Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdi senisorcaktım bende tabi bi yere gitmek yok konuşup atıcan üstündeki bulutları.Tabi benim işler birikti onları kim yapcak bilmiyorum ama:):)

benimde evde işler yığınla yaaa... haftasonu kendimi çamaşırsuyuna adıycam :))

bu akşam da gidip bol bol alışveriş yapcam.. bekle beni lcw :))

hazır doktora gidiyosan sor bakalım akıntı yumurtlama olduktan sonramı oluyomuş? yoksa 24 saat içinde mi yumurtlama olcak bari beni de aydınlat kendinle birlikte:):):)

canım onu doktora sormuştum ben.
Akıntı olduğu zaman yumurtan çatlamış oluyor demişti.

waooww durumlar harika sevdim sizi kızlar :)) kaynatmak lazım bende içimdeki depresifi dışarı nasıl enerjik çıkarıyorum aklınız şaşar sanki negatifi alan ben değilim :))

evet hayatım y aburda acayıp rahatlıyoruz:))))herseyı konusuyoruz n guzel baksana
gecen aksam yaptım ben vallahı ölüm gibi geldi :)))

şimdi senisorcaktım bende tabi bi yere gitmek yok konuşup atıcan üstündeki bulutları.Tabi benim işler birikti onları kim yapcak bilmiyorum ama:):)

İş mi dedinn ev ayaklandı gidiyo valla benimde kırmızıları alırsam ilk iş her yanı domestosa bulamak olacak hahaheve gelen kafayı bulsun

:))Güle güle kıllan :)ahhahahaha
Kafan karıştı bugün senin :)) Evet abelkide hamilesindir hayırlsıı artık bakalım :))
Ben yarın öğrendiklerimi sizede yazarım :)

Evet hemde ne karışma
Yaz canım yaz bende netleştiririm ona göre...
Geçen aydan bir farkım yok yaw sanmıyorum hiiiiiç umudum yok bi aşılama öncesi ilişkiden umudum var zuira ertesi gün çatlamıştı amaaannn pehhh olacaksa olur ya yiter yaw

Hahah bende yarın doktora gıdıcem ya oruç değilim geldıkten s onra evı alt ust edıcem

Yaw aşılamanin bedeli evde ağır oluyor dağ gibi çamaşır ütü,mutfakta yerleri karısmış tabak çanak(makineyi eşim boşaltınca tabii),camlar koktuklar halılarrr herşey gözüme batıyobacağımda da bir yer kalmış o da fena batıyo gözüme
Ev işi bitmez valla ama miisss gibi temizlik gibisi de yok yaw

Inşallah tutmustur canım :)
benımde bekım koptu vallahı dunden berı yerımde oturamıyorum koptu belim resmen.

Inşallah tutmustur canım :)
benımde bekım koptu vallahı dunden berı yerımde oturamıyorum koptu belim resmen.

Sabahtan beri benimde belim ve sırtım ağrıyor canım ama ben jele yoruyorum günah keçim oldu bu jel benim ne olsa jeldendir o diyorum
Tabii sende jel de yoookYa fazla antremandan oldu ya daa inş

Sabahtan beri benimde belim ve sırtım ağrıyor canım ama ben jele yoruyorum günah keçim oldu bu jel benim ne olsa jeldendir o diyorum
Tabii sende jel de yoookYa fazla antremandan oldu ya daa inş

Hhahah bende geçen ay proges.iğnelerine vuruyordum.
Jel yokta bebeğim akşam cam açık yatıyorum. sanırım rüzgar vurdu.
Yani kütür kütür boynumdan belime kadar
nedense bu ay hiç olumlu düşünmüyorum. Yani olmayacak ben tüpe geçeceğim gibi.
Ateşimde düşmeye başladı ya.
Umutsuzum anlayacağın:)

Ayyy akşam rica et eşinden katur kütür bir masaj yapsın sanaOlsuunn tupe geçersin sende bu ay çoğumuz umutsuzuz zaten bunda da var bir hayır...

Ayyy akşam rica et eşinden katur kütür bir masaj yapsın sanaOlsuunn tupe geçersin sende bu ay çoğumuz umutsuzuz zaten bunda da var bir hayır...

Akşam anneme babama eşime yaptrıdım fayda etmedi :)
bu akşam yine yaptıracağım :))
evet ya hepimiz bi umutsuzuz nedense:)vardır bundada bir hayır

Akşam anneme babama eşime yaptrıdım fayda etmedi :)
bu akşam yine yaptıracağım :))
evet ya hepimiz bi umutsuzuz nedense:)vardır bundada bir hayır

Umutsuz ev kadınlarına döndük yaww)
Ohoo sen bütün evi sıraya dizmişsinn ama çok sıcak ya mecbur camlar açık yatıyoruz hatta ben ckarşılıklı açıyorum camları püfür püfür

Umutsuz ev kadınlarına döndük yaww)
Ohoo sen bütün evi sıraya dizmişsinn ama çok sıcak ya mecbur camlar açık yatıyoruz hatta ben ckarşılıklı açıyorum camları püfür püfür

vallahi iyi benzetme hayatım umutsuz ev kadınları :)))
evet sıraya gırdılerde fayda etmedı :)))
açıp yatma oyle vallahı bak kac gundur cekıyorum fena oluyor

Canım o 490 eur icinde muayenede var. Sadece en basta yapılan testler var ya fsh amh felan onlar yok . Ben orada Mustecep bey e gidiyorum ondan da hastahaneden de acayip memnunum. Gidersen anlarsın zaten acayip bi sistemleri var hemşireler con iyi kendini cok rahat hissedersin. Bu arada sisli memorial a gidiyorum . Girişindeki eczanedede ilaçları cok uyguna veriyorlar )

ben aşılamaı 500 tl 'ye yaptırmıştım ilaçlar hariiç

Aaa muayene de içindeyse iyiymiş benimki ile kafa kafaya geliyor öyle yanlış anlamıyorum dimi ilk gidişim kontroller aşılama hepsi dahim mi 490 a?Eğer öyleyse gayet iyi geldi bana...O tahlilleri benimki sadece 1 kere yaptı aşılama öncesi ama yine yapılmasında fayda var onları sandıkta yaptırırım ben doktorunun adı mustecep bey mi?Yanlıs olmasın değişik geldi ismi...Buarada birgün buluşalım bari seninle yaw evim memorial ın arkasındaki sitede)

EYLÜÜÜLLLL :)

zaten eylüle kadar da çocuğum olmasa kimse ölmez :))

canım geçmiş olsun,hayırlısı olmuştur inşallah...bende bayramdan sonra 3.aşılamayı yaptırıp yaptırmamakta kararsızım..bakalım zaman ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…