inan canım bende sahurdan sonra dua ettim hepimiz için bi türlü uyuyamadım.Hangi hastanede yaptırmayı düşünüyosun canım bilgi alınca bizimle de paylaş artık bilgi sahibi olmamız lazım:):)İnş dualarımız kabul olur.İdencim umutsuzluk yok herkese sen moral veriyosun yumurtalar bizimle unutma:):)
Tabii ki anlatırım canım bakalım ne diyecek o bir kez daha aşılama taraftarı ama ben değilim
Oh ne güzel tatile çık iyi olur
Bende çıksammı diye düşünüyorum karar vremedim bilgi alayım duruma göre bakarım artık
Evet ilaç verebilir belki
Tüpte şans daha fazla canım...
Okadar bunaldım ki azcık uzaklaşmak istiyorum..Sende konuş bakalım ne diyecek doktorun..
Tamamdır canımsibelcim özel mesaj attım bakar mısın?
iden'cim sanada birazdan atacağım
Canım % 50de aşılama yanında çok yüksek bir şans oluyor inş olacak artık...Hatırlıyorumm%100 değil ama % 50 şans var.
Yinede denemek istiyorum bakalım
Evet tatildede yap demiştim hatırlarsan arkdaşalarımın çoğu ttailde hamile kaldı
Tamamdır canım
Canım % 50de aşılama yanında çok yüksek bir şans oluyor inş olacak artık...HatırlıyorummGerçi ben geçen senede tatilde olur belki demiştim ama neyseee tatil dönüşü kimyasal olmuştu...
Az kaldı hayatım sabır neden moralin yok ağrılarından dolayı mı?
Hayatım zaten hamilelik ağrısı ile adet ağrısı aynı
Sıkma canını herşey olacağına varıyor.
Zor evet beklemesi ama yapacak bişeyy ok
cuma kan tahlilimi vereceksin
idencim biliyorum özellikle son 2-3 gün çok zor geçiyor.bide hamile olduğunu hissetmiyorsan hastada olmadıysan daha zor oluyor.ama allahtan ümit kesilmez diye bekliyoruz işte
sibelcim özel mesaj attım bakar mısın?
iden'cim sanada birazdan atacağım
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda.
Umut hastanesine gidiyorum ama tüp orda yok aşılamyı yeditepede yaptı dr sanırım tüp olursa onuda orada yapar
tabi bilgi alır almaz paylaşırım sizinle canım.
sen ne durumdasn
ayy sıkıntı orda kız işte.. biyerim ağrıyo heh tamam oldu diorum , başka yerim ağrıyo yok olmadı kesin diyorum karaları bağlıyorum... öyle enteresan bi durumdayımki tuhaf geçenkinde kesin emindim olmadığına daha rahattım sanki..
aynen öyle canım
bende istiyorum mesaj:):)
bende 2 kere aşılama denedim işte bu ay ara verdim kendi isteğimle.Aşılamadan ümidimi kestim olumsuz sonuçlanınca dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum o yüzden daha denemek istemiyorum.Regli düzenime göre yaz aylarında denk gelmeyeceği için bende eylül sonu gibi tüp bebek denemek istiyorum.
Bazen benimde yapasım gelmiyor sadece bebek için yapıyormuşum gibi geliyorEvet %10 % 15'e göre yüksek şans.
Ama öocuk düşürme riski falan çok oluyor . Onda da proges. veriyorlar ben geçen ay boşuna 12 tane vurulmuştum
Kısmet canım sen yine yapta:))))Vallahi şimdi hiç yapasım yok. Zaten geçmiştir zaman diyorum sonra ya geç yumurta çatladıysa diyorum manyaklaştım iyice
kızlar tv8 izleme şansınız varsa açın tüp bebek anlatılıyo:):)
ne anlatıyolar bizede anlatın dinleyemeyenler için bari:)
Tamma canım sanada atıyorum :)
istanbuldamısın canım sende.
Bazen benimde yapasım gelmiyor sadece bebek için yapıyormuşum gibi geliyor(
Sayende bende açtım canım sağol rapor olaylarının saçmalığını da anlatıyor..Buarada bu doktorun adı ne ya latif beye benzetiyorum ama emin olamadım
evet canım bende istanbuldayım
evet aynen latifi görünce sayende bende tanıdım:)ama maliyetinden bahsetmedi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?