Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım senin de ramazanın mübarek olsun. hemen kan versene, kesin sonucu alırsın ayyy çok heyecanlandım inşallah hamilesindir canım yaa

orucum ya o yüzden kan veremiyorum,bi daha idrar testi yapayımda ona göre artık giderim..ne bilim arkadaşlar ya içime öyle doğuyo,karnım ara ara ağrıyo bi de kasıklarımda batmalar oluyo onun dışında bişey yok,her zaman göğüslerime dokunamazdım şimdi hiç bişi yok göğüslerimde...umutlanmak istemiyorum ama o umuttt hep var içimde sonucu her ne olursa olsunnn :)))

ayyyy hadi inşallah yaaaa

kızlar ben sözümü pek tutamıcam galiba : (((
bir an önce bitsin istiyorum bu işkence. Daha 10 gün var önümde, ama şimdi idrar testi yapsak çıkar mı ?

Canım ben şişlideyim benimde sitede sitenin bahçeside var ama bende pek inmem k.validemin evi bahçe dubleksi kendine özel bahçesi var ağaçlarla kaplı gizli bahçe gibi huzurlu yani ..

Canım haydi inş ya inş geliyordur bebeğin...

kızlar ben sözümü pek tutamıcam galiba : (((
bir an önce bitsin istiyorum bu işkence. Daha 10 gün var önümde, ama şimdi idrar testi yapsak çıkar mı ?

Canım şimdi idrar testi yapıpta moralini bozma zira 10 gün varsa idrarda çıkmayacağı garanti boşu boşuna canını sıkmış olursun...

ben labquick almıştım iyiydi canım

az önce ben de labquick sipariş ettim, 20li paket yanında da 2 tane erken gebelik testiyle beraber :)
yumurtladım, hamile kaldım üstüne bir de gebelik testi yaptım oooohhh hayal kurmak bedava :))))

az önce ben de labquick sipariş ettim, 20li paket yanında da 2 tane erken gebelik testiyle beraber :)
yumurtladım, hamile kaldım üstüne bir de gebelik testi yaptım oooohhh hayal kurmak bedava :))))

bi ara daha uygunları vardı kız 25 ovulasyon 6 normal gebelik testimi ne veriyodu

Mayıs ayında aşılama yaptım tutmadı bu ay 10 gün geçti ıdrar testi pozitif çıktı daha gitmedim doktora

Duaya ve sabıra ihtiyaçım var herşey benim elimde ben karar verecegim

Canım öncelikle tebrik ederim, kararın konusunda ise acele etmeden sakin kafayla tüm artıları ve eksileri düşünerek sizin için en doğru kararı verirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…