umutsuz başlanmaması gerektiğinden bahsetti.Kariyer yapıp çocuğu ertelemenin yanlış olduğunu söledi (ki bunu bende yaptım:):). 12 günlük kısa protokellerle artık kolay olduğunu (12 gün sürdüğünü) verilen hormon ilaçlarının vücudu uzun süre etkilemediğini ama bayanların kilo alıp koyverdiğini söledi.psikolojinin önemli olduğunu tedaviye başlayanların rapor çıkarmak zor olduğu için maliyetine katlandığını.İlk seferde olumsuz olduğunda tekrar denenmesi gerektiğini.12. denemede bile başarı yakalandığından bahsetti.Aklımda kalanlar bunlar:)::)
Adamın yüzüne bakınca nekadar çelimsiz diyo insan ama bir görsen hastalarını)
Canım ben sordum onu aşılamamın ücretini öderken.Tüp bebek 4000 tl tedavi süresince 2 ye bölüp ödeyebiliyormuşsun 1500 2000 civarı da ilaçlar tutuyormuş istediğin eczaneden kendin alıyorsun zaten ilaçları hastaneye sadece 4000 veriliyormuş...
Poff kilo aldım koyverildim vallahi benden bahsetmişYaw bana hemen gidip 12 günde yaptırmak yani aşılama gibi riskli geliyor benim bünyemin ilaçlara verdiği tepkiyi bilmiyorlar sonuçta nasıl oluyor yaw Kızlar yaw ben galiba tüp denememde de tutmazsa diye çok korkuyorum vallahi ozaman kendimi zor toplarım gibi geliyor (
Aayyy allahımm inş hiç gerek kalmaz ya(
ilaçlar neden o kadar tutuyorki. çokmu yüksek dozlarda yapılıyor?mesela benim yumurtlama problemim yok yine de yüksek dozlardamı iğne yapılıyor?o zaman ohss dedikleri durum olmuyormu acaba kafam karıştı:):)
heh tam olarak da böle dedi olumsuz olcağını düşünerek gelinmemesi gerekiyormuş:):)
heh tam olarak da böle dedi olumsuz olcağını düşünerek gelinmemesi gerekiyormuş:):)
canım sen hangi hastaneye gidiyorsun
ilk aşılamamı medicana da yaptırmıştım diğerine pek aşılama denmez aslında 2. cide herhangi yumurta geliştirici bi ilaç yada çatlatma iğnesi kullanmadım düzenli takip yapıldı yumurtam düzgün gelişip 14.günde çatladı sadece spermler yıkanıp verildi onu da incirli de yaptırmıştım.
Canımm hastane komşusuyuz ozaman senle haha) Allah bilir git gel yaparken denk gelmişizdir
ilk aşılamamı medicana da yaptırmıştım diğerine pek aşılama denmez aslında 2. cide herhangi yumurta geliştirici bi ilaç yada çatlatma iğnesi kullanmadım düzenli takip yapıldı yumurtam düzgün gelişip 14.günde çatladı sadece spermler yıkanıp verildi onu da incirli de yaptırmıştım.
sana mail atmıştım canım sanırım okumadın sen.bahçelievlerde.mailine bak bi istersen:):)canım hangi medicana da yaptırmıştın sen?
sana mail atmıştım canım sanırım okumadın sen.bahçelievlerde.mailine bak bi istersen:):)
sana mail atmıştım canım sanırım okumadın sen.bahçelievlerde.mailine bak bi istersen:):)
olabilir tüp bebek için giderken yakama karanfil takarım:):):) gerçi hala kararsızım yılbaşına kadar beklesemmi acelemi ediyorum diye.daha önce hiç klomen yada herhangi bi takip yaptırmadım direk aşılamayla daldım acele ettimmi acep :):):)
ilaçlar neden o kadar tutuyorki. çokmu yüksek dozlarda yapılıyor?mesela benim yumurtlama problemim yok yine de yüksek dozlardamı iğne yapılıyor?o zaman ohss dedikleri durum olmuyormu acaba kafam karıştı:):)
Kızlar farkındamısınız saki bu ay hiçbirimznki olmayacakta tüp yaptıracakmışız gibi düşünüyoruz
Kızlar farkındamısınız saki bu ay hiçbirimznki olmayacakta tüp yaptıracakmışız gibi düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?