peki esilacım aşılama öncesi ne zaman yumurtalarına bakılmıştı? benim 5 temmuz aşılama oldu. 1 temmuzda bakılmıştı3 temmuz gece 00.00'da çatlatma iğnesi oldum. önceden çatlama olmuş olabilir mi? kafam çok karışık
yok esilam benim hiç çocuğum.peki maliyeti ilaç haricinde ne kadar oldu sana
canım benim çatlama iğnesi 25 haziran aşılamam 26 haziranda yapıldı zaten dün yani 8temmuzda hastalandım benimde erken geldi yani
Kızlar ben daha önce sormuştum ama aşılamadan sonra ağrım olmadı. Bir de doktorum yumoşlarıma sadece çatlatma iğnesinden 2 gün önce bakılmıştı.aşılama öncesi tekrar bakılmadı
cnm mrb eger dr.un tutma diyorsa sakın tutma biliyorsun ki eger dr. tutma derse tamamen caizdir dinimiz buna cevaz veriyor hem kaza bu gibi mazaretler için var eger dr u dinlemzesen sonuçları agır olabilir maazallahBir sorum var kizlar dun dr gittim dedi oruc tutmayacaksin bebegi yormussun ama bazi insanlarda inanma tut oruc diyor kafam allak bullak oldu ne yapmaliyim
cnm bende pko vardı eşimde de sayı problemi biraz düşüktü ilaç olarak merioanal kullandım her seferinde de... hangi degerlerle asılalamn yapıldı cümlesini anlayamadım? hep aynı dr yaptı aşılamamı ondan önde 5 ay klomen takip felan da aynı dr.du ilk aşılamada yattım dinlendim agır kaldırmadım üzülmedim stres yapmadım hep tuttu hamileyim diyodum inanarak ama sigara kullanıyodum asılama öncesi ve sonrası adet olana kadar içmedim ama olmadı sonraki 2. asılamada yatmadım ama temkinli oldum fazla iş yapmadım ama ilki gibi pinpiriklenmedim kafamı takıodum biraz üzülüyodum günde 2 yada 3 sigara içiyodum ama oda tutmadı 3.asılamamda asılamam yapıldı 20dk uzandım kaktım eve geldim memleketten misafirler vardı ırgat gibi çalıştım arı gibiydim 2dk popomun üstünde oturmadım sigara hat safada içtim (kötü örnek oluyom amacanım sen yeterki soru iste:) sorun sizde neydi?ilaç olarak her denemede aynı ilacımı kullandın?eşinde problem varmıydı?hangi değerlerle aşılaman yapıldı?hep aynı doktoramı gitmiştin? aşılamadan sonra yattınmı? ilaç olarak ne kullandın aşılamadan sonra? kaç yaşındasın kısacası ayrıntılı olarak anlatabilirsin:):)
ben antakyadayım canım(hatay)özel bir hastanede. ilk 2 asılamamdan farkı adete yaklaşınca midemde garip bulantılar ama hiç kusmadım agız tatsızlıgı ve kurulugu sık idrar ve aserme gibi habire yiyodum ama yine adet sancılarım kasık agrıları gögüs ucu hassas acı şişme bel agrısı oldu kiii halen devam ediyo.. bende pko oldugu için yumutalarım aşırı uyarıldı ilk asılamada 10 15 taneydi asılamam iptal oldu digerlerinin sönmesin bekledik 3 gün sonra kaç yumurta olduguna bakmadan asılama yaptı 2.sinde igneyi azalttık 5 yumurta ile yapıldı 3.asılamamda yani şimdi tutan yine 10 yumurtaya yakın oldu 2 gün ertelendi gene bakmadan yaptı..Ayy eveeet, bir de aşılamanı nerede yaptırdın, 3. denemede belirtilerinde ilk 2ye göre farklılık olmuş muydu, kaç yumurtayla aşılaman olmuştu :)
ege doğum evi :) ya sen?
Günaydınn kızlaarNasılsınız bugünnn?
Sorunyok canım üzülme artık tüp bebeğe devam canım sanırım agustosta ilk yaptıracak sen olucan bizede bilgi verirsin arkandan bizde geliyoruz canım moral bozmak stres yapma yok bu çok önemli...
günaydın sibelum :)
walla tarifsiz ruh halindeyim... sizlere tarif etmeme gerek yok hepiniz yaşıyosunuz işte zaman zaman.. sanırım yine olmadı ama hayal dünyası insan biraz umutlanıyor sonra o adet sancısı geliyor iç acıtıyor....
bide kg vermek istiyorum ama dayanamayıp birsürü yiyorumnolcak buhalim diye diye hayıflanıyorum
Tahmin edebiliyorum canım bende aynı durumdayım hakkımızda hayırlısı olsun adet olmadıkça bir umut var ama yinede...Olursakta ilk gün ağlar 2gün tüp bebeği araştırmaya iyicene veririz kendimizi ama benimde içim acıyor artık haftasonu gezdik eşimle nereye gitsek kucağında bebekli bir çift gördük resmen kıskandım ya nasıl oldum anlatamam gözyaşlarım hep içime aktı akşamda evde koyverildiler zaten isyan etmiyorum asla ama halimi siz anlarsınız anca içim acıyor artık...Hep pozitif olmaya çalışıyorum öyle görünüyorum ama içim çok fena((
Kilo olayı benimde canımı fena sıkıyor akşamda abarttım yeme olayını napıcaz bilmiyorum ama azcık tutucaz boğazımızı...
Bende canım kırmızıların geldiği gün başlıycam yürümeye hatta koşucamTutabilsem ah o boğazı.. oldum olası iştahlıyımdır zaten bu ara iyice abarttım yine sıkıldıkça yemeğe veriyorum kendimi..
neyse halletcez negatifi görürsem hemen o gün yürüyüşe başlıyorum başka yolu yok
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Bende canım kırmızıların geldiği gün başlıycam yürümeye hatta koşucam
Günaydın canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsınn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?