Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım hakkında hayırlısı olsun, 3. aşılamayı düşünmüyor musun? Yoksa vakit kaybı mı olur diyorsun?

yok be yavrum gerek yok 3. ye eylüle kadar dinleniyim kafamı toplıyım biraz çok yoruldum geçen sene eylülden beri onu yaptırcam bu olcak şu olcak derken zaman nasıl geçti anlamadım yazın tadını çıkarıyım sonra gitcem kısmetse

İden'cim üzme kendini demesi kolay ama kafanı dinle biraz dediğin gibi yazın tadını çıkar
kafan rahat olunca kendiliğinden olur belkide.

İden'cim üzme kendini demesi kolay ama kafanı dinle biraz dediğin gibi yazın tadını çıkar
kafan rahat olunca kendiliğinden olur belkide.

yok kız ciddi diyorum üzülmedim ... gözlerim nemlenmedi bile :) bırak ağlamayı.. alıştım aartık yavrum napalım artık haktan hayırlısı .. olacak ya acelesi yok .. eylülde hep beraber tüp bebeğe gidiyoruz yılmak yok yola devam :))

Son düzenleme:
Hayirlisi hakkinda canim

Alışkanlık oluyor sanırım ama insan yinde üzülüyor.
Aynen acelesi yok biraz daha hayatımızı yaşayalım
ben yarın gideceğim bakalım ne diyecek. başlayalım derse ben adet olur olmaz gideceğim

yok kızçeler buda olmadı 1,24 çıktı sonuç

yok kuzum eylül başı gibi başlıycam kısmetse eylüle kadar dinlenicem kafamı toplıycam acelem yok.. allah ol dedimi olcak zaten aceleci olmanın manası yok

Gerçektende hayırlısı buymuş demekki canım.Aşılama evresini artık bende geçtiğimi düşünüyorum bide böle saatli programlı oluyo ya zaten içime sinmiyodu:):) Allahın bileceği iş bi rahatsızlığımız yok çok şükür zamana yaymak en güzeli.Öbür türlü insan cidden kasılıyo toplantıya gider gibi çocuk yapmaya gidiyoruz :):):):)

Pooff kızlarrr bugün bizim sandığa gittim tüp bebek için fiyat onayı almaya nekadarını karşılayacak merakettim hemde hazır olsun dedim.Oradaki kadın 1 aşılama hakkın daha var tüp için onay çıkarırsak o hakkını kullanamazsın bence yok sayma onu bunun sonucuna göre 3.yü de dene dedi kafam çok karıştı orada da ağladım ama ne ağlama şimdi kopuyorumm tabikarar veremedim önce yok tüpe geçelim dedim kadın evraklarımı çıkardı ya dedim benim bi sonucum çıksın öyle karar vereyim ozaman dedim sinirlerim bozuldu kadın beni telkin etmeye çalışıyor ben ağlıyorum niye böyle oldum ya sürekli ağlıyorum(

Hahaha koptum canım ya ama gerçekten kadın doğumcularla toplantı yapıyoruz resmen ya saati herşeyi belli
En sonunda diycemki biz beceremedik bari hazır yapılmışını verin hahah

Alemsin canım ya. Sinrlerin bozulmuş anlaşılan rahatla biraz.
Vallahi iki defa dagha aşılamayı benim bünye kaldırmaz
bende şimdi yeditepe niv hastnesine bakıyordum cem fıcıcıoglu.
rapo çıakrıyorlarmıs ama nasıl bılmıyorum yarın doktoruma sorayım orada yapacak buyuk oalsılıkla tup olursa

selammm kızlarrrrrrr nasılsınız sıryla BAŞLAYIM
İDENCİM allah hayırlısını nasip etsin canını sıkmamana sevindim dediğin gibi daha zamanı var demek allah hayırlısını versinde varsın geç versin dimi?

SİBELLLL ya tatlım niye acele ediyosun bak benim doktorum tanıdık o bile bana diyorki haklarını kullan klomenli iğneli bütün haklarını kullan tüp bebek işi hem bedenen hem psikolojik hemde maddi çok çökertir sizi ki eşimde bende öğretmenim maddi sıkıntımızda yok çok şükür ona rağmen doktorum tüpü en son çareye bıraktı ve tüpde de ilkini vucut kabul etmeme oranıda yüksek canım sen en güzeli akışına bırak 1 ay ara ver sonra gene dene aşılamanı genede sen bilirsin allah hayırlısını nasip etsin

GÜLDÜŞÜMMM sana ne yazsam ki derken aklıma işte olduğun yoğun olduğun geldi hadi kolay gelsin tatlım

buarada bende aşılamamı oldum bugün yatıyom buda tutmazsa 1 ay ara verip iğneliye geçicez allah hayırlısını versin

Hemmde nasıl bozuldu anlatamam (Belki farklı bir hastanede veya latif küpelioğlu na yaptırabilirim 3.yü ama bilemiyorum tatil dönüşü artık ya çok yoruldumm...Heee sor bakalım doktoruna ne diyecek ya bende çok merakediyorumm...
Memorial a giden varmı hiç aramızda yaw?

Hoşgldin bebeğim:)
yaz yaz ben cevaplaırm :)))

sıkma canını hayatım
evet yanu aklımız karısıyor dokttorlar boyle dıyınce
bızımkı bı kez daha deneyelım aşılamayı dıyecek buyuk olasılıkla
bende ne derım bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…