Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hahaha koptum canım ya ama gerçekten kadın doğumcularla toplantı yapıyoruz resmen ya saati herşeyi belli
En sonunda diycemki biz beceremedik bari hazır yapılmışını verin hahah

olacağa bak sen:) bana da bi iyilik geldi anlatamam.sanki kendiliğinden olcakmış gibi geliyo.Sİzi bilmem ama ben bi anda acele etmeye başladım nolduysa.Her ay en verimli zamanları belli saate uydurmaya çalıştım.Bu sevgiyle olcak bişey biraz da saat tutturmaya mekanik olmaya zorluyoruz.o yüzden evde de çalışamıyoruz:)biraz ara verin ara boşverin tüp - aşılama yılbaşına doğru başlarız :):)

hayırlısı olsun cnm.ama bişey sölicem yükselme ihtimali varmı bu değerin.:26::26::26:

Alışkanlık oluyor sanırım ama insan yinde üzülüyor.
Aynen acelesi yok biraz daha hayatımızı yaşayalım
ben yarın gideceğim bakalım ne diyecek. başlayalım derse ben adet olur olmaz gideceğim

Pofff sen ağlama zira ben bugün sokakta senin yerinede koyverildim
Kısmet canım artık önümüzdeki tüplere bakıcaz...Bu aşılama olayına olan inancımı yitirdim ama ben...

aynen hayırlısı olsun kuzular.. benimde doktor kapılarında 2 yılım bitti. madem bir sorunumuz yok ozaman bekliycez.. hem ben ameliyat olalı 6 ay bitti en az 1 senede toplar insan vücudu kendini yavaş benimki demek ki .. toparlanıyım birazda sonra bakarız hal çaresine...

kuzum benim kıyamam sana.. bekle bak bizi bekliycen nasıl olsa eylüle kadar :) ... o arada bi aşılama daha yaptırabilirsin he olmazmı....

yavrum ne üzülcem yaaaa kızlar tatile çıkıcak olmamın verdiği bi rahatlıkta yok değil :) adaptasyonumu tatile veee REJİME veriyorum :)) yarında gitcem yüzcem pazarda oturcam temizlik yapcam.. ooohh sefam olsun

bizim bu toplantılarda yumurtlama zamanı geçince yoğunlaşıo nedense :) millet o dönemlerde bol bol yapar biz geçince terslik burda işte :) bideeeee bu ay tam yumurtalama döneminde yolda olcaz memlekete doğru diyorumki eşime artık kuytu köşe biyer bulup çekcez arabayı napalım diyorum

EYLÜÜÜLLLL :)

zaten eylüle kadar da çocuğum olmasa kimse ölmez :))

wawwwwwwwwwww araba fantazisi şekerim bende kayınvaldemlerle gitmiştim tatile akşama eşimle kaçıp kuytu bir yerde denemiştik tavsiye ederim heycanlı oluyor

ozaman ben direnişime son veriyorum yoksa bebek olsun diye mesanem patlıycak ağzımdan burnumdan işiycem :)))))))

wawwwwwwwwwww araba fantazisi şekerim bende kayınvaldemlerle gitmiştim tatile akşama eşimle kaçıp kuytu bir yerde denemiştik tavsiye ederim heycanlı oluyor

aha aranan kan :) harbimi kız ben şaka yapmıştım waooww adrenalin meraklılarına bak sennnn :))

aha aranan kan :) harbimi kız ben şaka yapmıştım waooww adrenalin meraklılarına bak sennnn :))

walla şekerim 1 aytatile gittik 2. yılımız 20 günü kayınvaldem kayınbabamla beraberdik artık dayanamadık boş arazi bulduk ne yapalım azcıkta alkol aldık ne yapalım dimi ama :))

Nerelerdesin sen kuzum yaa...Haydi hayırlı olsun aşılaman inş güzel haberlerini alırız canımm.
Canım 3 senedir uğraşıyorum ya(Yalnız 3.aşılamayı yaptırırsam başka biryerde yaptırıcam ve mümkünse klomenle zira benim onca ilaçtan sonra anladığım benim yumurtişler klomene cvp veriyor..

walla ben de 2 dir klomenle aşılama oldum 3. iğneli olcak oda olmazsa ya bidaha deneriz yada tüpe yönlendirir bilmiyoz sürece bağlı ben yıldım zaten olmazsa olmasın modundayım

walla ben de 2 dir klomenle aşılama oldum 3. iğneli olcak oda olmazsa ya bidaha deneriz yada tüpe yönlendirir bilmiyoz sürece bağlı ben yıldım zaten olmazsa olmasın modundayım

ya kzıalr ne oldu hepiniz tüpten vazgeçtiniz i benmi kaldım tüp yaptıracak :)

hahahaha walla tavsiye ederim polis jandarma yakaladımı da bişey yapamıyor evlisiniz mide mazeretimiz büyüktü bizim ama allahtan yakalanmadık ozaman çokkkkkkkkk utanırdım

:))))))))hahahhaha rezil olur insan ya açıklamasını nasıl yapcaz:)))
sahilde arabada çok görüyordum bir kere gittim camlarına vurdum ya bende az manyak değilim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…