ben ilk aşılamamda direnmedim , ikincisinde direndim 2 saat sonra gittim wc ye ama sonuç aynı hükümetin dediği oluyo
ozaman ben direnişime son veriyorum yoksa bebek olsun diye mesanem patlıycak ağzımdan burnumdan işiycem :)))))))
wawwwwwwwwwww araba fantazisişekerim bende kayınvaldemlerle gitmiştim tatile akşama eşimle kaçıp kuytu bir yerde denemiştik tavsiye ederim heycanlı oluyor
ya kzıalr ne oldu hepiniz tüpten vazgeçtiniz i benmi kaldım tüp yaptıracak :)
HahahaAllah sizin iyiliğinizi versin ya bi ağdaya gittim geldim kopardınız benii )Sineemm fantaziye koptumm bizde deneyelim hemen artık yakalanırsak başlarım heryer taksim direniş diye bende hahah Güldüşümmmmm canım eylülde yetişirim ben sanaa )
yakalanırsanız ailemiz bir huzur vermedi mecbur kaldık dersiniz
Hemmde nasıl bozuldu anlatamam(Belki farklı bir hastanede veya latif küpelioğlu na yaptırabilirim 3.yü ama bilemiyorum tatil dönüşü artık ya çok yoruldumm...Heee sor bakalım doktoruna ne diyecek ya bende çok merakediyorumm...
Memorial a giden varmı hiç aramızda yaw?
biz yeni evliyiz ve ailemiz bize rahat vermedi bizde dayanamadık bidaha olmaz derdik herhalde
HahahaAllah sizin iyiliğinizi versin ya bi ağdaya gittim geldim kopardınız benii )Sineemm fantaziye koptumm bizde deneyelim hemen artık yakalanırsak başlarım heryer taksim direniş diye bende hahah Güldüşümmmmm canım eylülde yetişirim ben sanaa )
Benimde aynı senin gibi 3 aşılama olmadan tüp bebeği karşılamıyor sandığım ;( gerçi ilaçların tamamı ve 200 tl sinı karşılıyor aşılamada.tup bebekte de ilaçların tamamı ve 1700 gibi bisey heralde. Bende 3 aşılamayı tamamlamak için 3. Aşılamaya başladım. Ben de memorial a gidiyorum bu 3. Aşılama ve inanılmaz memnunum
hahah ara sır akopmak lazım bebeğim :)
yaptıdınmı ağdanı pambuk gibi oldum diyorsun :)))
aşılama yaptırcan bi daha olmazsa canım karar verdin mi
maşallah bi gidip geldim herşey ortaya dökülmüş:):)
ordinaryus profesör arkadaşlarım benimde bi sorum var şimdi ben dün gece bi çalışma yaptım ama şu bahsedilen uzayan şeffaf akıntım an itibariyle gelmiş bulunmakta şimdi bugün ara verip yarın yapsam kaçırmış olurmuyum:):) bugünde yapsam sperm kalitesi düşüyo diyolar ya karar verin ona göre hareket etcem :):):):):):)
yumurta bugün mü çatladı yoksa 24 saat sonra mı çatlıcak:)
stranger canım senin yerinde olsam kaçırmamak adına bikaç gün üst üste yapardım
Bence çatladı dün geceden de yollamışın askerleriKalite olayı olmasa bugün de devam diycem ama 36 saatin var yarın sabahtan birdaha çalışma yapın hem sabah daha kaliteli oluyor aaaa dur ya oruç var dimi oruç tutuyorsanız yarın akşam....
ayy uzmanlık alanımız oldu bitirme tezi yazalım da diploma versinler bize hahah
yok kızçeler buda olmadı 1,24 çıktı sonuç
Ohhh oldum valla pammuk gibim
Henüz kesin kararımı vermedim ama araştırmaya başladım belki tatil dönüşü yaptırırım belkide yaptırmam hatta belki hamileyimdir hah kafayı sıyırıyorum beeenn
valla bende öle düşünüyorum da şu kalite işi bozuyor:):)
aynen canım oruç var.zaten dünde iftardan sonra içmişim suyu içmişim suyu zor yattım 1,5 saat banyoya zor gittim valla:):) dün tahmin etmiştim zaten de şimdi görünce bile bile de kaçırmak istemiyorum yarına boşa da kürek çekmiş olabilirm bilemedim :):):)
insan başkasına kolay tavsiye ediyo da kendine merhem olamıyo :):):)
Canım çatladıktan sonra aşılama oldu ya akşama bi daha olun diyen doktorlarda var.
Doktordan doktora değişiyor. Sen iftarı yaptıktan sonra yap bişey olmaz.
waooww durumlar harika sevdim sizi kızlar :)) kaynatmak lazım bende içimdeki depresifi dışarı nasıl enerjik çıkarıyorum aklınız şaşar sanki negatifi alan ben değilim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?