Çok şükür bende iyiyim.
Kızlar geçen aydan beri hep ateşime baktım sabah akşam hep 35-35,30 çıkıyordu 3 gündür 36,10-36,20 çıkmaya başladı.
Adete yaklaşıncamı ateş yükseliyordu.
Çok şükür bende iyiyim.
Kızlar geçen aydan beri hep ateşime baktım sabah akşam hep 35-35,30 çıkıyordu 3 gündür 36,10-36,20 çıkmaya başladı.
Adete yaklaşıncamı ateş yükseliyordu.
Günaydın canım...
benim bildiğim kadarıyla adete yakın yükselir sonra bi anda düşerse o gün yada ertesi gün adet olursun yok düşmezse
Canım adete yakın yükseliyor ama eğer adet olacaksan tekrar düşüyor düşmezse gebelik oluyor diye biliyorum ben...
Hımm. Benimde haftaya cuma adet olmam lazım. Bakalım.
Hayırlısı artık bakalım :))senin test günün ne zaman canım
İnş canım inş hiç düşmez ateşinde bebiş haberlerini alırız
Canım ben bu ay test falan yapmıycam ya adetimi bekliycem eğer geçen seferki gibi erken olursa 18inde olmam lazım ama normal döngümde olursa 22 sinde olurum...Hakkımızda hayırlısı bakalım.
Az kaldı hayatım sabır neden moralin yok ağrılarından dolayı mı?
ağrılarım arttı adet olcam gibi karın ağrım geçti çünkü..
zaman geçiremiyorum iki gündür..
İnşallah canım hepimiz için.
Sahurda o kadar dua ettim ki hem sizler için hem kendim için. Umarım dualarımızı boş çevirmez yüce mevlam.
Seninle yine aynı dönemde adetmizi bekleyeceğiz şeker:)
Aminn canım..Rabbim dualarımızı kabuletsin bende dün çok dua ettim hepimiz için inş yüzümüz gülecek.
Haydi bakalım hayırlısı olsun canım seninde 18 inde falan mı?Buarada canım sen bu adetinde mi tüpe başlıycan??
günaydın kızlar bende siz gibi beklemedeyim.1 temmuzda çatlatma iğnemi oldum daha var zamanım ama zor geçiyor zaman.bir haftam var daha bakalım ama olumlu sonuç olcağını hiç sanmıyorum
evet ben izmirden malatya ya düşünebiliyomusun en iyi klinikler bile malatyadaki sonucu vermedi dr levent sahin muhtesem bir doktor canım tüp bebek olacaksan öneriyorm bilgi almak istersen özelden yaz
İnşallah canım
Evet canım 19 il e 22 arası olmam lazım. Ama iğneden sonraki ay biraz gecikme oluyor bende bakalım olacak mı?
Evet tüp düşünüyorum. Doktorla gidip konuşmam laızm adet olmadan önce ne diyecek bakalım. Pazartesi gidecektim işlerde ndolayı gidemedim. Cumartesi gitmeyi planlıyorum bakalım.
Sen ne apmayı planlıyorsun
Bende klomende sonraki ay ara verince adet gecikti olmadım...
Git bizede anlat canım..Ben bayramda tatile çıkıcam ondan sonra tüpe geçicem ağustos adetimde tabi gecikme falan olmazsa bende korkuyorum iğnelerden sonra yine adet olmayacam diyenedense ara verince tüm düzen şaşıyor.Buayda adet olunca doktora sorucam onu belki birşey verir.
İnşallah canım hepimiz için.
Sahurda o kadar dua ettim ki hem sizler için hem kendim için. Umarım dualarımızı boş çevirmez yüce mevlam.
Seninle yine aynı dönemde adetmizi bekleyeceğiz şeker:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?