Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda.
Umut hastanesine gidiyorum ama tüp orda yok aşılamyı yeditepede yaptı dr sanırım tüp olursa onuda orada yapar
tabi bilgi alır almaz paylaşırım sizinle canım.
sen ne durumdasn

Tüpte şans daha fazla canım...
Okadar bunaldım ki azcık uzaklaşmak istiyorum..Sende konuş bakalım ne diyecek doktorun..

Tüpte şans daha fazla canım...
Okadar bunaldım ki azcık uzaklaşmak istiyorum..Sende konuş bakalım ne diyecek doktorun..

%100 değil ama % 50 şans var.
Yinede denemek istiyorum bakalım
Evet tatildede yap demiştim hatırlarsan arkdaşalarımın çoğu ttailde hamile kaldı

sibelcim özel mesaj attım bakar mısın?
iden'cim sanada birazdan atacağım
Tamamdır canım
%100 değil ama % 50 şans var.
Yinede denemek istiyorum bakalım
Evet tatildede yap demiştim hatırlarsan arkdaşalarımın çoğu ttailde hamile kaldı
Canım % 50de aşılama yanında çok yüksek bir şans oluyor inş olacak artık...HatırlıyorummGerçi ben geçen senede tatilde olur belki demiştim ama neyseee tatil dönüşü kimyasal olmuştu...

Evet %10 % 15'e göre yüksek şans.
Ama öocuk düşürme riski falan çok oluyor . Onda da proges. veriyorlar ben geçen ay boşuna 12 tane vurulmuştum
Kısmet canım sen yine yapta:))))Vallahi şimdi hiç yapasım yok. Zaten geçmiştir zaman diyorum sonra ya geç yumurta çatladıysa diyorum manyaklaştım iyice

Az kaldı hayatım sabır neden moralin yok ağrılarından dolayı mı?

Hayatım zaten hamilelik ağrısı ile adet ağrısı aynı
Sıkma canını herşey olacağına varıyor.
Zor evet beklemesi ama yapacak bişeyy ok
cuma kan tahlilimi vereceksin

ayy sıkıntı orda kız işte.. biyerim ağrıyo heh tamam oldu diorum , başka yerim ağrıyo yok olmadı kesin diyorum karaları bağlıyorum... öyle enteresan bi durumdayımki tuhaf geçenkinde kesin emindim olmadığına daha rahattım sanki..

idencim biliyorum özellikle son 2-3 gün çok zor geçiyor.bide hamile olduğunu hissetmiyorsan hastada olmadıysan daha zor oluyor.ama allahtan ümit kesilmez diye bekliyoruz işte

aynen öyle canım

sibelcim özel mesaj attım bakar mısın?
iden'cim sanada birazdan atacağım

bende istiyorum mesaj:):)

bende 2 kere aşılama denedim işte bu ay ara verdim kendi isteğimle.Aşılamadan ümidimi kestim olumsuz sonuçlanınca dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum o yüzden daha denemek istemiyorum.Regli düzenime göre yaz aylarında denk gelmeyeceği için bende eylül sonu gibi tüp bebek denemek istiyorum.

Kendini dinlemeyeceksin bebeğim :) (diyene bak )
Rahat olunmuyor canım ya dediğin gibi müzik dinle kitap oku belki dağılır kafan :)

Tamma canım sanada atıyorum :)
istanbuldamısın canım sende.

Bazen benimde yapasım gelmiyor sadece bebek için yapıyormuşum gibi geliyor(
kızlar tv8 izleme şansınız varsa açın tüp bebek anlatılıyo:):)

Sayende bende açtım canım sağol rapor olaylarının saçmalığını da anlatıyor..Buarada bu doktorun adı ne ya latif beye benzetiyorum ama emin olamadım

ne anlatıyolar bizede anlatın dinleyemeyenler için bari:)

Canım ben tedavi kısımlarını kaçırdım sanırım ancak devletten alınacak rapor olayına değindi insanları uğraştırıyorlar boşuna dedi sonra psikolojiden bahsetti herkes kendi psikoloğu bana göre dedi moral bozmak yok dedi..şuan farklı şeylerden konuşuyorlar eğer tedaviye dönerse yazıcam..

Tamma canım sanada atıyorum :)
istanbuldamısın canım sende.

evet canım bende istanbuldayım

evet aynen latifi görünce sayende bende tanıdım:)ama maliyetinden bahsetmedi sanırım

umutsuz başlanmaması gerektiğinden bahsetti.Kariyer yapıp çocuğu ertelemenin yanlış olduğunu söledi (ki bunu bende yaptım:):). 12 günlük kısa protokellerle artık kolay olduğunu (12 gün sürdüğünü) verilen hormon ilaçlarının vücudu uzun süre etkilemediğini ama bayanların kilo alıp koyverdiğini söledi.psikolojinin önemli olduğunu tedaviye başlayanların rapor çıkarmak zor olduğu için maliyetine katlandığını.İlk seferde olumsuz olduğunda tekrar denenmesi gerektiğini.12. denemede bile başarı yakalandığından bahsetti.Aklımda kalanlar bunlar:)::)

evet canım bende istanbuldayım

evet aynen latifi görünce sayende bende tanıdım:)ama maliyetinden bahsetmedi sanırım

Adamın yüzüne bakınca nekadar çelimsiz diyo insan ama bir görsen hastalarını)
Canım ben sordum onu aşılamamın ücretini öderken.Tüp bebek 4000 tl tedavi süresince 2 ye bölüp ödeyebiliyormuşsun 1500 2000 civarı da ilaçlar tutuyormuş istediğin eczaneden kendin alıyorsun zaten ilaçları hastaneye sadece 4000 veriliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…