm canlar hayırlı ramazanlar rabbim bu mübarek günlerin hurmetine gönlümüzün muradini versin ins
hop dedik dur ya ne bitti biten ney... yumurtalarınmı bitti kuzum yooo... ozaman umut bitmez... kırmıyım bacaklarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?