Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ozikaa canım buarada senin doktorun tüp bebek bölü.ünde mi?acaba diyorum tüp bebek bölümünden bir doktor aşılama yapsa daha mı iyi olur?Buarada inş 3.aşılaman tutar canım..Birdee kaç mm ken çatlatma yaptı sana hangi ilaçları kaç gün kullandın adetin kaçıncı günü oldu aşılamaların?sen bana özet geç kuzum ya galiba orada yaptırıcam bende 3 yü eve de yakın git gel yapmam hiç değilse
..Birdeee oranın tüp bebek bölümü çok iyiymiş diye okudum...

Olur valla ben memorial a su yolu yaptım bu ara) dün ordaydim bugün ordaydim pazar gunu ordayım ) evinde yakınmış super vallatahlilleri istediğin yerde yaptirabilirsin hiç paragoz bi yer degil burda yaptır demiyo yani. İlk muayene on görüşme diye geçiyor ücretsiz sonrakiler paketin icinde ilaç dozunu ayarlamak için yaptıkları kan testleri de dahil pakete:)tüm doktorlar senin doktorun gibi oluyo super bi grup calışması ar hangi doktora gidersen git hepsi aksam toplanıp dosyan hakkında karar veriyorlar sana bilgi veriliyor bu arada doktorumun adı Mustecep kavruk ) ayyy ne cok konuştum

İnsallah tutar canım ya tutmazsa tüp bebek yolları tastan) memorial in tüp bebek katı var tüm işlemler orada yapılıyor ole kadın doguma gidip hamilelere birarada oturmuyorsun ayrı bir kat yani ve sadece aşılama tüp bebk var on görüşme ücretsiz al tahlillerini git görüş Mustecep beyle super adam super

İlaç dozunu ayarlamak için kan testi miii??Aneemm bana ondan hiiç yapmadı benim dok.Konuş konuş canım detaya ihtiyacım var:)

Yaaa tüp bebek katında olması iyi bende hep onu istiyordum bana bakan doktor sadece benim gibi bebiş isteyenlere bakan bir doktor olmalı diyordum bu konuda uzman olmalı falan böyle olmasına sevindim.Kırmızılar gelince mi gitsem yoksa tatilden gelince mi bilemedim şimdi :18::18::18:Ara verincede adetim şaşıyor...Nasıl randevu alıcam ücretsiz aşılama için görüşme mi talep edicem canım yoksa direk doktora randevu alıp mı gidicem??Ayyy ben sevdim daha gitmeden burayı:))Zaten arada iğnelerimi yaptırıyordum:)
Buarada canım adetin kaçıncı günü oldun sen aşılamanı ve hangi ilaçları kullandın???
Pazar evde olurmuyum bilmiyorum ama haftaiçi k.valideme taşınmazsam evdeyim buluşuruz iyi olur valla:)Kızlarda çatlarrr

ozikaa kuzum müsait olunca yaz bana yoksa bıktırana kadar sorarım baakkk:))Yollarını keserimŞaka bir yana canım müsait olunca yazarsın bana heycan yaptım ben yaw:)

Valla konuşmaktan çenemiz ağrır sen de tedaviye başla sık sık görüşürüz canım )adetin 2 ya da 3. Gunu gidiliyor sen gene de ara tüp bebek bölümüne bağlan iyice sor)
Her gidişinde kan alıp degerine göre ilaç dozu belirliyorlar gonal f kullanıyorlar hemşireler surekli seni yönlendiriyor hatta son gittiğimde bana ilaç bile verdiler ilacı kalanlar hayrına hastaneye birakiyo hasta işlerinde veriyorlar herkese ) ben seviyorum valla çünkü ben aynı katta hamile görünce psikolojim alt üst oluyo walla yalan degil en azından burada herkes bizim gibi mahsun mahsun birbirine bakıyo )

Ağrır valla olsunn)Yaaa süpermiş o kan değerine göre yapmaları benimkinde hiiç öyle olmadı peki her gidişte bakıyorlarda dimi yumurtalara?Birde canım diğer aşılamaların adetin kaçıncı günü oldu sende??çok soruyorum kusuruma bakma ama belki bayram öncesi 3.yü yaptırıp giderim diyorum tatile...Zira ara verince adetim gecikecek diye korkuyorum niyeyse...
Canım o olay çok iyi zaten ya hem doktorlarda sadece bu konuda uzmanlaşmışlar internetten araştırdım ben ve en samimi görünen senin doktor oldu gözüme

Buarada kızlarr bende hastalanıcam sankii adet sancıma benzer sancılar başladı daha çok erken ama bari bi denize gireydim yaw inş gekmez yarına kadar..

Tabi canım her gittiğinde hem bakıyo hem kan degeri yaptiriyo .. Benim ilk ikide 3. Gunu bunda 2. Gunu başladı ama bunda cok yumurta uretmisim ben salagi nasıl seviniyorum cok yumurtam oldu diye şapşal bi suratla geziyorum) Perşembe gunu cok yumurtan olusmus bu istedigimiz bi durum degil asilamada dedi baska bi doktor( Mustecep bey izinliydi baska bi doktor muayene etti)bu arada her gidişinde kan veriyosun onlar bi kac saat sonra arayıp ilaç dozu ve bi dahaki muayene gunünü bildiriyorlar . Neyse kan degerim çıkınca aynı doktor gene aradı ve cok yumurtamın oluştuğunu ve istersem tüp bebeğe devam edebileceğimi aşılamamın iptal olabileceğini soledi. Bunlar kurul felan da topluyo her muayene sonrasi herkesin dosyasina tek tek bakiyolar bu arada . asilamam iptal olucak diyeBeni bi gor nası üzüldüm ama ertesi gun benim super doktorum Mustecep bey herseyin yolunda olduğunu söyledi . Bence adam acayip donanımlı . Sen de yaptiracaksan bence tatilden önce yaptır ara verme )ayyy uyku çeneme vurdu sanırım cok konuştum hade iyi geceler)

Merhaba kizlar su an hastanede sirami bekliyorum.herkes hamile ya .sanki hic olamayacakmisim gibi

Merhaba kizlar su an hastanede sirami bekliyorum.herkes hamile ya .sanki hic olamayacakmisim gibi

merhaba canım evet ya bende hastaneye her gittigimde gözüm hamilelere kayıyo ahh diyorum bende hamile olsam da şurda kasıla kasıla otursam ezik gibi oturmasam

nerde hamile bi çift görsem, ezilip büzülüyorum. Dün akşam eşimin arkadaşlarıyla karşılaştık yeni doğum yapmış,eşim pek bi ilgilendi bebecikle, ama ilgilenilmicek gibi de değil ki maşallah çok tatlıydı, ezildiğimi yerin dibine geçtiğimi an ve an hissettim.
Ama yapıcak bi şey yok, benim elimde ki Rabbim vermedikten sonra, ben mi istemiyorum, rabbim vermiyo işte

Oyle canim allahtan sıkma canını olur ins

Evet kızlar eve geldim. Doktoruma dedim başka aşılama eziyeti çekmek istemiyorum direk tüp bebeğe geçelim.
prof. Cem beye yönlendirdi beni.pazartesi günü randevum var. tahlil sonuçlarımı götürüp sorularımı soracağım.
Kendi doktorumla cem bey takip edecekler.
Umarım güzel şeyler olur.
Bu ay mı yoksa sonraki aymı yaptırım daha karar veremedim bakalım sorduğum sorulara tatmin edici cevaplar alabilecekmiyim.
Tüp bebek zahmetli iş diyorlar dedim. evet dedi zahmeti şu fazla yumurta oluştuğu için ağrının fazla olma olasılığı yüksek dedi.
sağlıklı fazla yumurta oluşması gerekiyor dedi. ilaçlar nelerdir diye sordum. Gonal -f yada puregona devam ama doz fazla olacak belkı 1500 unıte gıbı sonra yumurta catlamasın dıye ıgne varmıs onu. arada ıhtıyac varsa ılaclar yıne. sonra catlatma ıgnesı. ve yumurta toplama ıslemı iğneden 36 saat sonra. yumurta ıle spermelerı bır yada ıkı gun ıslemlerden gecırıp asılamadakı gıbı enjekte edıyrolar. sonrada proges.ıgne vuruluyorsun rahım duvarı ınceldıgı ıcın kalınlasmasına yarıyor.
sımdı geldım cayımı ıcıyorum oruç tutamadım muayene olacam diye. kalkıp evı alt ust temızleyecegım kızlar.
boyle işte:)

Hayırlısı olsun inşallah, valla aşılamada bile ne zorluklar çektik, ufak bi ilçede olduğumuz için izmire git gel, her iki günde 1. Bizi maddi manevi çok sarstı.
Ne güzel sana hastane yakın, hiç sorun değil, kıymetini bil valla
Çokta sıcaklar var, başedebilicekmisin. Bi de şeyi sorcam, tüp bebekte kilo alınıyomuş, vücuda aşırı hormon yüklenmesinden dolayı.
Ben aşılamada farketmedim ama tüp bebek daha başka bi işlem olduğundan olabilir, bu konuda bilgin var mı

İnşallah canım sağolasın.
Evet yakın sayılır ama bende çalıştığım için zor oluyor koştur koştur arabayla ralli yapıyorum bir gün kaza yapacağım allah korusun.
Evet hem sıcak hem bayram geliyor hani kafamı dinlemek istiyorum. tatile çıkıp geldikten sonramı yapsam bilemedim. Doktor ile bir konuşayım bakalım ne diyecek.
Kilo olayına gelince evet canım hormon yüklemesinden dolayı vucut alt ust oluyor. Kıllanmada oluyormuş kilode aslına bakarsan kilo değil o şişlik ama gitmeside uzun süre alıyor. Onun için beslenmene dikkat edip tuzlu yemeyip bol bol su içemk gerekiyor.

Canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun, ben aşılamada bile bayağı bir kasık sancısı çekmiştim tüp olursa ne olur bilemiyorum Peki tüp bebekte bu bahsedilen süreç ne kadar sürüyor acaba, benim aşılamam reglimin 15. günü yapılabilmişti. Tüpte de yine bu kadar mı sürüyor yoksa daha mı uzun acaba? Bir de bazen 5. gün embriyosu transfer ediliyormuş, bunu acaba neye göre belirliyorlar embriyo kalitesine göre mi yoksa başka bir kriter var mı? Embriyo dondurma işleminin fiyatını da sorar mısın Ptesi gittiğinde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…