Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar,
Dünden beri belim kopuyor ceryandamı kaldım ne oldu bilmiyorum ağrıdan ölüyorum
sibel'cim denize gir ama ıslak mayo ile kalma idrar yolalrını üşütürsün.
ağda'ya gelincede sorun olacağını sanmıyorum
ama için rahat etmeyecekse yapma :)

Hımmm evet yedek mayo ile gideyim değiştiririm)
Yaptırıcam onuda yaw hemen eve gelir yıkanırım bişeycik olmaz neticede hamilelerde yaptırıyor.
Senin o ağrı şeyyyy eeee cereyandan değildeee bebişten olmasınnn ayyy inş bebiştendiiirrr

evet yedek mayonu al git değiştir her girdiğinde canım
evet hamilelerde yaptırıyor. umarım sende hamişsindir:)
Yok sanmam canım boyun fıtığı var bende düzleşmede belli dönmelrde ceryan yediğimde oluyor
ama bu sefer fena yedim galiba. ateşim bugün 35,9 çıktı

Amaaann dimi ama ya bende şimdi kendi kendime diyordum ammann olacağı varsa olacak zaten yoksa olmayacak geçen sefer 15 gün yattım da ne oldu peehhh

Aynen ole..git yap tatilini tadını çıkara çıkara)olacağı varda zaten olur . Hem cogu kısının tatilde oluyo seninde ole olur belkim)

İdeeeennn berdesin kuzum gelemedin bi çatladık yahuu inş pozitifi almışsındır da sevinçten gelemenişsindirr haydeee dışarı çıkıcam seni vekliyorumm)

günaydın kızla idenden haber bekliyoruz

iden'cim hadi kan verde güzel haberler getir bize

Allahım inşallah olur da hepimize ümit olur )

ideeeeeeeennnnn seni bekliyoruz

İdeeeennn berdesin kuzum gelemedin bi çatladık yahuu inş pozitifi almışsındır da sevinçten gelemenişsindirr haydeee dışarı çıkıcam seni vekliyorumm)

uuuwww herkeşler beni sormuşşşş kızçelerim kan verdim geldim daha sonuç çıkmadı bakalım bekliyorum...

bugün kanımı alan hemşirede hamileydi ayy nasıl mutlu oldum anlatamam sizeee sanki işaret gibi geldi ama bakalım görcesss.. sizlerden naber...

Ayy haydi inş canımmm..Buarada belirtin varmı hiç?

ya valla bilmiyorum ama üç kere oldu tam midem tarafına bi sancı giriyo olduğum yerde kalacağım şiddetle ama 1-2 saniye sonra geçiyo... bilmem artık bu bi belirtimidir ?

İnş yaw belirtide olabilir strestende olabilir ama biz belirtiye yoralımmneyse dışardayın 1 e kadar anca gelirim bende rahat rahat konuşuruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…