Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Poff kilo aldım koyverildim vallahi benden bahsetmiş Yaw bana hemen gidip 12 günde yaptırmak yani aşılama gibi riskli geliyor benim bünyemin ilaçlara verdiği tepkiyi bilmiyorlar sonuçta nasıl oluyor yawKızlar yaw ben galiba tüp denememde de tutmazsa diye çok korkuyorum vallahi ozaman kendimi zor toplarım gibi geliyor (
Aayyy allahımm inş hiç gerek kalmaz ya(

ilaçlar neden o kadar tutuyorki. çokmu yüksek dozlarda yapılıyor?mesela benim yumurtlama problemim yok yine de yüksek dozlardamı iğne yapılıyor?o zaman ohss dedikleri durum olmuyormu acaba kafam karıştı:):)

heh tam olarak da böle dedi olumsuz olcağını düşünerek gelinmemesi gerekiyormuş:):)

ilaçlar neden o kadar tutuyorki. çokmu yüksek dozlarda yapılıyor?mesela benim yumurtlama problemim yok yine de yüksek dozlardamı iğne yapılıyor?o zaman ohss dedikleri durum olmuyormu acaba kafam karıştı:):)

Canım herhalde kişinin durumuna göre veriyorlardır ancak aşılama gibi 2,3 yumurta oluşturmuyorlar sayıyı arttıran ilaçlar veriyorlar birde kendi kendine çatlamasın diye çatlamayı engelleyici ilaçta veriyorlar..
hahah onu ayarlıyorlardır canım

canım sen hangi hastaneye gidiyorsun

ilk aşılamamı medicana da yaptırmıştım diğerine pek aşılama denmez aslında 2. cide herhangi yumurta geliştirici bi ilaç yada çatlatma iğnesi kullanmadım düzenli takip yapıldı yumurtam düzgün gelişip 14.günde çatladı sadece spermler yıkanıp verildi onu da incirli de yaptırmıştım.

Canımm hastane komşusuyuz ozaman senle haha) Allah bilir git gel yaparken denk gelmişizdir

Canımm hastane komşusuyuz ozaman senle haha) Allah bilir git gel yaparken denk gelmişizdir

olabilir tüp bebek için giderken yakama karanfil takarım:):):) gerçi hala kararsızım yılbaşına kadar beklesemmi acelemi ediyorum diye.daha önce hiç klomen yada herhangi bi takip yaptırmadım direk aşılamayla daldım acele ettimmi acep :):):)

canım hangi medicana da yaptırmıştın sen?

sana mail atmıştım canım sanırım okumadın sen.bahçelievlerde.mailine bak bi istersen:):)

benimde yapım hep aceleci sanıyorumki bunu yaptırcam bitcek ama öyle olmuyo bende bu sefer yaymaya çalışcam.semiha şakirde rapor için oyalanıyormuş sanırım hiç takmıcam kafama isterse 5 ay sürsün yada 2014 e sarksın yavaş yavaş yaptırcam işlemleri.. mesela önce dedim rnadevu alsamda köy eğitmeden önce tahlillerin birazını halletsemmi acaba dedim ama vazgeçtim sonra köyden gelince gitcem aheste aheste yaptırcam

bu yıl hiç kafam rahat dolaşamadım hep ilaç iğne bu ay takılcam valla günümü gün etcem :)

sana mail atmıştım canım sanırım okumadın sen.bahçelievlerde.mailine bak bi istersen:):)

canım çok pardoooooooon, mailini görmemişim yeni okudum :)
hay allah, o zaman eylül ayında seninle kesin karşılaşırız orada çünkü benim de ikinci aşılamam için 1 ay ara verelim dedi, ağustosta da kendisi izinli olduğundan direkt "Eylül'de gel" dedi doktorum :) tabii umarım bu arada kendiliğinden olur da gerek kalmaz

Hahah olur canım karanfilgördüm mü koşarım hemen haha
Canım ya 5 ay klomen kullandım ve inan şimdi diyorum kii boşuna zaman kaybetmişim keşke hemen aşılama yaptırsaymışım.Çünki aşılamada şans daha yüksek şimdi aşilamadan klomene dönmek şansını azaltacak ben beklemiycem yeni yıla karnımda bebeğimle girmek istiyorum busefer...Yaş geçiyor,Zaman çok çabuk geçiyor bence hiç acele etmemişsin en doğrusunu yapmışsın..

Kızlar farkındamısınız saki bu ay hiçbirimznki olmayacakta tüp yaptıracakmışız gibi düşünüyoruz

canım ohss riski pko'lularda yüksekmiş, dozların yüksekliği ise birden fazla yani 10-15 tane civarında yumurta geliştirmek için vücuda fazladan hormon verme ihtiyacından kaynaklanıyor.
ben doktorumla konuşurken benim gibi olanlarda ohss riski olabiliyormuş o yüzden tüp denemesi beni korkutuyor dediğimde ise ohss ileri düzeyde olursa ancak sıkıntılı bu da %1.5-2 mertebesinde dedi ve ohss oluşumuna karşı zaten koruyucu tedaviler var merak etme demişti canım.

kızlar bir şey sorucam, aranızda hiç ovulasyon testi kullanan oldu mu acaba? yumurtlama gününüze yakın idrardan test yapıp lh hormonuna göre yumurtlama olup olmadığını gösteriyormuş. benim adetlerim düzensiz olduğu için böyle bir test denesem acaba fayda görür müyüm, yumurtlama günümü bu şekilde tespit edebilir miyim acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…