Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim ablamdada vardı miyom ve çkolata kisti çikolata kisti eridi ama miyom gitmedi.doktorlarında söylediği miyom tam tersi erimek yerine hamilelik ilerledikçe dahada büyüyor ama doğum yaptıktan sonra küçülüyor.ablamdada o şekilde oldu

Doğumda sorun yaşadı mi

safira ablamın miyomu 2 cmden 7 cm kadar büyüdü ama hiç bir sıkıntı olmadı.çocuğun büyümesini engelliycek yerde değil dediler.yeri önemliymiş

Kızlarr tüm gün kitap okudum zaman nasıl geçti anlamadım valla
Safika canım miyomla doğum yapan çok kişi var kuzum sıkma canını rabbim hayırlısını nasip etsin.

İdenciimmm haydi yarın rabbim güzel haberlerini almayı nasip eder inş...

Amin inşallah ümitlı olun ben geçen mayista aşılama yaptım tutmadı bu ay kendiliğinden oldu ve doktorlar bize doğal yolla hamile kalamazsiniz dedi biz tüp bebek ıçin çapaya gidiyorduk yani kışın tüp bebek yapacaktık artık gerek kalmadi

Yaa işte canım rabbim yeterki ol desin
..Birde sanırım nasılsa tüp olacak diye aradaki zamanda kafaya takmamakla alakalı..

Kızlaaarrr Günaydın
İdencim sen sabhtan vermişsindir kanı sonuç kaçta çıkacak canımm??
Kızlarrr iki şey sorucam sizce haftasonu denize gitmemin sakıncası olurmuu?Doktorum aşılama sonrası tatile gidebilir denize girebilirsin demişti..Birdeeeee sir ağda yaptırsam birşey olur muu?Genelde hep regl bitimi yaptırırım doktora da sık gittiğim için evde de silk epil ile alıyorum minikleri ama şimdi denize gidersem komple bi aldırmam iyi olur bana fikir verin yaww???Bugün 9.günüm aşılama sonrası...

Günaydın ) ben gecen aşılamamda aşılamanın yapıldığı günden hemen sonra gittim tatile ... Doktor normal iliskiden farklı düşünme asılmayı git tatilini yap dedi )

Yaa işte canım rabbim yeterki ol desin
..Birde sanırım nasılsa tüp olacak diye aradaki zamanda kafaya takmamakla alakalı..

Mayıs ayında aşılama tutmayınca bende artık doktora gitmeyeceğim dedim kendi kendime bu ay vazgeçtim bide kocayı gören mi vardi bu gezi olaylarinda calisiyordu ışte kismet olmuş tuttu bu sefer rabbim herkese nasip etsin

Günaydın ) ben gecen aşılamamda aşılamanın yapıldığı günden hemen sonra gittim tatile ... Doktor normal iliskiden farklı düşünme asılmayı git tatilini yap dedi )

Amaaann dimi ama ya bende şimdi kendi kendime diyordum ammann olacağı varsa olacak zaten yoksa olmayacak geçen sefer 15 gün yattım da ne oldu peehhh

Amiin canım rabbim hepimize sağlıkla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…