Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar dünden beri karın ağrım var. Sol kasıkta belirgin. Devamlı değil ara ara oluyor. Aşılamadan sonraki 8.gün adet mi olacağım ? Ama normalde ayın 22sinde mens günüm bilemedim

Merhaba kizlar su an hastanede sirami bekliyorum.herkes hamile ya .sanki hic olamayacakmisim gibi

Eski doktorumda sıra beklerken bende kafayı yerdim bide her seferinde Giristeki kız hamilelik Varmı diye sorardi varya çıldırirdim neyse ki şimdi gittiğim yerde herkes bizimle aynı kaderi paylaşıyor sanki herkes birbirini cok iyi anlıyo gibi )

Kızlar dünden beri karın ağrım var. Sol kasıkta belirgin. Devamlı değil ara ara oluyor. Aşılamadan sonraki 8.gün adet mi olacağım ? Ama normalde ayın 22sinde mens günüm bilemedim

canım vallahi inşallah hayırdır. benim 8. gün az bir lekem oldu yerleşme sandım çünkü sonra akıntım geldi.... sonuç yok dün test günümdü ben test günümden 4-5 gün önce hasta oldum üstelik erken gelmesine karşın o leke beni çok ümitlendirdi... sana tavsiyem hiç oralı olma ben hala etkisinden kurtulamadım... aşılamayı yaptırırken olmayabilire cok iyi hazırlamıştım kendimi ama sonra vücudumdaki sinyallari yanlış yorumlamam ile dibe vurdum... lütfen sende aynı hatayı yapma...Rabbim hayra çevirsin ağrılarını .

Hakkımızda hayırlısı olsun eşim bile adet sancısı mı diye korkusundan durmadan ağrıyo mu diye sorup duruyor Allah hayırlısıyla hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin.

Yaa ben dün gece kasık ağrısından uyuyamadım bambaşka bi ağrıydı bu, tarif etmem imkansız. Öyle bi sancıydı ki kıpırdamama dahi müsade etmiyodu, utanmasan ağlıcaktım artık.

Kesinlikle gögüslerimin şiş olması, kasık ağrılarım belkide tüm bunlar adet belirtileri. Aşılamadan dolayı vücuda alınan hormonlardan ilaçlardan vücutta artık ne tepki vericeğini şaşırdı, anlayamıyor tanıyamıorum kendimi...
Dediğin gibi vücuddaki bu sinyalleri hamilelik üzerine yorumlamak çok doğru değil, tahmin edemiyorum dibe vurmak ne kelime direk magma tabakasına iner insan. Bu uyarıyı bende üstüme alınsam iyi olur...

Amin canım. Kısmet artık. Kasmamak gerekiyor kasınca ağrı oluyor.
tüp bebekle aşılama aynı tek farkı yumurtayı almaları.
birde bi iki ilaç daha var takviye. süreç aynı yoksa.
Tüpte 13-15 gün arası yapılıyor. Embriyo transferleri kişidn kişye yumrta saysıına görede farklılık gösteriyormuş canım.
en önemlisi tüp bebekte beslenmede haftada 3 kez balık,ev yoğurdu,kırmızı et ve beyaz et ve bol su tüketmek gerekiyormuş.
sorularınız varsa yazın doktora bı sruu soru hazırlayacagım zaten. sordugunuda soracagım notlarımda var canım.embriyo dodndurma ılk tüpün negatif olursa ikinci tüpte kullanıyorlar.

canım kendini fazla dinleme. Herşey oluruna varıyor
ilaçlardan dolayı rengli erken olunuyor şayet proges.ılaclar kullanmıyorsan

canım kendini fazla dinleme. Herşey oluruna varıyor
ilaçlardan dolayı rengli erken olunuyor şayet proges.ılaclar kullanmıyorsan
vaj.progesteron kullanıyorum sanırım tüm şikayetlerim progesterona bağlı. Geçmişte çok ümitlendim bazı aylarda mide bulantım bile olmuştu nasıl bir psikolojiyse artık çalıştığım şirkette arkadaşlarımın 5i hamile çoğundan önce gebelik planlayıp şimdi hala yanlarında mahsun mahsun duruyorum ALLAH sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin ama gerçekten psikolojim çok sarsıldı. Umutlanmak istemiyorum ama o kadar üzgünüm ki tutunacak bir dal istiyorum. Eşim ve ben resmen sokaktaki çocukları uzaktan seviyoruz. Tetkiklerim yapılırken bile infertil çift kelimesi bile benim üzülmeme neden oluyor arkadaşlarımın doğumuna gittiğimde bile gözlerim dolu dolu oluyor. Tabiiki hayatta herkesin sınavı farklıdır ama umarım bu sınavımızdan hem bebeklerimiz hem de bizler sağlıkla çıkarız. Benim asla isyan değil sadece umutsuzluk

Evet canım proges. şikayetler biraz daha fazlalaşıyor. Bende 12 gün iğnesini vurulmuştum kabus gibi idi.
Senin kaçıncı aşılaman canım. ne kadar süredir çcocuk istiyorsunuz. sebesiz infertiletemi seninkide.
İnsanın duyguları alt üst oluyor biliyorum ama bu kadar sıkma kendini
olmama nednelerinden biride biliyorsun stres.stres oldukça çcocuk olmaz diyor doktorlar. biraz oluruna bırakmak gerekiyor
şehsen ben becerebilirsem bu sefer öyle yapacağım takmamaya çalışacağım nasıl olur başarabilirmiyim bilmiyorum.
bend ebugün hastanede hamileleri görünce üzüldüm kendi adıma. onlar ıcınde mutlu oldum.

igor35 arkadaşım ben niyeti bozdum bekleyemicem, pazartesi günü kan vericem. Geçen hafta bugün olmuştum aşılamamı. pazartesi günü çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama, sonuç ne olursa olsun denicem ben.
Sen ne zaman düşünüyosun

Bence yaptırma canım çünkü çok erken aşılamadan 12 gün sonra yaptırırsan doğru sonucu alırsın.
çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün gitmiyor. yüksek çıkar değerin.
beklemişsin biraz daha bekle.persembe gunu kan vermen daha ıyı olur

Ben yapmayı düşünmüyorum ama şimdilik

Canim cok onemli bir konuya degindin, benim gittigim doktor da tup tedavisi olmasa bile protein agirlikli beslenmemi onerdi bana, sebebi ise daha kaliteli yumurta gelisimine katkida bulunuyormus. Gerci bunu asilamamin negatif sonucunu ogrenip dr ile gorusmeye gitigimde soylemisti, bastan soyleseydi dikkat ederdim ben de.. karbonhidrat ve sekerli gida tuketimini mumkun oldugunca azaltip et balik ve tavuga yonelmek gerekiyormus. Ayrica gunde 2 kez birer kasik hakiki bal yemek de iyi geliyormus. Erkekler icin de nar suyu oldukca faydaliymis.

İnsallah hamilesindir bunlarda onun sancilaridir da hiç gerek kalmaz benim anlattıklarıma )

Ayy canımm çok güldüm ya Allah iyiliğini versin ama niye iki doktor farklı söylemiş yaw:SNe durumdasın şuan pek giremedim iki gündür öyle bir yandımki ıstakoz gibi oldum yerimde duramıyorum
Vallahi bende koydum kafama inş gerek kalmaz ama eğer kırmızı kartı yersem ertesi gün mustecep beydeyim bende ara vermeyecem aşılamamı olup öyle giderim tatile Veya doktora sorarım o yönlendirir zaten Sayende içime sindi vallahi memorial)
Aşılama günün belli oldumu seninn???

Haydi inş herşey güzel olur canım...Tahmin ettiğimuz gibi zaten tüp olayı meşakatli ama napalım yeterki gelsin bebişlerimizYalnız iki kutu golaf f oluyor demekki birçok sorumuza cevap olmuş aslında bakalım pazartesi Cem bey ne diyecek...
Ben 3.aşılamayı yaptırıp öyle geçebilecem tüpe ama inş gerek kalmaz diyorum hayırlısı olsun artık..

merhaba sıbelcım nasılsın

Selam canımmm geçmişe bakıyordum yaw
Yanıyoruuuuummmmnasıl olabilirim sencehaftasonu denize gittik rüzgarda dona dona yanmışım resmen morarmışım farkında değilimoturamıyorum yatamıyorum gülemiyorum
Sen nasılsın kuzum???

Daha belli degil bugün muayeneye gittim hersey yolunda dedi doktor. Diğer iki aşılamam adetin 2. Gunünden 7 gun sonra aşılamam oluyordu simdi ise yavaş yavaş büyütüyor yumurtaları yarin bugün 7. Gun salı tekrar kontrol var. Bak sana icini rahatlatacak bisey daha soylucem . Dedim ki doktora ben duydum bazen 2 gun üst üste aşılama yapılıyormuş şans artar diye düşünüyorum o da için rahat edecekse bu ay böle yapalım dedi.yani adam seni ve isteklerini önemsiyor )
Hahahahaha) ne reklam yaptım ha sanki kurucu üye ozikaa)
Bu arada sen nereye gittin de yandın canım ??

Senin test gunün ne zaman inşallah anlattıklarım unutulur gider gerek kalmaz

Amin canım. Bakalım ne olacak.Evet biraz daha meşakatli. Evet doz olarak fazla olacakmış. çünkü fazla yumurta olması gerekiyormuş.
üçüncü aşılamaya karar verdin demek hayırlısı olsun canım

Doğru denize gidecektin demi:))Sana kim dedi o kadar yan diye :)))
Ilık suya gir serinle hiç değilse canım :)))
bende napim canım iki gündür nettte tüp bebek dr cem beyi araştırıyorum.
Bende yakında prof.olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…