Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kevgire dönüyosun bide o transferden sonraki vurulan iğneler bir morartıyoki sormayın. kan sulandırıcı onlar vurduğun yer çürüyo resmen...

Ben zaten hep 900lük kullandım :18:transperden sonraki proges.iğnesi ok de diğeri ne kan sulandırıcı mı?vallahi resmen kevgire dönecez :18::18:
İnş ilk denemede tutar artık mecbur katlanıcaz...Amaaa inş gerek kalmaz yaw...

kevgire dönüyosun bide o transferden sonraki vurulan iğneler bir morartıyoki sormayın. kan sulandırıcı onlar vurduğun yer çürüyo resmen...

koldan vurulan morartıyormuş ve can yakıyormuş :)
vallahi siniden gülmeye başladım :))

iki tane 900 lük ama :))))
evet kan sulandırıcıda varmış. bir sürü ilaç.

Kızlar işleri toparlamaya çalışıyorum o yüzden pek giremedim.
Kendinize iyi bakın birazdan ççıkacağım öpüyorum hepinizi.

herkese günaydın iyi haftalarrrrr

valla yazmayın şöle şeyler insanı korkutmayın.Güzel yanlarından bahsedin.
aaa ne güzelmiş doktorları daha çok görcez daha güvende olcaz.
aaa ne güzelmiş başarı şansı ne kadar yüksekmiş
hahahahaha :):):):):):):):)

koldan vurulan morartıyormuş ve can yakıyormuş :)
vallahi siniden gülmeye başladım :))

Vallahi bende tırsmaya başladımm
Tamam canım git gel gelince yaz mutlaka bekliyoruzz...Tüm sorularını sor unutmaaaaa...

Tünaydın canımmm
Yawww sorma ama neler yaşayacağımızı da bilmek önemli tabi fakat sonuçta öyle veya böyle o bebişler gelecek ))Ben aşılamada hastaneye kamp kurmayı düsünürkeenn tüp olursa artık bir oda tutarım oradan hahahh

zaten sen kurmasanda onlar kurduruyolar kampı sürekli git gel git gel :) allahım çok aratmasın.. ben size söyliyim sene bu zamanlar hepimizin ya doğum fotoları yada hamilelik takvimleri olacak :)

selam panpişler napıyosunuzzzzz :) ben geldim evime kayınvaldem 2 gün güzelcicik baktı bana şimdi evdeyim bu seferki aşılamamda ne ağrım var ne sızım ne belim ne kasığım hiç bişey hissetmiyorum sadece ara ara midem yanıp bulanıyor okadar oda sıcaktandır diyorum öyle işte sizde ne varne yok

tatile çıkmadan önce snein haberini almış olcam nolur güzel bi haber verde güzel bi tatil yapıyım :)

tatile çıkmadan önce snein haberini almış olcam nolur güzel bi haber verde güzel bi tatil yapıyım :)

inşallah canım bakalım bende sanırım haftaya çıkıcam tatile bir aksilik olmazsa doktorum gidebilirsin dedi 28 inde dönerim 29 unda da teste giderim tabi hasta olmazsam hayırlısı walla bu sefer hiç bişey hissetmiyom ne ağrı ne sızı walla kasıklarım öyle rahat ki sanki aşılama bana değil de başkasına yapıldı

kızlar ya ben şimdiden tırsmaya başladım o ne öyle ya kevgir falan igneler off canım çok yancak ya bi aşılama dahamı yapsam diye düşünüyorum valla şunun güzel yanlar yokmu tübbebegin ((

merhaba kızlar. Doktor ile görüştüm.
Sizi kim bu kadar korkutuyor anlamıyorum dedi. Evet biraz daha zor ama bebek için değer dedi.
Aşılamaya gerek var mı dedim.%10 aşılamnın şansı dedi. Zaman ve para kaybı. tabi yapmak isterseniz bişey diyemem dedi aşılama zaten bi kere yaptırmışsınız. Peki dedim şansım ne her iki kadından biri hamile yanı% 50 dedi. ama stres yapmayacaksın dedi. Bebek düşünürsen olumsuz sonuçlar alıyoruz dedi. o yzuden tüpe geçelim dedi. morfolojıyı sordum % 2 olması sorun değil dedi.

iden bunu beğendi.. ben eğer tüp bebek yaptırırsam dış dünya ile irtibatımı kesicem :)

canım ben hala daha tırsıyorum ve bitane daha aşılama yapmayı düşünüyorum ham belki tübbebege gerek kalmaz ha

iden bunu beğendi.. ben eğer tüp bebek yaptırırsam dış dünya ile irtibatımı kesicem :)

Yok hayatım irtibatını kesme yine.:)
dr bebek düşünmeyin dedi. hayatınıza bakın. sadece olacakmı olmayacakmı hayatınıza devam edın sankı tedavı görmüyormuş gibi dedi.
bebeğiiniz neden olmasın sorun yok. sabır sadece dedi.

seni korkutan ne canım.

iğneler süreç zor bi süreçmiş sonra o yumurtaların alınması falan nasıl alınıyo onu bile bilmiyorum bilmedigimiz yol Allahın yüzümüze baksın ramazanda hep dua ediyorum hepimiz için inşallah kabul olur :))

İğneleri aşılamadada vuruluyoruz zaten canım. bir kaç iğne daha var.
Birde yumurta almayı anestezı altında yapıyorlar.

Tüp bebek forumunu okuyorum bazen ben kızlar gayet hallerinden memnun ) pek korkulacak bisey yok bence surekli birbirlerine hamile haberlerini verip duruyorlar ben de bi aşılamam olmasın hemen gececeğim tüp cocuğa )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…