Daha belli degil bugün muayeneye gittim hersey yolunda dedi doktor. Diğer iki aşılamam adetin 2. Gunünden 7 gun sonra aşılamam oluyordu simdi ise yavaş yavaş büyütüyor yumurtaları yarin bugün 7. Gun salı tekrar kontrol var. Bak sana icini rahatlatacak bisey daha soylucem . Dedim ki doktora ben duydum bazen 2 gun üst üste aşılama yapılıyormuş şans artar diye düşünüyorum o da için rahat edecekse bu ay böle yapalım dedi.yani adam seni ve isteklerini önemsiyor)
Hahahahaha) ne reklam yaptım ha sanki kurucu üye ozikaa )
Bu arada sen nereye gittin de yandın canım ??
Senin test gunün ne zaman inşallah anlattıklarım unutulur gider gerek kalmaz
Amin canım. Bakalım ne olacak.Evet biraz daha meşakatli. Evet doz olarak fazla olacakmış. çünkü fazla yumurta olması gerekiyormuş.
üçüncü aşılamaya karar verdin demek hayırlısı olsun canım
Doğru denize gidecektin demi:))Sana kim dedi o kadar yan diye :)))
Ilık suya gir serinle hiç değilse canım :)))
bende napim canım iki gündür nettte tüp bebek dr cem beyi araştırıyorum.
Bende yakında prof.olacağım
Benimde ilk 2 aşilamamda hep yavaş büyüdüler yawYaaaa evettt onu bende duymuştuuummn hatta sorarım diyordum gidince ya süpermiş yaw yalnız gerçekten hee ne reklam oldu haha Fiyat değişiyordur yalnız onda iki katı mı oluyor acaba yaw?Belkide sadece sperm hazırlama ücreti ekleniyordur...
Ayy canım kilyosta tırmata beach var oraya gittik yazlığa gitmeden 1_2hafta yanalım azcuk dedik ama ne rüzgar vardı havada kapalıydı nasıl yandım anlamadım
Test yapmıycam canım bu ay adeti bekliycem geçen seferki gibi erken gelirse 18 i normal gününde olursa 22 sinde olmam lazım ayy keşke yani inş ya
Hadi inşallah canım gelsin bebisler)
Hahahahah) ben fiyatın artacağını su an sen söyleyene KadR hiç düşünmemiştim yaff coggghh üzüldüm simdi )
Rüzgar olunca haslaniyor insan ben de tatilde senin gibi rüzgardan ole yandım ki sözde eşimle bol bol bebek için Abran kobran olacaktı ama ne mümkün ay oram aciyo yok buram aciyo derken tatil bitti)
Ayy evet gelsinler artık yiter yawBana artar gibi geliyor çünkü iki kere aynı işlem olacak öğrenmek lazım onu. Ayyy bugün aynısı bizde de olduuu oram yanıyo buram acıyo olayı
Buarada sana jel vermişmiydi canım doktor?ilkinden farklı birşey oluyor ikidir jeli sıkarken zorlanıyorum ama ne oluyor anlamıyorum bastıriyorum okadar gitmiyo...
GünaydınnnnEvet verdi ama sıkıntı yasamadım ole... Biraz dışarı çıkiyodu o kadar belkim belkim baska bisey vardır sende) ne dersin
Yaaa olsun vallahi denizin sesini dinlemek bile iyi geliyor canımGünaydııınnn...
c.tesi denize gittim ama giremedim. niden çünkü tam o sabah regl oldum... normalde ilk gün leke gelen reglim sular seller oldu geldi
pazar günüde evdeydim .. mr muscle gibi mutfak temizledim. elimde eldiven ağzımda maske elime ne geçerse sıktım sildim :)
veee bugün kürkçü dükkanı iş yerimdeyim :) izine son 2 hafta 10 iş günü
GünaydınnnnVallahi bilmiyorum canımm keşkerr ama hiiiç umudum yok belki de hastalanıcam ondandır..
Yaaa olsun vallahi denizin sesini dinlemek bile iyi geliyor canımGünaydın buarada )
Bende gün sayıyorumm ama bakalım 8 ağustosa daha var)
olsun kuzum ufukta izin olduğunu bilmek bile yetiyo :) tatildne gelcem 30 ağustos var o geçicek kurban bayramı var .. böyle böyle bir sene daha biter :)
Günaydın kızlar.
Bugün sanki orama bıçak saplayıp çıkarıyorlar öleceğim ağrıdan. hasta olacağım galiba. ama bu ağrı ne anlamadım.
Öğleden sonrada doktor randevum var. çok gerildim. 2 gündür internette tüp bebek konusunu araştırıyorum.
Süreç biraz zorlu iğneler çok fazla. gece kabus oalrak gördüm rüyamda
Aynen canım yaaavallahi şimdiden valiz hazırlayasım geliyor o derece gidesim var yani Benim minik kızlar olmasa atlıycam uçağa gidicem eşim gelsin bayramda diycem ama gidemiyorum onlarsızz...
Günaydın kızlar.
Bugün sanki orama bıçak saplayıp çıkarıyorlar öleceğim ağrıdan. hasta olacağım galiba. ama bu ağrı ne anlamadım.
Öğleden sonrada doktor randevum var. çok gerildim. 2 gündür internette tüp bebek konusunu araştırıyorum.
Süreç biraz zorlu iğneler çok fazla. gece kabus oalrak gördüm rüyamda
senin kızlar neydi canım kedimi ?
Canım biri kedi diğeri köpeğimgecede rüyamda cama muhabbet kuşu geliyordu mavi içeri alıyorum kafes bulmaya çalısıyorum falan hayır olsun )hayvanat bahçesine dönücez yakında haha
ben eve bi gün bembeyaz güvercin girdi camdan ondan tam bir ay sonrada kanarya kuşu girdi :) güvercini yolladım geri ama kanaryaya kafes fln aldım bakıyım dedim çok pisletti evi bende geri kuşçuya vermek zorunda kaldım :)
Kesin kuş sever birileri var etrafında)Ama ne güzel ya bana ilk evlendiğim yıl karga yawrusu girdi allahımmm mutfakta kaldı açtım tüm camları yokk gitmiyor derken 4_5kargada cama geldi kendimi kapadım odaya anneannemi aradım yetiş diye hahah kabus gibiydi ya
ben güvercini gördüğümde öyle oldum önce bi tırstım
kapıyı kapattım çıktımsonra yavaş yavaş açtım hala ayn ıyerinde duruyo bende gittim camı kapattım kapıyı kapattım eşim gelene kadar bekledim :) o gelince yakaldı aldı :)
Canımn strestende olabilir ya(yeter artık daha fazla araştırma biraz zor ama napalım bebişler için katlanıcaz bakalım doktorun ne diyecek bugün?istersen 1 aşılama daha dene öyle geç sende konuş bakalım doktorla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?