Amiiinn canım inş...Moralini bozma canım daha dur bakalım kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok..Sorma canım ya aynen bende tosuncuk oldum boyda kısa zatenkızlar ramazanın ilk gününde hepinize selamlar... bu mübarek günlerde allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..
benden haberler şöyle o adet sinyalim dün bi kaç kere vurdu moralim bozulur gibi oldu ama onuda atlatırız alimallah ... kiloya gelirsek küçük bir tosuncuk oldum çıktım... sblcim sende beni arada dürt yoksa bu işböyle olmıycak....
eşimde aynısını diyoda... okadar çok negatifi gördümki artık pozitif hayal gibi geliyo
canım üzme tatlı canını bende cuma günü aynı şeyleri yaşadım ama geçiyo ben bu ay ilk defa çörekotu bal tarçın kürü uygulucam bakalım nasıl olcan sende yap istersen ...
ahh ahhh hep o iğnelerden oluyor ben şimdi ip atlayacağım yumurtalama gününe kadar acaip kilo verdiriyor yürümekten iyi:))Var tabi canım ben cinsiyet tayinini merak ettiğimden sordum...
Buarada kızlaarrr bu aşılamalar bana kilo aldırdı ya 53 tüm 58 oldum ve sürekli yiyesim var hüüüüObez olucam sonunda
aminn canım inş kucaklarımız bir an önce dolsunnnncanım üzülmeyin her şeyin hayırlısı olsun, bu ay bir çoğumuza nasip olmadı. zamanı gelince olacak inşaallah
Bir sorum var kizlar dun dr gittim dedi oruc tutmayacaksin bebegi yormussun ama bazi insanlarda inanma tut oruc diyor kafam allak bullak oldu ne yapmaliyim
yaa kızlar tüp bebek için illa üç aşılamayı beklemek mi gerekiyor yaa omda şans daha fazla ben şimdi yaptırsam olmazmı
Canım 2 aşılamaymış iden öyle demişti..Özellerde zaten farketmiyor...
gerçekten hiç böyle olmamıştı benim diğer 2 aşılamamda da test tarihiminden sonra adet oldum bu defa test tarihim 12-13 temmuz iken ilk leke 7 temmuzda geldi bugün arttı bu kadar erken kırmızı kart yemek normal mi çatlama iğnemi 26 haziran da gece 12 de oldum kızlar sizin adetiniz diğer aşılamalarınızda böyle erken gelmiş miydi?
canımm yaa çok saol ben artık kendimden geçtim ona üzülüyorum hiçbir şey yok olmuyor sorun olsa tedavi oluruz falan diyor yaaKıyamam ya eşimle ağlıyoruz demişsin ya okur okumaz gözümden yaşlar fışkırdı;( napalim bizim ödevimiz de buymuş ama hepsi geçecek ben inanıyorum sadece biraz sabır ;(
Bir sorum var kizlar dun dr gittim dedi oruc tutmayacaksin bebegi yormussun ama bazi insanlarda inanma tut oruc diyor kafam allak bullak oldu ne yapmaliyim
hım ben zaten özele gidiyorum raporumda yok zaten kocayı ikna etsem olur yani aşılama yerine onu yaptırmak mantıklı değilmi ya da benim ikinci ağostosta olacak gidip devletten rapormu çıkartsam aşılama için
canım onuda yaparım ama soğan kürüde yapacağım ben
canımsın çok saoll ne bileyim temizlesin die düşündüm ama olmadı yapmayayımmısogan kürü yapıcaksan dikkat et düşükte yapabiliyomuş yumurtlama gününden sonra sakın içme..bide tadı çok igrençç burnunu tutup öyle iç daha rahat içiliyo...
canım eşin tüp bebeğe nasıl bakıyor benim kocayı az dürttüm yok diyo yaa bana o daha mantıklı geliyor aslında şans %50 değilmi tüp bebekte ben mi yanlış biliyorumKızlar ya dün eşim acaba tatilden gelince başka bir hastanede bir aşılama daha mı denesek dedi..Medical park değilde memorial veya acıbademde diyo off kafam karıştı sıfırdan yeni bir doktora gitmek nebileyim yumurtalarda kendi kendine çatlamasa ok diycem ama 14mmken çatlıyolar kendikendine şansım iyicene düşüyor zaten sonrada sen bilirsin diyo ama kafam karıştı 3.aşılamayı denesem mi?Direk tüpe mi geçsem?
canım benim çatlama iğnesi 25 haziran aşılamam 26 haziranda yapıldı zaten dün yani 8temmuzda hastalandım benimde erken geldi yanigerçekten hiç böyle olmamıştı benim diğer 2 aşılamamda da test tarihiminden sonra adet oldum bu defa test tarihim 12-13 temmuz iken ilk leke 7 temmuzda geldi bugün arttı bu kadar erken kırmızı kart yemek normal mi çatlama iğnemi 26 haziran da gece 12 de oldum kızlar sizin adetiniz diğer aşılamalarınızda böyle erken gelmiş miydi?
canımsın çok saoll ne bileyim temizlesin die düşündüm ama olmadı yapmayayımmı
Kızlar ya dün eşim acaba tatilden gelince başka bir hastanede bir aşılama daha mı denesek dedi..Medical park değilde memorial veya acıbademde diyo off kafam karıştı sıfırdan yeni bir doktora gitmek nebileyim yumurtalarda kendi kendine çatlamasa ok diycem ama 14mmken çatlıyolar kendikendine şansım iyicene düşüyor zaten sonrada sen bilirsin diyo ama kafam karıştı 3.aşılamayı denesem mi?Direk tüpe mi geçsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?