Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben ilk aşılamamda direnmedim , ikincisinde direndim 2 saat sonra gittim wc ye ama sonuç aynı hükümetin dediği oluyo

ozaman ben direnişime son veriyorum yoksa bebek olsun diye mesanem patlıycak ağzımdan burnumdan işiycem :)))))))

wawwwwwwwwwww araba fantazisi şekerim bende kayınvaldemlerle gitmiştim tatile akşama eşimle kaçıp kuytu bir yerde denemiştik tavsiye ederim heycanlı oluyor

ya kzıalr ne oldu hepiniz tüpten vazgeçtiniz i benmi kaldım tüp yaptıracak :)

HahahaAllah sizin iyiliğinizi versin ya bi ağdaya gittim geldim kopardınız benii)Sineemm fantaziye koptumm bizde deneyelim hemenartık yakalanırsak başlarım heryer taksim direniş diye bende hahahGüldüşümmmmm canım eylülde yetişirim ben sanaa)

yakalanırsanız ailemiz bir huzur vermedi mecbur kaldık dersiniz

Benimde aynı senin gibi 3 aşılama olmadan tüp bebeği karşılamıyor sandığım ;( gerçi ilaçların tamamı ve 200 tl sinı karşılıyor aşılamada.tup bebekte de ilaçların tamamı ve 1700 gibi bisey heralde. Bende 3 aşılamayı tamamlamak için 3. Aşılamaya başladım. Ben de memorial a gidiyorum bu 3. Aşılama ve inanılmaz memnunum

hahah ara sır akopmak lazım bebeğim :)
yaptıdınmı ağdanı pambuk gibi oldum diyorsun :)))
aşılama yaptırcan bi daha olmazsa canım karar verdin mi

kızlar bende yarın taile gidiyorum.haftaya döndüğümde dananın kuyruğu kopmuş olur:)gelene kadar hasta olmazsam hamile olma olasılığım çok yüksek ama gelin görünki benim adet belirtileri kaç gündür vuruyor kasığıma belime halbuki daha 5 gün var yaaa malesef büyük olasılıkla olmadı.adet olunca doktora gitsem şimdi kesin kist çıkar.bu 3. klomenim ilk ikisinde kist vardı.bunda zaten yumurtan çok dedi 4-5 tane saydı.şimdi ne kadar kistim oldu bakalım

Bende ilaçlara sadece % 20veriyorum aşılamanında 330lirasını karşılıyor..şimdi sordum memorial a 490€dedi aşılama için kapa taslak 1250 gibi oluyor ben 850 ye yaptırdım heep hadi evime yakın deyip gitsem acaba muayene ücretleri nekadar canım sen biliyormusun?bizim sandık muayene ücretine yanaşmıyo...
Birde şişli dekine mi gidiyorsun canım?hangi doktor iyi orada 3.ye nokta atışı yapayım bari

maşallah bi gidip geldim herşey ortaya dökülmüş:):)
ordinaryus profesör arkadaşlarım benimde bi sorum var şimdi ben dün gece bi çalışma yaptım ama şu bahsedilen uzayan şeffaf akıntım an itibariyle gelmiş bulunmakta şimdi bugün ara verip yarın yapsam kaçırmış olurmuyum:):) bugünde yapsam sperm kalitesi düşüyo diyolar ya karar verin ona göre hareket etcem :):):):):):)

yumurta bugün mü çatladı yoksa 24 saat sonra mı çatlıcak:)

Son düzenleme:
hahah ara sır akopmak lazım bebeğim :)
yaptıdınmı ağdanı pambuk gibi oldum diyorsun :)))
aşılama yaptırcan bi daha olmazsa canım karar verdin mi

Ohhh oldum valla pammuk gibim
Henüz kesin kararımı vermedim ama araştırmaya başladım belki tatil dönüşü yaptırırım belkide yaptırmam hatta belki hamileyimdir hah kafayı sıyırıyorum beeenn

Bence çatladı dün geceden de yollamışın askerleri Kalite olayı olmasa bugün de devam diycem ama 36 saatin var yarın sabahtan birdaha çalışma yapın hem sabah daha kaliteli oluyoraaaa dur ya oruç var dimi oruç tutuyorsanız yarın akşam....
ayy uzmanlık alanımız oldu bitirme tezi yazalım da diploma versinler bize hahah

stranger canım senin yerinde olsam kaçırmamak adına bikaç gün üst üste yapardım

valla bende öle düşünüyorum da şu kalite işi bozuyor:):)

aynen canım oruç var.zaten dünde iftardan sonra içmişim suyu içmişim suyu zor yattım 1,5 saat banyoya zor gittim valla:):) dün tahmin etmiştim zaten de şimdi görünce bile bile de kaçırmak istemiyorum yarına boşa da kürek çekmiş olabilirm bilemedim :):):)
insan başkasına kolay tavsiye ediyo da kendine merhem olamıyo :):):)

Ohhh oldum valla pammuk gibim
Henüz kesin kararımı vermedim ama araştırmaya başladım belki tatil dönüşü yaptırırım belkide yaptırmam hatta belki hamileyimdir hah kafayı sıyırıyorum beeenn

:))Güle güle kıllan :)ahhahahaha
Kafan karıştı bugün senin :)) Evet abelkide hamilesindir hayırlsıı artık bakalım :))
Ben yarın öğrendiklerimi sizede yazarım :)

Canım çatladıktan sonra aşılama oldu ya akşama bi daha olun diyen doktorlarda var.
Doktordan doktora değişiyor. Sen iftarı yaptıktan sonra yap bişey olmaz.

waooww durumlar harika sevdim sizi kızlar :)) kaynatmak lazım bende içimdeki depresifi dışarı nasıl enerjik çıkarıyorum aklınız şaşar sanki negatifi alan ben değilim :))

Canım çatladıktan sonra aşılama oldu ya akşama bi daha olun diyen doktorlarda var.
Doktordan doktora değişiyor. Sen iftarı yaptıktan sonra yap bişey olmaz.

hazır doktora gidiyosan sor bakalım akıntı yumurtlama olduktan sonramı oluyomuş? yoksa 24 saat içinde mi yumurtlama olcak bari beni de aydınlat kendinle birlikte:):):)

waooww durumlar harika sevdim sizi kızlar :)) kaynatmak lazım bende içimdeki depresifi dışarı nasıl enerjik çıkarıyorum aklınız şaşar sanki negatifi alan ben değilim :))

şimdi senisorcaktım bende tabi bi yere gitmek yok konuşup atıcan üstündeki bulutları.Tabi benim işler birikti onları kim yapcak bilmiyorum ama:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…