canım temizliyo içinde ne var ne yoksa temizliyo ben yaptım kistim varken dogum kontrol hapı kullanırken rahat içtim ama 15. güne kadar iç bence temizleyip götürmesin bebegi dimi ...
canım eşin tüp bebeğe nasıl bakıyor benim kocayı az dürttüm yok diyo yaa bana o daha mantıklı geliyor aslında şans %50 değilmi tüp bebekte ben mi yanlış biliyorum
doktoor değiştirme konusunda içinden geleni yap nasıl hissediyorsun güveniyormusun
canım bence direk tübbebege geç ben öyle yapcam çok yıprandım ya gerçekten artık kafamada takmıyorum ama bi gün gelecek bebekler bizim olacakkk :))))))))
hım ben zaten özele gidiyorum raporumda yok zaten kocayı ikna etsem olur yani aşılama yerine onu yaptırmak mantıklı değilmi ya da benim ikinci ağostosta olacak gidip devletten rapormu çıkartsam aşılama için
Canım eşim tüpede olumlu bakıyor zaten mecbur yani artık başka seçenek kalmıyorkiEvet kuzum%50 yani daha yüksek bir ihtimal banada mantıklı geliyor tüp olursa zaten doktorum değişecek kendi doktorum tüp yapmıyor ayrı bir bölüm bakıyor ona...Doktoruma güveniyorum çok bilgili nebileyim acaba şans hani birbaşka yerde 3.aşılamayı deneyip mi tüp yapsam offf tam 8 ay oldu hiiç aralıksız ilaç kullanıp doktora git gel yapalı ondan öncede başka doktora gidiyordum ara ara ama tam 11 aydır ilaç ve kontrole gidip geliyorum aralıksız olarak her iki doktorun toplamı elim avucum boş tekrar aşılama bilemedim ya tüpde %50 ama o da kesin değil okadar ilaç vs. tutmama ihtimali de%50
cnm bazı özel hastanelerde rapor çıkartıyo aşılama için.
canım bence birainde 8de 1 ihtimal diğerinde 2de 1 ihtimal bence kesinlikle tüp bebek hem ayrıca dur bakalım aşılma sonucun belli olsun inş. hiç gerek kalmaz
nasıl oluyor ben bilmiyorm rapor işlarini bir araştırmam lazım bizim hastanede yapılmıyordur büyük ihtimalle hiç doktorda demedi burda çıkaralım die
kesinlikle canım yaa bak ben dün gördüm kırmızıları yinede umutluyum kaybetmedim yaniiiDimi ya bencede Tüp Bebek...Ayy inş canım ya inş hiiç gerek kalmaz ama nebileyim 1.aşılamada olan bunda da oldu 14mm ken kendi kendine çatladı ya oyüzden pek umudum yok ama olursa sürpriz olacak kırmızılar gelmeden umut kesilmiyor tabi:))
esilam sen nerde yaptırdın aşılamanı.kızlar ankara başkent üniversitesi hastanesine giden varmı?hakkında bilgi araştırıyorumda.özellikle aşılama maliyetleri hakkında
evet esilam ankaradayım.ankaradaki 29 mayısla aynımııdr acaba istanbuldaki?
Kızlar ben daha önce sormuştum ama aşılamadan sonra ağrım olmadı. Bir de doktorum yumoşlarıma sadece çatlatma iğnesinden 2 gün önce bakılmıştı.aşılama öncesi tekrar bakılmadı
Canım allak bullak olacak birşey yok başkalarını bırak seni ve bebeğini yakından takip eden kişi doktorun ve sen doktorunu dinleyeceksin zaten onca zorlukla uğraşla şükürler olsun ki geliyor bebeğin onun sağlığını düşüneceksin o senden besleniyor okadar saat sen aç kaldığında bebeğinde minarel kaybedecek hem doktorunda söylemiş inanma tut demek çok cahilce geliyor bana doktordan daha mı iyi biliyor onu diyenler!
Sen doktorunu dinle sağlıklı beslenki bebeğinde sağlıklıolsun birsenede tutma birşey olmaz ihtiyacı olana verirsin...Rabbim görüyor biliyor niyetino kuzum sen doktorunun sözünden çıkma...
canım doktor ne diyosa o bence kendini iyi hissediyosan tutu tabi ama tutamadıgını sonradan tutarsın zaten dinimiz kolaylıklar dini sonra tutarsın..
peki esilacım aşılama öncesi ne zaman yumurtalarına bakılmıştı? benim 5 temmuz aşılama oldu. 1 temmuzda bakılmıştıaşılamadan sonra ağrı olacak diye bi şart yokki cnm.benimde ağrım olmamıştı.
Sen boşver canım onları için rahat olsun evladının gelişimi için ilerde ya kazasını tutarsın ya ihtiyacı olana verirsin bizim dinimiz kolaylıklar dini rabbim niyetini biliyor önemli olan bu sen bu aşamada tabiki doktorunu dinleyecen diğerlerine kulaklarını tıka boşveeerr.İçinde rahat olsun bebişimizde güzel güzel gelişsin bol bol dua et sağlıklı beslen ilerleyen evrelerde kazanı tutarsın canım...Sagol cnm iste konusan cok ama dr dedi daha cok kucuk ve tam kemik gelisim zamani iste boyle dedikleri zmn icimde rahat olmuyor
peki esilacım aşılama öncesi ne zaman yumurtalarına bakılmıştı? benim 5 temmuz aşılama oldu. 1 temmuzda bakılmıştı3 temmuz gece 00.00'da çatlatma iğnesi oldum. önceden çatlama olmuş olabilir mi? kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?