Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eşim ile durumlar idare eder.miyom düşük tehlikesi yaratıyor 22 temmuzda tekrar gidecegim

Eşim ile durumlar idare eder.miyom düşük tehlikesi yaratıyor 22 temmuzda tekrar gidecegim

allah hayırlısını nasip etsin canım.. eşinle düzelirsn inşallah .. myomda 7 cm den aşağısı bişey olmaz diyolar inş. büyümez küçülür ...

tünaydın kızlaarr bugün yoğundum anca gelebildim.kürler testler hooopp başa döndük anlaşılan:):)

bugün adetten sonra 11. günüm göğsüm kaşınıyo acep ne olaki:):) fikri olan varmı? yumurtlama belirtisi olabilirmi
bildiklerimi de unuttum baştan keşfediyorum kendimi:):)

güzel haberler almak istiyorum kızlar sanki buradan hamile birini duyunca benimde olcakmış gibi geliyor.şu an gözüm idenin yarınki testinde :) kızlar inş en kısa zamanda hepimize nasip etsin rabbim

kendime bi söz verdim, 20 temmuz olmadan test yapmak yok dedim,
Ama bi kerecik yapsam olmaz mı
Belki bellidir artık neyin ne olduğu, ille 20 sine kadar beklemem mi gerekiyo, Geçen hafta cumartesi oldum aşılamamı :26:
Sizce sonuç belli midir ?

Kızlar aşılama sonrası 6.gün ağrım yok.bukantı yok.iştahım haricinde farklı olan bişey yok progesterona bağlı biraz saflaştım :)

Safiracım eşinle artık aran düzelir merak etme hayırlısıyla bebişin uğuruyla Geliyor. İdenden de güzel haber bekliyoruz inşallah.

Kızlar aşılama sonrası 6.gün ağrım yok.bukantı yok.iştahım haricinde farklı olan bişey yok progesterona bağlı biraz saflaştım :)

progesteron uyku yapıyo ben bunu farkettim, iştahımda pek açılma yok aynı diye gözlemledim ama uyku kesin...
Bu arada dr bana ilacı oral yoldan değil, vajinadan kullandırıyo fitil gibi. sen nasıl kullanıyosun

Canım biraz daha bekle :) daha hormon ilaçlarımızın etkisi geçmemiştir. Zor ama dayanmamız lazım

progesteron uyku yapıyo ben bunu farkettim, iştahımda pek açılma yok aynı diye gözlemledim ama uyku kesin...
Bu arada dr bana ilacı oral yoldan değil, vajinadan kullandırıyo fitil gibi. sen nasıl kullanıyosun
Benimkide aynı.herzaman uykucu olduğum için fark edemedim :)

aha ne güzel unutmak :))

güzel haberler almak istiyorum kızlar sanki buradan hamile birini duyunca benimde olcakmış gibi geliyor.şu an gözüm idenin yarınki testinde :) kızlar inş en kısa zamanda hepimize nasip etsin rabbim

kuzum benden pek umutlanma :) umutların kırılmasın sonra :)

bekle tabikiiiii çıkmaz çıkan sonuç yanıltır seni kesinlikle net sonuç alamazsın şuan

Safiracım eşinle artık aran düzelir merak etme hayırlısıyla bebişin uğuruyla Geliyor. İdenden de güzel haber bekliyoruz inşallah.

inşallah canım ama benim umudum buarayok :) ilk baştan iyiydi aslında moralim oldu tamam diyodum ama şimdi umutsuzlaştım

kızlar yaa bir hastaneye telefon edip aşılama ücretini sorsam söylerlermi.ben hiç sanmıyorum ama belki sizin bilginiz vardır diye soruyorum

kızlar yaa bir hastaneye telefon edip aşılama ücretini sorsam söylerlermi.ben hiç sanmıyorum ama belki sizin bilginiz vardır diye soruyorum

Sadece doktor parasını söyleyebilirler ama telefonda ücret vermiyoruz diyip kestirip atabilirler de..

Veriyorlar canim istersen dene, ben hastanede bekleme esnasinda rastladim telefonda bilgi vermislerdi

Korkma canim bendede vardi 3 tane eridi gitti ilac ile birde dusuk evet ilk 12 hafta olana kdr yorulma eger gitmez ise dedi dr bana erken dogum tehlikesi olusur ins gider seninkide

öğrendim kızlar başkent üniversitesi hastanesine sordum telefonda söylediler.aşılama için 476 lira ilaçlar içinde rapor çıkarıyorlarmış.sizinde bilginiz olsun

Kızlar Cumartesi öğlen doktora gideceğim bakalım ne diyecek :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…