Hamile iken mi eridi yoksa önce mi tedavi gördün
canım nerde oturuyosun sen... inan benim evde bahçeli fln ama ( müstakil deil ha site içinde yani) bütün komşular iniyo birkere inmedim yani.. ev iş derken zaman kalmıyor ..
İden biz seninle kesin cok yakın oturuyoruz)
benim ablamdada vardı miyom ve çkolata kisti çikolata kisti eridi ama miyom gitmedi.doktorlarında söylediği miyom tam tersi erimek yerine hamilelik ilerledikçe dahada büyüyor ama doğum yaptıktan sonra küçülüyor.ablamdada o şekilde oldu
Hamile ikenden oncede vardi canim ama hamile iken hatta pazartesi gittigimde ogrendim gittigini agri yapardi sadece
İden biz seninle kesin cok yakın oturuyoruz)
safira ablamın miyomu 2 cmden 7 cm kadar büyüdü ama hiç bir sıkıntı olmadı.çocuğun büyümesini engelliycek yerde değil dediler.yeri önemliymiş
Hamile iken mi ilaç kullandin doktor mu verdi ilacı
Hamile iken kullandim dr verdi ilaci
Kızlarr tüm gün kitap okudum zaman nasıl geçti anlamadım valla
Safika canım miyomla doğum yapan çok kişi var kuzum sıkma canını rabbim hayırlısını nasip etsin.
İdenciimmm haydi yarın rabbim güzel haberlerini almayı nasip eder inş...
Amin inşallah ümitlı olun ben geçen mayista aşılama yaptım tutmadı bu ay kendiliğinden oldu ve doktorlar bize doğal yolla hamile kalamazsiniz dedi biz tüp bebek ıçin çapaya gidiyorduk yani kışın tüp bebek yapacaktık artık gerek kalmadi
Kızlaaarrr Günaydın
İdencim sen sabhtan vermişsindir kanı sonuç kaçta çıkacak canımm??
Kızlarrr iki şey sorucam sizce haftasonu denize gitmemin sakıncası olurmuu?Doktorum aşılama sonrası tatile gidebilir denize girebilirsin demişti..Birdeeeee sir ağda yaptırsam birşey olur muu?Genelde hep regl bitimi yaptırırım doktora da sık gittiğim için evde de silk epil ile alıyorum minikleri ama şimdi denize gidersem komple bi aldırmam iyi olur bana fikir verin yaww???Bugün 9.günüm aşılama sonrası...
Yaa işte canım rabbim yeterki ol desin
..Birde sanırım nasılsa tüp olacak diye aradaki zamanda kafaya takmamakla alakalı..
Günaydın) ben gecen aşılamamda aşılamanın yapıldığı günden hemen sonra gittim tatile ... Doktor normal iliskiden farklı düşünme asılmayı git tatilini yap dedi )
Amiin canım rabbim hepimize sağlıkla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin...Mayıs ayında aşılama tutmayınca bende artık doktora gitmeyeceğim dedim kendi kendime bu ay vazgeçtim bide kocayı gören mi vardi bu gezi olaylarinda calisiyordu ışte kismet olmuş tuttu bu sefer rabbim herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?