Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Benimde ilk 2 aşilamamda hep yavaş büyüdüler yawYaaaa evettt onu bende duymuştuuummn hatta sorarım diyordum gidince ya süpermiş yaw yalnız gerçekten hee ne reklam oldu hahaFiyat değişiyordur yalnız onda iki katı mı oluyor acaba yaw?Belkide sadece sperm hazırlama ücreti ekleniyordur...
Ayy canım kilyosta tırmata beach var oraya gittik yazlığa gitmeden 1_2hafta yanalım azcuk dedik ama ne rüzgar vardı havada kapalıydı nasıl yandım anlamadım

Test yapmıycam canım bu ay adeti bekliycem geçen seferki gibi erken gelirse 18 i normal gününde olursa 22 sinde olmam lazım ayy keşke yani inş ya

Amin canım. Bakalım ne olacak.Evet biraz daha meşakatli. Evet doz olarak fazla olacakmış. çünkü fazla yumurta olması gerekiyormuş.
üçüncü aşılamaya karar verdin demek hayırlısı olsun canım

Evet canım birazcık mecbur kaldım o hakkımı iptal edeceklerdi yoksa vardır bir hayır bunda da...Vallahi anlamadım havada kapalıydı kremlenip duruyorum canım 1 şişe bepantholü bitirdim))
Ya vallahi yaw bizede profluk versinler artık)hamile kalınca tezimizi veririz hahah))

Hadi inşallah canım gelsin bebisler)
Hahahahah) ben fiyatın artacağını su an sen söyleyene KadR hiç düşünmemiştim yaff coggghh üzüldüm simdi )
Rüzgar olunca haslaniyor insan ben de tatilde senin gibi rüzgardan ole yandım ki sözde eşimle bol bol bebek için Abran kobran olacaktı ama ne mümkün ay oram aciyo yok buram aciyo derken tatil bitti)

Ayy evet gelsinler artık yiter yaw Bana artar gibi geliyor çünkü iki kere aynı işlem olacak öğrenmek lazım onu. Ayyy bugün aynısı bizde de olduuu oram yanıyo buram acıyo olayı
Buarada sana jel vermişmiydi canım doktor?ilkinden farklı birşey oluyor ikidir jeli sıkarken zorlanıyorum ama ne oluyor anlamıyorum bastıriyorum okadar gitmiyo...

Evet verdi ama sıkıntı yasamadım ole... Biraz dışarı çıkiyodu o kadar belkim belkim baska bisey vardır sende ) ne dersin

Günaydııınnn...

c.tesi denize gittim ama giremedim. niden çünkü tam o sabah regl oldum... normalde ilk gün leke gelen reglim sular seller oldu geldi

pazar günüde evdeydim .. mr muscle gibi mutfak temizledim. elimde eldiven ağzımda maske elime ne geçerse sıktım sildim :)

veee bugün kürkçü dükkanı iş yerimdeyim :) izine son 2 hafta 10 iş günü

Evet verdi ama sıkıntı yasamadım ole... Biraz dışarı çıkiyodu o kadar belkim belkim baska bisey vardır sende ) ne dersin
GünaydınnnnVallahi bilmiyorum canımm keşkerr ama hiiiç umudum yok belki de hastalanıcam ondandır..
Yaaa olsun vallahi denizin sesini dinlemek bile iyi geliyor canımGünaydın buarada)
Bende gün sayıyorumm ama bakalım 8 ağustosa daha var)

olsun kuzum ufukta izin olduğunu bilmek bile yetiyo :) tatildne gelcem 30 ağustos var o geçicek kurban bayramı var .. böyle böyle bir sene daha biter :)

Kızlaaarrr herkese günaydınnn bol kahkahalı güzel bir hafta olsun inş
Tabiii bol boll bebiş haberleride olsun inş)

Günaydın kızlar.
Bugün sanki orama bıçak saplayıp çıkarıyorlar öleceğim ağrıdan. hasta olacağım galiba. ama bu ağrı ne anlamadım.
Öğleden sonrada doktor randevum var. çok gerildim. 2 gündür internette tüp bebek konusunu araştırıyorum.
Süreç biraz zorlu iğneler çok fazla. gece kabus oalrak gördüm rüyamda

olsun kuzum ufukta izin olduğunu bilmek bile yetiyo :) tatildne gelcem 30 ağustos var o geçicek kurban bayramı var .. böyle böyle bir sene daha biter :)

Aynen canım yaaavallahi şimdiden valiz hazırlayasım geliyor o derece gidesim var yaniBenim minik kızlar olmasa atlıycam uçağa gidicem eşim gelsin bayramda diycem ama gidemiyorum onlarsızz...

kuzum aynı ağrılar banada olmuştu hatırlıyosan böyle midemin altında biyerdi benim ... stresten sıkıntıdan oluyo galiba.. tüp bebek dediin gibi zor bir süreç bende korkmuyor deilim ama katlanıcaz kuzum napalım.. hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Canımn strestende olabilir ya(yeter artık daha fazla araştırma biraz zor ama napalım bebişler için katlanıcaz bakalım doktorun ne diyecek bugün?istersen 1 aşılama daha dene öyle geç sende konuş bakalım doktorla...

Canım biri kedi diğeri köpeğimgecede rüyamda cama muhabbet kuşu geliyordu mavi içeri alıyorum kafes bulmaya çalısıyorum falan hayır olsun )hayvanat bahçesine dönücez yakında haha

ben eve bi gün bembeyaz güvercin girdi camdan ondan tam bir ay sonrada kanarya kuşu girdi :) güvercini yolladım geri ama kanaryaya kafes fln aldım bakıyım dedim çok pisletti evi bende geri kuşçuya vermek zorunda kaldım :)

Kesin kuş sever birileri var etrafında)Ama ne güzel ya bana ilk evlendiğim yıl karga yawrusu girdi allahımmm mutfakta kaldı açtım tüm camları yokk gitmiyor derken 4_5kargada cama geldi kendimi kapadım odaya anneannemi aradım yetiş diye hahahkabus gibiydi ya

ben güvercini gördüğümde öyle oldum önce bi tırstım
kapıyı kapattım çıktım sonra yavaş yavaş açtım hala ayn ıyerinde duruyo bende gittim camı kapattım kapıyı kapattım eşim gelene kadar bekledim :) o gelince yakaldı aldı :)

Vallahi insan korkuyor yaw bilmiyoruzki tepkilerini)

Sanırım canım. aşılama olmak istemiyorum artık çünkü süreç benziyor yine.
tüpte tek farkı şöyle söylim, gonal-f yada puregon kullanıyrosun sanırım 900 yada -1200 lük
sonra yumurta çatlamasın diye bi iğne var onu vuruluyorsun. Sonra çatlatma iğnesi.
Yumurta alacakları gün anestezi altında yapıyorlar. sonra bir hap ve iğne var yine. transfer 2 ila 6 gün sonra yapılıyor. embriyonun oluşmasına bağlı. sonra transfer için gidiyorsun yine. proges. iğne yapıyorlar iki tane. sonra 12 gün boyunce devam. jel var onada devam sonra iğne var koldan vuruluyor ona devam
bi kaç tane daha vardı :)))
yanı kevgire donuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…