Duaya ve sabıra ihtiyaçım var herşey benim elimde ben karar verecegim
Canım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş.Bebeğinde geliyormuş bak belkide bir işaret enine boyuna tart öyle karar ver...Allah yardımcın olsun canım inş hallolacak bir problemdir...
Öyle bir zamanda hamile kaldım ki sevinemiyorm malesef kocamla boşanma durumuna geldik o yüzden kimseye söylemedim
Günaydınn kızlaarNasılsınız bugünnn?
Sorunyok canım üzülme artık tüp bebeğe devam canım sanırım agustosta ilk yaptıracak sen olucan bizede bilgi verirsin arkandan bizde geliyoruz canım moral bozmak stres yapma yok bu çok önemli...
şuan sağlıklı düşünemiyorum 2 yıldır bu günü bekliyordum ama sevincim ıçimde kaldı
Evet biliyorum kaza yaparim ama kafami ve icimi karistiriyor insanlar cok sagol cnm
Öyle bir zamanda hamile kaldım ki sevinemiyorm malesef kocamla boşanma durumuna geldik o yüzden kimseye söylemedim
evet canım toparladım kendimi zaten suan aldığım kiloyu verme derdindeyim... ben erzurumda özel hastaneye gidiyorum ama Erzincan da yaşıyorum doktor bir daha ki adetinde gel dedi. ben tüp istiyorum ama bakalım o ne diyecek bu 3. aşılamamdı ama doktoruma göre ilk 2 si aşılama değilmiş...birinde sayı cok düşüktü ve tek yumurta ile yapıldı. diğeride ayrı boyut... sunu biliyorum biraz rahat olsam olacak ama işte... cok şükür tamam pko var bende ama etrafımda benden cok daha ileri pko lu olanlar çocuklarını doğurdu bile... eğer tüpe başlarsam yeni bir topik açarız kızlar ordan devam parolamızda o bebişler bu göbüşe girecekkkkkkkkkkkk
kızlar merhaba,herkesin ramazan ayı mübarek olsun...benim adet günüm 2 gün geçti,acaba hamilemiyim ki :) dinlenme sürecindeydim...ramazanda sonra 3.aşılamayı yaptırmayı düşünüyoduk,acaba gerek kalmayacak mı ki :)) çok heyecanlıyım ya umutlanmak da istemiyorum ama hayali bile güzell...ramazandan 1 gün önce evde test yapmıştım negatif çıkmıştı ama ne bilim iştee sizinle paylaşmak istedim...
Canım inan çok üzüldüm ama kendini toparlayıp sağlıklı kararlar alman lazım bak bebeğinde geliyor ...
Sorma canım ya hepimiz aldığımız kiloların derdine düştük
Canım ya stres çok etkiliyor ama öyle veya böyle o bebişler bu göbişlere gelecekCanım tüp te yapsak bu topikten devam hepimiz hamiş kalana kadar
Valla kizlar 60 kilo idim simdi 62 dr frenle dedi nasil olacaksa acikiyorum ya
merve daha verilen hormonlar nedeniyle yanıltıcı olabilir. bence aşılamadan 10 gün geçsin sonra kan tetkiki yaptır.idrar daha geç pozitifleşir.kızlar ben sözümü pek tutamıcam galiba : (((
bir an önce bitsin istiyorum bu işkence. Daha 10 gün var önümde, ama şimdi idrar testi yapsak çıkar mı ?
Hahaha canımm sen ona kilo mu diyosun ben iki aşılamada 5 kilo almışım 53 tüm 58 oldumboyda 160 doto göbek hat safhada )
Kuzum sen iki canlısın yaw ama yinede dikkat etmek lazım tabi fakat çok zor kiloyu sabit tutmak falan :SBen hamile kalınca kesiin ipin ucunu kaçırırım bu iştahla)
Günaydın şekerler.
Nasılsınız bakalım.
günaydın datlum .. napıyım unuttum yarın kan verceğimi kendimi diyete odakladım... memlekete gidene kadar en az 2-3 kg verip şu şişkinliğimi atmam lazım... babam oyar beni yoksa :))
En güzeli yarını unut şekerim :)
İnşallah güzel haberler vereceksin bize.
Kaç kilo aldın ki hayatım iğnelerden sonra.
yani aslında zaten kiloluydum tatlım ben .. boyum 170 kg 76 sonra bi topikte 3 kg fln vermiştim en azından kendimi rahat hissediyodum .. sonra iğnelerle hareketsizlikle geri aldım o 3 kg yu yine baskı yapıyo göbeğim, midem .. kendimi kötü hissediyorum yani... iki haftada sıkı bi diyet yapsam yine toparlarım kolay veriyo vücudum ama sıkı sıkıya diyetimi yapmam lazım. bu akşam hafiftempoda yürüyüşe ter atmaya başlıcam yarınki sonuçtan sonra yolumu çizerim ...
Eee hayatım boyune göre kilonda çok değil.
ben ilk iğnemde 8 kilo almıştım :)
evet hafif yürüyüşün yapma niyi olur ama şu test sonucunu alda ona göre hareket et.
günaydın kızlar yaa zaman çabuk geçiyor ama gözüm kulağım kendimde olan değişikliklerde olduğu için geçmiyor gibi geliyor çelişki içindeyim:) aslında hiç ümidim yok 1 temmuzda çatlatma iğnemi oldum adet günüme daha 1 hafta var ve kasıklarımda batma ve ince sızı var.adet belirtileri diye düşündüğüm için hiç ümidim yok.sizler ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?