canım senin de ramazanın mübarek olsun. hemen kan versene, kesin sonucu alırsın ayyy çok heyecanlandım inşallah hamilesindir canım yaa
orucum ya o yüzden kan veremiyorum,bi daha idrar testi yapayımda ona göre artık giderim..ne bilim arkadaşlar ya içime öyle doğuyo,karnım ara ara ağrıyo bi de kasıklarımda batmalar oluyo onun dışında bişey yok,her zaman göğüslerime dokunamazdım şimdi hiç bişi yok göğüslerimde...umutlanmak istemiyorum ama o umuttt hep var içimde sonucu her ne olursa olsunnn :)))
canım nerde oturuyosun sen... inan benim evde bahçeli fln ama ( müstakil deil ha site içinde yani) bütün komşular iniyo birkere inmedim yani.. ev iş derken zaman kalmıyor ..
kız soğan kürü rahim duvarını incelttiği için oku genelde o yöntemle hamile kalanlarında çoğu düşükle sonuçlanıyor ...
kızlar merhaba,herkesin ramazan ayı mübarek olsun...benim adet günüm 2 gün geçti,acaba hamilemiyim ki :) dinlenme sürecindeydim...ramazanda sonra 3.aşılamayı yaptırmayı düşünüyoduk,acaba gerek kalmayacak mı ki :)) çok heyecanlıyım ya umutlanmak da istemiyorum ama hayali bile güzell...ramazandan 1 gün önce evde test yapmıştım negatif çıkmıştı ama ne bilim iştee sizinle paylaşmak istedim...
kızlar ben sözümü pek tutamıcam galiba : (((
bir an önce bitsin istiyorum bu işkence. Daha 10 gün var önümde, ama şimdi idrar testi yapsak çıkar mı ?
kızlar yaa ovilasyon testine bakıyorumda gittigidiyordan marka fark edermi
ben labquick almıştım iyiydi canım
az önce ben de labquick sipariş ettim, 20li paket yanında da 2 tane erken gebelik testiyle beraber :)
yumurtladım, hamile kaldım üstüne bir de gebelik testi yaptım oooohhh hayal kurmak bedava :))))
bi ara daha uygunları vardı kız 25 ovulasyon 6 normal gebelik testimi ne veriyodu
yok anacım ben normalini bekleyemem o yüzden erken gebelik testi olan paketten aldım
Mayıs ayında aşılama yaptım tutmadı bu ay 10 gün geçti ıdrar testi pozitif çıktı daha gitmedim doktora
Öyle bir zamanda hamile kaldım ki sevinemiyorm malesef kocamla boşanma durumuna geldik o yüzden kimseye söylemedim
Duaya ve sabıra ihtiyaçım var herşey benim elimde ben karar verecegim
Duaya ve sabıra ihtiyaçım var herşey benim elimde ben karar verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?