Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
senin aşılama olduğun gün ben çatlatma iğnesi yaptırmışım sen benden 2 gün ileridesin senin kasıklarındada ağrı oluyormu canım.oluyorsa devamlımı yoksa arada bir mi giriyor

senin aşılama olduğun gün ben çatlatma iğnesi yaptırmışım sen benden 2 gün ileridesin senin kasıklarındada ağrı oluyormu canım.oluyorsa devamlımı yoksa arada bir mi giriyor

canım benim iki gün öncesine kadar hep karnım ağrıdı niye bilmiyorum benim bi adet sinyalim var böyle içerden bişey aşağıya doğru vuruyo gibi oluyo sanki her an adetim gelcek gibi oluyo o olmuyodu ama salıdan beri oda başladı... yani karın ağrım umutlandırdı sonra adet sinyalim umutlarımı kırdı.. bilmiyorum yarın ola hayrola.. evde hiç gebelik testide kalmamış ondan da yapamadım :)

kan tahlilini ver canım zaten boşver eczanedeki tahlilleri hayırlısı olsun inş ya.aşılamanı nerde yaptırdın.iğnemi kullandın

kan tahlilini ver canım zaten boşver eczanedeki tahlilleri hayırlısı olsun inş ya.aşılamanı nerde yaptırdın.iğnemi kullandın

Kanuni sultan Süleyman hastanesi istanbulda iğne kullandım ama etkisi az bi iğneydi .. fostimon diye bi iğneydi onuda 37,5 vurundum.. pek etkisi olmadı normal seyrinde büyüdü yumurtalarım. bakalım kısmet yarın ola hayrola

Canim ben 72 kilo idim 60 kdr dustum diyetisyen ile hep hamile kalir isem bu kilo yorar deyip verdim iyiki vermisim her ay 1 kilo almaya basladim

Canim ben 72 kilo idim 60 kdr dustum diyetisyen ile hep hamile kalir isem bu kilo yorar deyip verdim iyiki vermisim her ay 1 kilo almaya basladim

İyi kilo vermişsin canım ozaman ve çok iyi yapmışsın...E artık yavaş yavaş alıcan imkanın varsa yine git dietisyene gebelikte de gidiliyor sen az kilo alıyorsun ama bebeğin topaç oluyor)

Buarada herkese tünaydın kızlaarr)

tünaydın fıstık anne adayları..
doktordan geliyorum medipole gittim doktoru sevdim ilgili bi bayan testlerime baktı iyi dedi sorun yokmuş dedi hamile kalmamak için sebep yok dedi.. bende bunu zaten biliyodum sonra yumurtalarıma baktı daha 7. günüm 16 mm yumurtam olmuş dedi bal çörekotu tarçın yiyorum tabi doktora sölemedim yarın falan ilişki önerdi hafta sonuda ilişki önerdi inşallah kendiliginden olur ya bizi ugraştırmasın şu velet

Canım 7.gün için süper bende mi yesem yaww Ayy inş kuzum inş...

evet bende bu kadar gelişecegini düşünmemiştim ye tabi kuzum ama adetin 2. günü başlanıyo adet olursan başlarsın

Vallahi ben iki aşılamamda da göremedim 16mm i klomen kullanırken hep 18 19 oluyordu...
Nasılsa ara vericem canım bari onu yapayım bir oranı var mı?günde nekadar yeniyor?Nasıl hazırlıyorsun günlük mü?

Vallahi ben iki aşılamamda da göremedim 16mm i klomen kullanırken hep 18 19 oluyordu...
Nasılsa ara vericem canım bari onu yapayım bir oranı var mı?günde nekadar yeniyor?Nasıl hazırlıyorsun günlük mü?

ara verecegin zaman bunu yap tabi..
canım 12 silme tatalı kaşıgı çörekotu (30gr)
10 çay kaşıgı tarçın
10 yemek kaşıgı saf bal ( ben kestane balı kullandım)
canım bunu karıştırıyosun sabah akşam 1 tatlı kaşıgı yiyosun 2. günü başlayıp 12. günü bitiriyosun tadıda kötü degil ha bide çörekotunu çekilmiş al taze çekilmiş olsun :))

Tamamdır canım not aldım eğer kırmızı kartı yersem yapayım ben bunu çok sağoll buarada çekilmiş mi oluyormuş çörek otu bende diyorum nasıl yiyiyorlar onu hahah

Tamamdır canım not aldım eğer kırmızı kartı yersem yapayım ben bunu çok sağoll buarada çekilmiş mi oluyormuş çörek otu bende diyorum nasıl yiyiyorlar onu hahah

cekilmemişte oluyo ama agzında iyi çignemen lazım ben çektirdim çignemeden direk yutuyorum :)

Simdilik ayda bir kilo canim gitmek istedim esim akilli ol diyor

kızlar bu kür kimilerinde kist yapabiliyormuş diye duymuştum bu konuda bilginiz var mıdır?

kızlar sabah kan testi yaptırdım negatif çıktı,az öncede adet oldum zatenn

kızlar sabah kan testi yaptırdım negatif çıktı,az öncede adet oldum zatenn

canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için ... elbet bir zamanı var bekliycez o zamanını elimizden bir şey gelmez...

Bugün doktora gittim keseyi gördü ama rahim duvarinda 6 cm miyom var dedi

canım myomun bi zararı varmıymış ki bebeğe ne dedi doktor.. bide naptın sen eşinle durumlar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…