Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bir sorum var kizlar dun dr gittim dedi oruc tutmayacaksin bebegi yormussun ama bazi insanlarda inanma tut oruc diyor kafam allak bullak oldu ne yapmaliyim

Amiiinn canım inş...Moralini bozma canım daha dur bakalım kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok..Sorma canım ya aynen bende tosuncuk oldum boyda kısa zaten
eşimde aynısını diyoda... okadar çok negatifi gördümki artık pozitif hayal gibi geliyo

İnan bazen bana da öyle geliyor(

:))Var tabi canım ben cinsiyet tayinini merak ettiğimden sordum...

Buarada kızlaarrr bu aşılamalar bana kilo aldırdı ya 53 tüm 58 oldum ve sürekli yiyesim var hüüüüObez olucam sonunda
ahh ahhh hep o iğnelerden oluyor ben şimdi ip atlayacağım yumurtalama gününe kadar acaip kilo verdiriyor yürümekten iyi

Bir sorum var kizlar dun dr gittim dedi oruc tutmayacaksin bebegi yormussun ama bazi insanlarda inanma tut oruc diyor kafam allak bullak oldu ne yapmaliyim

Canım allak bullak olacak birşey yok başkalarını bırak seni ve bebeğini yakından takip eden kişi doktorun ve sen doktorunu dinleyeceksin zaten onca zorlukla uğraşla şükürler olsun ki geliyor bebeğin onun sağlığını düşüneceksin o senden besleniyor okadar saat sen aç kaldığında bebeğinde minarel kaybedecek hem doktorunda söylemiş inanma tut demek çok cahilce geliyor bana doktordan daha mı iyi biliyor onu diyenler!
Sen doktorunu dinle sağlıklı beslenki bebeğinde sağlıklıolsun birsenede tutma birşey olmaz ihtiyacı olana verirsin...Rabbim görüyor biliyor niyetino kuzum sen doktorunun sözünden çıkma...

Canım 2 aşılamaymış iden öyle demişti..Özellerde zaten farketmiyor...

hım ben zaten özele gidiyorum raporumda yok zaten kocayı ikna etsem olur yani aşılama yerine onu yaptırmak mantıklı değilmi ya da benim ikinci ağostosta olacak gidip devletten rapormu çıkartsam aşılama için

Canım üzülme lütfen hiçbirşeyinde bittiği yok allaha şükür yimutamız spermlerimiz var her adet döngüsü yeni bir umut...
İlk aşılamamda benimde 5 gün önce gelmişti canım kırmızılarım hormon ilaçları dengeyi bozuyor doktorumde böyle söylemişti erken gelmesi normal yani...Bugün ağla içini dök ama yarın yeni bir umut...

Kızlar rabbim şu mübarek ayın hürmetine yüzümüzü güldürsün dualarımızı kabuletsin inş...

Kıyamam ya eşimle ağlıyoruz demişsin ya okur okumaz gözümden yaşlar fışkırdı;( napalim bizim ödevimiz de buymuş ama hepsi geçecek ben inanıyorum sadece biraz sabır ;(
canımm yaa çok saol ben artık kendimden geçtim ona üzülüyorum hiçbir şey yok olmuyor sorun olsa tedavi oluruz falan diyor yaa

canım doktor ne diyosa o bence kendini iyi hissediyosan tutu tabi ama tutamadıgını sonradan tutarsın zaten dinimiz kolaylıklar dini sonra tutarsın..

Canım özele gidiyorsan zaten istediğinde tüp yaptırabilirsin ama rapor istiyorsan 2.aşılamanı devlette olup ilk aşılamanı yaptırdığın doktordan şu şu işlemler yapılmıştır sonuç alınamamıştır diye yazı alırlsan rapor alabilirsin sanırım...

Kızlar ya dün eşim acaba tatilden gelince başka bir hastanede bir aşılama daha mı denesek dedi..Medical park değilde memorial veya acıbademde diyo off kafam karıştı sıfırdan yeni bir doktora gitmek nebileyim yumurtalarda kendi kendine çatlamasa ok diycem ama 14mmken çatlıyolar kendikendine şansım iyicene düşüyor zaten sonrada sen bilirsin diyo ama kafam karıştı 3.aşılamayı denesem mi?Direk tüpe mi geçsem?

sogan kürü yapıcaksan dikkat et düşükte yapabiliyomuş yumurtlama gününden sonra sakın içme..bide tadı çok igrençç burnunu tutup öyle iç daha rahat içiliyo...
canımsın çok saoll ne bileyim temizlesin die düşündüm ama olmadı yapmayayımmı

canım eşin tüp bebeğe nasıl bakıyor benim kocayı az dürttüm yok diyo yaa bana o daha mantıklı geliyor aslında şans %50 değilmi tüp bebekte ben mi yanlış biliyorum
doktoor değiştirme konusunda içinden geleni yap nasıl hissediyorsun güveniyormusun

canım benim çatlama iğnesi 25 haziran aşılamam 26 haziranda yapıldı zaten dün yani 8temmuzda hastalandım benimde erken geldi yani

canımsın çok saoll ne bileyim temizlesin die düşündüm ama olmadı yapmayayımmı

canım temizliyo içinde ne var ne yoksa temizliyo ben yaptım kistim varken dogum kontrol hapı kullanırken rahat içtim ama 15. güne kadar iç bence temizleyip götürmesin bebegi dimi ...

canım bence direk tübbebege geç ben öyle yapcam çok yıprandım ya gerçekten artık kafamada takmıyorum ama bi gün gelecek bebekler bizim olacakkk :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…