Hahahakoptum canım ya ama gerçekten kadın doğumcularla toplantı yapıyoruz resmen ya saati herşeyi belli
En sonunda diycemki biz beceremedik bari hazır yapılmışını verin hahah
hayırlısı olsun cnm.ama bişey sölicem yükselme ihtimali varmı bu değerin.:26::26::26:
Alışkanlık oluyor sanırım ama insan yinde üzülüyor.
Aynen acelesi yok biraz daha hayatımızı yaşayalım
ben yarın gideceğim bakalım ne diyecek. başlayalım derse ben adet olur olmaz gideceğim
Pofff sen ağlama zira ben bugün sokakta senin yerinede koyverildim
Kısmet canım artık önümüzdeki tüplere bakıcaz...Bu aşılama olayına olan inancımı yitirdim ama ben...
Gerçektende hayırlısı buymuş demekki canım.Aşılama evresini artık bende geçtiğimi düşünüyorum bide böle saatli programlı oluyo ya zaten içime sinmiyodu:):) Allahın bileceği iş bi rahatsızlığımız yok çok şükür zamana yaymak en güzeli.Öbür türlü insan cidden kasılıyo toplantıya gider gibi çocuk yapmaya gidiyoruz :):):):)
Pooff kızlarrr bugün bizim sandığa gittim tüp bebek için fiyat onayı almaya nekadarını karşılayacak merakettim hemde hazır olsun dedim.Oradaki kadın 1 aşılama hakkın daha var tüp için onay çıkarırsak o hakkını kullanamazsın bence yok sayma onu bunun sonucuna göre 3.yü de dene dedi kafam çok karıştı orada da ağladım ama ne ağlamaşimdi kopuyorumm tabi karar veremedim önce yok tüpe geçelim dedim kadın evraklarımı çıkardı ya dedim benim bi sonucum çıksın öyle karar vereyim ozaman dedim sinirlerim bozuldu kadın beni telkin etmeye çalışıyor ben ağlıyorum niye böyle oldum ya sürekli ağlıyorum (
selammm kızlarrrrrrr nasılsınız sıryla BAŞLAYIM
İDENCİM allah hayırlısını nasip etsin canını sıkmamana sevindim dediğin gibi daha zamanı var demek allah hayırlısını versinde varsın geç versin dimi?
SİBELLLL ya tatlım niye acele ediyosun bak benim doktorum tanıdık o bile bana diyorki haklarını kullan klomenli iğneli bütün haklarını kullan tüp bebek işi hem bedenen hem psikolojik hemde maddi çok çökertir sizi ki eşimde bende öğretmenim maddi sıkıntımızda yok çok şükür ona rağmen doktorum tüpü en son çareye bıraktı ve tüpde de ilkini vucut kabul etmeme oranıda yüksek canım sen en güzeli akışına bırak 1 ay ara ver sonra gene dene aşılamanı genede sen bilirsin allah hayırlısını nasip etsin
GÜLDÜŞÜMMM sana ne yazsam ki derken aklıma işte olduğun yoğun olduğun geldi hadi kolay gelsin tatlım
buarada bende aşılamamı oldum bugün yatıyom buda tutmazsa 1 ay ara verip iğneliye geçicez allah hayırlısını versin
olacağa bak sen:) bana da bi iyilik geldi anlatamam.sanki kendiliğinden olcakmış gibi geliyo.Sİzi bilmem ama ben bi anda acele etmeye başladım nolduysa.Her ay en verimli zamanları belli saate uydurmaya çalıştım.Bu sevgiyle olcak bişey biraz da saat tutturmaya mekanik olmaya zorluyoruz.o yüzden evde de çalışamıyoruz:)biraz ara verin ara boşverin tüp - aşılama yılbaşına doğru başlarız :):)
Hahahhahaha:)))kopardın kız beni.
Saat kaçta oldu aşılaman
şuan felaketttt çişimmmmm varwc gitmiyorum inatla DİREN SİNEM diyorum :) her yer wc her yer direniş
11 de oldum 11:30 da hastaneden çıktım
aynen hayırlısı olsun kuzular.. benimde doktor kapılarında 2 yılım bitti. madem bir sorunumuz yok ozaman bekliycez.. hem ben ameliyat olalı 6 ay bitti en az 1 senede toplar insan vücudu kendini yavaş benimki demek ki .. toparlanıyım birazda sonra bakarız hal çaresine...
kuzum benim kıyamam sana.. bekle bak bizi bekliycen nasıl olsa eylüle kadar :) ... o arada bi aşılama daha yaptırabilirsin he olmazmı....
yavrum ne üzülcem yaaaakızlar tatile çıkıcak olmamın verdiği bi rahatlıkta yok değil :) adaptasyonumu tatile veee REJİME veriyorum :)) yarında gitcem yüzcem pazarda oturcam temizlik yapcam.. ooohh sefam olsun
bizim bu toplantılarda yumurtlama zamanı geçince yoğunlaşıo nedense :) millet o dönemlerde bol bol yapar biz geçinceterslik burda işte :) bideeeee bu ay tam yumurtalama döneminde yolda olcaz memlekete doğru diyorumki eşime artık kuytu köşe biyer bulup çekcez arabayı napalım diyorum
wawwwwwwwwwww araba fantazisişekerim bende kayınvaldemlerle gitmiştim tatile akşama eşimle kaçıp kuytu bir yerde denemiştik tavsiye ederim heycanlı oluyor
wawwwwwwwwwww araba fantazisişekerim bende kayınvaldemlerle gitmiştim tatile akşama eşimle kaçıp kuytu bir yerde denemiştik tavsiye ederim heycanlı oluyor
:))Değişik bizdemi denesek iden'cim :))
aha aranan kan :) harbimi kız ben şaka yapmıştım waooww adrenalin meraklılarına bak sennnn :))
selammm kızlarrrrrrr nasılsınız sıryla BAŞLAYIM
İDENCİM allah hayırlısını nasip etsin canını sıkmamana sevindim dediğin gibi daha zamanı var demek allah hayırlısını versinde varsın geç versin dimi?
SİBELLLL ya tatlım niye acele ediyosun bak benim doktorum tanıdık o bile bana diyorki haklarını kullan klomenli iğneli bütün haklarını kullan tüp bebek işi hem bedenen hem psikolojik hemde maddi çok çökertir sizi ki eşimde bende öğretmenim maddi sıkıntımızda yok çok şükür ona rağmen doktorum tüpü en son çareye bıraktı ve tüpde de ilkini vucut kabul etmeme oranıda yüksek canım sen en güzeli akışına bırak 1 ay ara ver sonra gene dene aşılamanı genede sen bilirsin allah hayırlısını nasip etsin
GÜLDÜŞÜMMM sana ne yazsam ki derken aklıma işte olduğun yoğun olduğun geldi hadi kolay gelsin tatlım
buarada bende aşılamamı oldum bugün yatıyom buda tutmazsa 1 ay ara verip iğneliye geçicez allah hayırlısını versin
walla şekerim 1 aytatile gittik 2. yılımız 20 günü kayınvaldem kayınbabamla beraberdik artık dayanamadık boş arazi bulduk ne yapalım azcıkta alkol aldık ne yapalım dimi ama :))
Nerelerdesin sen kuzum yaa...Haydi hayırlı olsun aşılaman inş güzel haberlerini alırız canımm.
Canım 3 senedir uğraşıyorum ya(Yalnız 3.aşılamayı yaptırırsam başka biryerde yaptırıcam ve mümkünse klomenle zira benim onca ilaçtan sonra anladığım benim yumurtişler klomene cvp veriyor..
walla ben de 2 dir klomenle aşılama oldum 3. iğneli olcak oda olmazsa ya bidaha deneriz yada tüpe yönlendirir bilmiyoz sürece bağlı ben yıldım zaten olmazsa olmasın modundayım
HAHAHAH süpermiş ya
hahahaha walla tavsiye ederim polis jandarma yakaladımı da bişey yapamıyor evlisiniz mide mazeretimiz büyüktü bizim ama allahtan yakalanmadık ozaman çokkkkkkkkk utanırdım
:))))))))hahahhaha rezil olur insan ya açıklamasını nasıl yapcaz:)))
sahilde arabada çok görüyordum bir kere gittim camlarına vurdum ya bende az manyak değilim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?