sanırım canım
kızlar bir şey sorucam, aranızda hiç ovulasyon testi kullanan oldu mu acaba? yumurtlama gününüze yakın idrardan test yapıp lh hormonuna göre yumurtlama olup olmadığını gösteriyormuş. benim adetlerim düzensiz olduğu için böyle bir test denesem acaba fayda görür müyüm, yumurtlama günümü bu şekilde tespit edebilir miyim acaba.
canım ben kullandım gerçekten görebiliyosun yumurtaladığın günü ... eğerki düzensizse adetlerin kullan bence.. gittigidiyordan al ama en ucuzu orda
canım ben kullandım gerçekten görebiliyosun yumurtaladığın günü ... eğerki düzensizse adetlerin kullan bence.. gittigidiyordan al ama en ucuzu orda
nasıl kullanılıyor?yumurta çatlamadanmı haberin oluyo?beni biraz aydınlatırmısın:):):):):
nasıl kullanılıyor?yumurta çatlamadanmı haberin oluyo?beni biraz aydınlatırmısın:):):):):
sağol canım yaa bir de onu merak ediyordum. ucuz olması sonucu göstermesini değiştirir mi acaba fiyatlar yarı yarıya farkediyor çünkü. hergün test yapıp bari nokta atışı yapalım belki tutar bakarsın
arkadaş açıklamış canım kısaca hayatımda bir tek yumurtlama testlerinde çift çizgiyi gördüm çok şükürbugün çift çizgi görürsen aynı renkte olcak ikiside ama ogün ertesi gün sonraki gün ilişki bol enerjili ilişki :))
Beni güldürdün Allah da seni (hepimizi) güldürsün.Ama iyi fikir çift çizgi görmeye ihtiyacım var hemen alıyım bugün ama zaten 10. günümdeyim yarın hemen başlarım:):)
Aynen canım tecrübelendikte ondanKızlar farkındamısınız saki bu ay hiçbirimznki olmayacakta tüp yaptıracakmışız gibi düşünüyoruz
Ayy benim planlarla aynı vallaşimdi planlarımı açıklıyorum cuma günü negatifi alırsam ki öyle olur büyük ihtimal.. hemen o akşam 1 saat koşu ertesi gün deniz , ertesi gün camlar silincek ev temizlencek .. önümüzdeki haftada her akşam biyeri temizlicem allah kısmet ederse
Beni güldürdün Allah da seni (hepimizi) güldürsün.Ama iyi fikir çift çizgi görmeye ihtiyacım var hemen alıyım bugün ama zaten 10. günümdeyim yarın hemen başlarım:):)
Aynen canım tecrübelendikte ondanHep beraber tüpe artık hahah
Ayy benim planlarla aynı vallaTek bir farklaa ben bu hafta denize gitmeyi planlıyorumm
arkadaş açıklamış canım kısaca hayatımda bir tek yumurtlama testlerinde çift çizgiyi gördüm çok şükürbugün çift çizgi görürsen aynı renkte olcak ikiside ama ogün ertesi gün sonraki gün ilişki bol enerjili ilişki :))
yok canım ordakilerde doğru sonuç veriyo öbürleri para tuzağı .. boşuna para verme
internetten al kız eczanelerde dünya para boşa kazık yeme
o gelene kadar iş işten geçmiş olur olmaz:)
canım çok sağol, ben de hemen sipariş vereyim. bakalım ben yumurtlama testinde de çift çizgi görebilecek miyim :44:malum yumurtlama tembelliği var bende her ay düzenli yumurtladığım bile meçhul..
görürsün canım inş. bişey olmaz.. şu bal tarçın çörek otu denedinmi hiç.. benim o yumurtlamayı gösteren tahlilim progesteronum yani normal seyrinde 3-4 fln çıkardı o kürü yaptığım ay 8-9 çıkmıştı biliyonmu ...düşün iğne yedim bu ay bile 14 çıktı...
Varya bu şans deilhepimiz aynı anda aşılamalar tüp bebek düşünmeler fln :) bu kader işte :)
kız tüm haftamı gitcen denize.. biz günübirlik gidip gelcez bu haftasonu
Bencede kader vallahi istesek bulamazdık birbirimizi)
Yok kuzum tüm hafta gidemem bende evde miniklerim var kocamın izni yok bende günübirlik gidicem gelicem birde pazargünü kayınvalidemin evine geçmeyi planlıyorum yazlıkta onlar ev boş bahçeli falan değişıklik olur diyorum tatile çıkana kadar orada kalırız şehrin içinde bunaldım valla:S
Bir kere denedim ama çok da düzenli yememiştim, 1 hafta boyunca her sabah bir kaşık almıştım ama o ay kasıklarımda çok sancı olmuştu ve reglim 15 gün gecikmişti. acaba hamilemiyim diye de boş yere hayallere kapılmıştım hatta.
sonraki ay düzenli bir şekilde soğan kürü yapmıştım ve 30. günde reglim gelmişti ama yine bir şey olmamıştı. sonra doktoruma sordum aşılamanın olacağı ay da soğan kürü yapayım mı diye, yapma dedi bana soğan kürü yumurtalıkları baskılayan bir kürdür ve genellikle menopoza girmek üzere olan bayanlara önerebiliyoruz demişti. ben de o yüzden kürsel denemeleri bıraktım ve kendimi modern tıbba emanet ettim
canım nerde oturuyosun sen... inan benim evde bahçeli fln ama ( müstakil deil ha site içinde yani) bütün komşular iniyo birkere inmedim yani.. ev iş derken zaman kalmıyor ..
kız soğan kürü rahim duvarını incelttiği için oku genelde o yöntemle hamile kalanlarında çoğu düşükle sonuçlanıyor ...
kızlar merhaba,herkesin ramazan ayı mübarek olsun...benim adet günüm 2 gün geçti,acaba hamilemiyim ki :) dinlenme sürecindeydim...ramazanda sonra 3.aşılamayı yaptırmayı düşünüyoduk,acaba gerek kalmayacak mı ki :)) çok heyecanlıyım ya umutlanmak da istemiyorum ama hayali bile güzell...ramazandan 1 gün önce evde test yapmıştım negatif çıkmıştı ama ne bilim iştee sizinle paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?