Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sanırım canım

şimdi planlarımı açıklıyorum cuma günü negatifi alırsam ki öyle olur büyük ihtimal.. hemen o akşam 1 saat koşu ertesi gün deniz , ertesi gün camlar silincek ev temizlencek .. önümüzdeki haftada her akşam biyeri temizlicem allah kısmet ederse

canım ben kullandım gerçekten görebiliyosun yumurtaladığın günü ... eğerki düzensizse adetlerin kullan bence.. gittigidiyordan al ama en ucuzu orda

canım ben kullandım gerçekten görebiliyosun yumurtaladığın günü ... eğerki düzensizse adetlerin kullan bence.. gittigidiyordan al ama en ucuzu orda

sağol canım yaa bir de onu merak ediyordum. ucuz olması sonucu göstermesini değiştirir mi acaba fiyatlar yarı yarıya farkediyor çünkü. hergün test yapıp bari nokta atışı yapalım belki tutar bakarsın

nasıl kullanılıyor?yumurta çatlamadanmı haberin oluyo?beni biraz aydınlatırmısın:):):):):

[h=2]Ovulasyon (Yumurtlama) Testi Hakkında Bilgi[/h]
LH ovulasyon (yumurtlama)testleri hızlı renk değişimi içeriği ile idrar içindeki LH (lutenizing hormone) seviyesini tespit ederek yumurtlama döneminiz (gebelik dönemi) için önceden tahminde bulunmanızı sağlar.
Ovulasyon yumurtaların yumurtalıktan bırakılma dönemidir.Luteinik hormonu insan idrarında herzaman vardır.Hızlı bir şekilde oluşan Ovulasyon döneminde vücut büyük bir miktarda Luteinik (LH hormone) üretir.Bu dönemde vücuttaki LH miktarı 20 katına kadar çıkar.Menstrüel halkasının ortasında yer alan LH hormonları yumurtaların yumurtalıktan bırakılmasını tetikler.Ovulasyon döneminde yumurtalıktan ayrılan yumurtalar döllenme işleminin gerçekleşeceği kordon bölgesine gelir.Gebeliğin oluşması için yumurtalıktan bırakılan yumurtalar 6 ila 24 saat içerisinde spermler tarafından döllenmelidir.Bu nedenle yumurtlamanın LH artışını test ederek tespit edilmesi hamile kalmak isteyen bayanlar için çok önemlidir.

nasıl kullanılıyor?yumurta çatlamadanmı haberin oluyo?beni biraz aydınlatırmısın:):):):):

arkadaş açıklamış canım kısaca hayatımda bir tek yumurtlama testlerinde çift çizgiyi gördüm çok şükür bugün çift çizgi görürsen aynı renkte olcak ikiside ama ogün ertesi gün sonraki gün ilişki bol enerjili ilişki :))

yok canım ordakilerde doğru sonuç veriyo öbürleri para tuzağı .. boşuna para verme

Kızlar farkındamısınız saki bu ay hiçbirimznki olmayacakta tüp yaptıracakmışız gibi düşünüyoruz
Aynen canım tecrübelendikte ondan Hep beraber tüpe artık hahah
Ayy benim planlarla aynı valla Tek bir farklaa ben bu hafta denize gitmeyi planlıyorumm

Aynen canım tecrübelendikte ondan Hep beraber tüpe artık hahah

Ayy benim planlarla aynı valla Tek bir farklaa ben bu hafta denize gitmeyi planlıyorumm

Varya bu şans deil hepimiz aynı anda aşılamalar tüp bebek düşünmeler fln :) bu kader işte :)

kız tüm haftamı gitcen denize.. biz günübirlik gidip gelcez bu haftasonu

canım çok sağol, ben de hemen sipariş vereyim. bakalım ben yumurtlama testinde de çift çizgi görebilecek miyim :44:malum yumurtlama tembelliği var bende her ay düzenli yumurtladığım bile meçhul..

canım çok sağol, ben de hemen sipariş vereyim. bakalım ben yumurtlama testinde de çift çizgi görebilecek miyim :44:malum yumurtlama tembelliği var bende her ay düzenli yumurtladığım bile meçhul..

görürsün canım inş. bişey olmaz.. şu bal tarçın çörek otu denedinmi hiç.. benim o yumurtlamayı gösteren tahlilim progesteronum yani normal seyrinde 3-4 fln çıkardı o kürü yaptığım ay 8-9 çıkmıştı biliyonmu ...düşün iğne yedim bu ay bile 14 çıktı...

Bir kere denedim ama çok da düzenli yememiştim, 1 hafta boyunca her sabah bir kaşık almıştım ama o ay kasıklarımda çok sancı olmuştu ve reglim 15 gün gecikmişti. acaba hamilemiyim diye de boş yere hayallere kapılmıştım hatta.
sonraki ay düzenli bir şekilde soğan kürü yapmıştım ve 30. günde reglim gelmişti ama yine bir şey olmamıştı. sonra doktoruma sordum aşılamanın olacağı ay da soğan kürü yapayım mı diye, yapma dedi bana soğan kürü yumurtalıkları baskılayan bir kürdür ve genellikle menopoza girmek üzere olan bayanlara önerebiliyoruz demişti. ben de o yüzden kürsel denemeleri bıraktım ve kendimi modern tıbba emanet ettim

Varya bu şans deil hepimiz aynı anda aşılamalar tüp bebek düşünmeler fln :) bu kader işte :)

kız tüm haftamı gitcen denize.. biz günübirlik gidip gelcez bu haftasonu

Bencede kader vallahi istesek bulamazdık birbirimizi)
Yok kuzum tüm hafta gidemem bende evde miniklerim var kocamın izni yok bende günübirlik gidicem gelicem birde pazargünü kayınvalidemin evine geçmeyi planlıyorum yazlıkta onlar ev boş bahçeli falan değişıklik olur diyorum tatile çıkana kadar orada kalırız şehrin içinde bunaldım valla:S

canım nerde oturuyosun sen... inan benim evde bahçeli fln ama ( müstakil deil ha site içinde yani ) bütün komşular iniyo birkere inmedim yani.. ev iş derken zaman kalmıyor ..

kız soğan kürü rahim duvarını incelttiği için oku genelde o yöntemle hamile kalanlarında çoğu düşükle sonuçlanıyor ...

kızlar merhaba,herkesin ramazan ayı mübarek olsun...benim adet günüm 2 gün geçti,acaba hamilemiyim ki :) dinlenme sürecindeydim...ramazanda sonra 3.aşılamayı yaptırmayı düşünüyoduk,acaba gerek kalmayacak mı ki :)) çok heyecanlıyım ya umutlanmak da istemiyorum ama hayali bile güzell...ramazandan 1 gün önce evde test yapmıştım negatif çıkmıştı ama ne bilim iştee sizinle paylaşmak istedim...

Hadi yaaa, halbuki ben saraçoğlunun web sitesini inceleyip bir de youtube'dan videolarını izledikten sonra deneyeyim demiştim. Adam ısrarla pko olan bir çok kadının soğan kürüyle hamile kaldığını söyleyince dayanamayıp 1 ay denemiştim. Bal+tarçın+çörekotu için de kist yapabiliyor diye okumuştum bir yerlerde.. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım o vakit.

canım senin de ramazanın mübarek olsun. hemen kan versene, kesin sonucu alırsın ayyy çok heyecanlandım inşallah hamilesindir canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…