Merhaba kizlar su an hastanede sirami bekliyorum.herkes hamile ya .sanki hic olamayacakmisim gibi
Kızlar dünden beri karın ağrım var. Sol kasıkta belirgin. Devamlı değil ara ara oluyor. Aşılamadan sonraki 8.gün adet mi olacağım? Ama normalde ayın 22sinde mens günüm bilemedim
Hakkımızda hayırlısı olsun eşim bile adet sancısı mı diye korkusundan durmadan ağrıyo mu diye sorup duruyorcanım vallahi inşallah hayırdır. benim 8. gün az bir lekem oldu yerleşme sandım çünkü sonra akıntım geldi.... sonuç yok dün test günümdü ben test günümden 4-5 gün önce hasta oldum üstelik erken gelmesine karşın o leke beni çok ümitlendirdi... sana tavsiyem hiç oralı olma ben hala etkisinden kurtulamadım... aşılamayı yaptırırken olmayabilire cok iyi hazırlamıştım kendimi ama sonra vücudumdaki sinyallari yanlış yorumlamam ile dibe vurdum... lütfen sende aynı hatayı yapma...Rabbim hayra çevirsin ağrılarını .
Kızlar dünden beri karın ağrım var. Sol kasıkta belirgin. Devamlı değil ara ara oluyor. Aşılamadan sonraki 8.gün adet mi olacağım? Ama normalde ayın 22sinde mens günüm bilemedim
canım vallahi inşallah hayırdır. benim 8. gün az bir lekem oldu yerleşme sandım çünkü sonra akıntım geldi.... sonuç yok dün test günümdü ben test günümden 4-5 gün önce hasta oldum üstelik erken gelmesine karşın o leke beni çok ümitlendirdi... sana tavsiyem hiç oralı olma ben hala etkisinden kurtulamadım... aşılamayı yaptırırken olmayabilire cok iyi hazırlamıştım kendimi ama sonra vücudumdaki sinyallari yanlış yorumlamam ile dibe vurdum... lütfen sende aynı hatayı yapma...Rabbim hayra çevirsin ağrılarını .
Canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun, ben aşılamada bile bayağı bir kasık sancısı çekmiştim tüp olursa ne olur bilemiyorumPeki tüp bebekte bu bahsedilen süreç ne kadar sürüyor acaba, benim aşılamam reglimin 15. günü yapılabilmişti. Tüpte de yine bu kadar mı sürüyor yoksa daha mı uzun acaba? Bir de bazen 5. gün embriyosu transfer ediliyormuş, bunu acaba neye göre belirliyorlar embriyo kalitesine göre mi yoksa başka bir kriter var mı? Embriyo dondurma işleminin fiyatını da sorar mısın Ptesi gittiğinde canım
vaj.progesteron kullanıyorum sanırım tüm şikayetlerim progesterona bağlı. Geçmişte çok ümitlendim bazı aylarda mide bulantım bile olmuştu nasıl bir psikolojiyse artıkcanım kendini fazla dinleme. Herşey oluruna varıyor
ilaçlardan dolayı rengli erken olunuyor şayet proges.ılaclar kullanmıyorsan
vaj.progesteron kullanıyorum sanırım tüm şikayetlerim progesterona bağlı. Geçmişte çok ümitlendim bazı aylarda mide bulantım bile olmuştu nasıl bir psikolojiyse artıkçalıştığım şirkette arkadaşlarımın 5i hamile çoğundan önce gebelik planlayıp şimdi hala yanlarında mahsun mahsun duruyorum ALLAH sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin ama gerçekten psikolojim çok sarsıldı. Umutlanmak istemiyorum ama o kadar üzgünüm ki tutunacak bir dal istiyorum. Eşim ve ben resmen sokaktaki çocukları uzaktan seviyoruz. Tetkiklerim yapılırken bile infertil çift kelimesi bile benim üzülmeme neden oluyor arkadaşlarımın doğumuna gittiğimde bile gözlerim dolu dolu oluyor. Tabiiki hayatta herkesin sınavı farklıdır ama umarım bu sınavımızdan hem bebeklerimiz hem de bizler sağlıkla çıkarız. Benim asla isyan değil sadece umutsuzluk
igor35 arkadaşım ben niyeti bozdum bekleyemicem, pazartesi günü kan vericem. Geçen hafta bugün olmuştum aşılamamı. pazartesi günü çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama, sonuç ne olursa olsun denicem ben.
Sen ne zaman düşünüyosun
Ben yapmayı düşünmüyorum ama şimdilikigor35 arkadaşım ben niyeti bozdum bekleyemicem, pazartesi günü kan vericem. Geçen hafta bugün olmuştum aşılamamı. pazartesi günü çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama, sonuç ne olursa olsun denicem ben.
Sen ne zaman düşünüyosun
Tabi canım her gittiğinde hem bakıyo hem kan degeri yaptiriyo .. Benim ilk ikide 3. Gunu bunda 2. Gunu başladı ama bunda cok yumurta uretmisim ben salagi nasıl seviniyorum cok yumurtam oldu diye şapşal bi suratla geziyorum) Perşembe gunu cok yumurtan olusmus bu istedigimiz bi durum degil asilamada dedi baska bi doktor( Mustecep bey izinliydi baska bi doktor muayene etti)bu arada her gidişinde kan veriyosun onlar bi kac saat sonra arayıp ilaç dozu ve bi dahaki muayene gunünü bildiriyorlar . Neyse kan degerim çıkınca aynı doktor gene aradı ve cok yumurtamın oluştuğunu ve istersem tüp bebeğe devam edebileceğimi aşılamamın iptal olabileceğini soledi. Bunlar kurul felan da topluyo her muayene sonrasi herkesin dosyasina tek tek bakiyolar bu arada . asilamam iptal olucak diyeBeni bi gor nası üzüldüm ama ertesi gun benim super doktorum Mustecep bey herseyin yolunda olduğunu söyledi . Bence adam acayip donanımlı . Sen de yaptiracaksan bence tatilden önce yaptır ara verme )ayyy uyku çeneme vurdu sanırım cok konuştum hade iyi geceler )
İnsallah hamilesindir bunlarda onun sancilaridir da hiç gerek kalmaz benim anlattıklarıma)
Evet kızlar eve geldim. Doktoruma dedim başka aşılama eziyeti çekmek istemiyorum direk tüp bebeğe geçelim.
prof. Cem beye yönlendirdi beni.pazartesi günü randevum var. tahlil sonuçlarımı götürüp sorularımı soracağım.
Kendi doktorumla cem bey takip edecekler.
Umarım güzel şeyler olur.
Bu ay mı yoksa sonraki aymı yaptırım daha karar veremedim bakalım sorduğum sorulara tatmin edici cevaplar alabilecekmiyim.
Tüp bebek zahmetli iş diyorlar dedim. evet dedi zahmeti şu fazla yumurta oluştuğu için ağrının fazla olma olasılığı yüksek dedi.
sağlıklı fazla yumurta oluşması gerekiyor dedi. ilaçlar nelerdir diye sordum. Gonal -f yada puregona devam ama doz fazla olacak belkı 1500 unıte gıbı sonra yumurta catlamasın dıye ıgne varmıs onu. arada ıhtıyac varsa ılaclar yıne. sonra catlatma ıgnesı. ve yumurta toplama ıslemı iğneden 36 saat sonra. yumurta ıle spermelerı bır yada ıkı gun ıslemlerden gecırıp asılamadakı gıbı enjekte edıyrolar. sonrada proges.ıgne vuruluyorsun rahım duvarı ınceldıgı ıcın kalınlasmasına yarıyor.
sımdı geldım cayımı ıcıyorum oruç tutamadım muayene olacam diye. kalkıp evı alt ust temızleyecegım kızlar.
boyle işte:)
merhaba sıbelcım nasılsın
Ayy canımm çok güldüm yaAllah iyiliğini versin ama niye iki doktor farklı söylemiş yaw:SNe durumdasın şuan pek giremedim iki gündür öyle bir yandımki ıstakoz gibi oldum yerimde duramıyorum
Vallahi bende koydum kafama inş gerek kalmaz ama eğer kırmızı kartı yersem ertesi gün mustecep beydeyim bende ara vermeyecem aşılamamı olup öyle giderim tatileVeya doktora sorarım o yönlendirir zaten Sayende içime sindi vallahi memorial )
Aşılama günün belli oldumu seninn???
Haydi inş herşey güzel olur canım...Tahmin ettiğimuz gibi zaten tüp olayı meşakatli ama napalım yeterki gelsin bebişlerimizYalnız iki kutu golaf f oluyor demekki birçok sorumuza cevap olmuş aslında bakalım pazartesi Cem bey ne diyecek...
Ben 3.aşılamayı yaptırıp öyle geçebilecem tüpe ama inş gerek kalmaz diyorum hayırlısı olsun artık..
Selam canımmm geçmişe bakıyordum yaw
Yanıyoruuuuummmmnasıl olabilirim sence haftasonu denize gittik rüzgarda dona dona yanmışım resmen morarmışım farkında değilim oturamıyorum yatamıyorum gülemiyorum
Sen nasılsın kuzum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?