Sanırım canım. aşılama olmak istemiyorum artık çünkü süreç benziyor yine.
tüpte tek farkı şöyle söylim, gonal-f yada puregon kullanıyrosun sanırım 900 yada -1200 lük
sonra yumurta çatlamasın diye bi iğne var onu vuruluyorsun. Sonra çatlatma iğnesi.
Yumurta alacakları gün anestezi altında yapıyorlar. sonra bir hap ve iğne var yine. transfer 2 ila 6 gün sonra yapılıyor. embriyonun oluşmasına bağlı. sonra transfer için gidiyorsun yine. proges. iğne yapıyorlar iki tane. sonra 12 gün boyunce devam. jel var onada devam sonra iğne var koldan vuruluyor ona devam
bi kaç tane daha vardı :)))
yanı kevgire donuyorsun.
Sanırım canım. aşılama olmak istemiyorum artık çünkü süreç benziyor yine.
tüpte tek farkı şöyle söylim, gonal-f yada puregon kullanıyrosun sanırım 900 yada -1200 lük
sonra yumurta çatlamasın diye bi iğne var onu vuruluyorsun. Sonra çatlatma iğnesi.
Yumurta alacakları gün anestezi altında yapıyorlar. sonra bir hap ve iğne var yine. transfer 2 ila 6 gün sonra yapılıyor. embriyonun oluşmasına bağlı. sonra transfer için gidiyorsun yine. proges. iğne yapıyorlar iki tane. sonra 12 gün boyunce devam. jel var onada devam sonra iğne var koldan vuruluyor ona devam
bi kaç tane daha vardı :)))
yanı kevgire donuyorsun.
kevgire dönüyosun bide o transferden sonraki vurulan iğneler bir morartıyoki sormayın. kan sulandırıcı onlar vurduğun yer çürüyo resmen...
Ben zaten hep 900lük kullandım :18:transperden sonraki proges.iğnesi ok de diğeri ne kan sulandırıcı mı?vallahi resmen kevgire dönecez :18::18:
İnş ilk denemede tutar artık mecbur katlanıcaz...Amaaa inş gerek kalmaz yaw...
koldan vurulan morartıyormuş ve can yakıyormuş :)
vallahi siniden gülmeye başladım :))
iki tane 900 lük ama :))))
evet kan sulandırıcıda varmış. bir sürü ilaç.
Kızlar işleri toparlamaya çalışıyorum o yüzden pek giremedim.
Kendinize iyi bakın birazdan ççıkacağım öpüyorum hepinizi.
herkese günaydın iyi haftalarrrrr
valla yazmayın şöle şeyler insanı korkutmayın.Güzel yanlarından bahsedin.
aaa ne güzelmiş doktorları daha çok görcez daha güvende olcaz.
aaa ne güzelmiş başarı şansı ne kadar yüksekmiş
hahahahaha :):):):):):):):)
Tünaydın canımmm
Yawww sorma ama neler yaşayacağımızı da bilmek önemli tabi fakat sonuçta öyle veya böyle o bebişler gelecek))Ben aşılamada hastaneye kamp kurmayı düsünürkeenn tüp olursa artık bir oda tutarım oradan hahahh
selam panpişler napıyosunuzzzzz :) ben geldim evime kayınvaldem 2 gün güzelcicik baktı bana şimdi evdeyim bu seferki aşılamamda ne ağrım var ne sızım ne belim ne kasığım hiç bişey hissetmiyorumsadece ara ara midem yanıp bulanıyor okadar oda sıcaktandır diyorum öyle işte sizde ne varne yok
tatile çıkmadan önce snein haberini almış olcam nolur güzel bi haber verde güzel bi tatil yapıyım :)
merhaba kızlar. Doktor ile görüştüm.
Sizi kim bu kadar korkutuyor anlamıyorum dedi. Evet biraz daha zor ama bebek için değer dedi.
Aşılamaya gerek var mı dedim.%10 aşılamnın şansı dedi. Zaman ve para kaybı. tabi yapmak isterseniz bişey diyemem dedi aşılama zaten bi kere yaptırmışsınız. Peki dedim şansım ne her iki kadından biri hamile yanı% 50 dedi. ama stres yapmayacaksın dedi. Bebek düşünürsen olumsuz sonuçlar alıyoruz dedi. o yzuden tüpe geçelim dedi. morfolojıyı sordum % 2 olması sorun değil dedi.
merhaba kızlar. Doktor ile görüştüm.
Sizi kim bu kadar korkutuyor anlamıyorum dedi. Evet biraz daha zor ama bebek için değer dedi.
Aşılamaya gerek var mı dedim.%10 aşılamnın şansı dedi. Zaman ve para kaybı. tabi yapmak isterseniz bişey diyemem dedi aşılama zaten bi kere yaptırmışsınız. Peki dedim şansım ne her iki kadından biri hamile yanı% 50 dedi. ama stres yapmayacaksın dedi. Bebek düşünürsen olumsuz sonuçlar alıyoruz dedi. o yzuden tüpe geçelim dedi. morfolojıyı sordum % 2 olması sorun değil dedi.
iden bunu beğendi.. ben eğer tüp bebek yaptırırsam dış dünya ile irtibatımı kesicem :)
canım ben hala daha tırsıyorum ve bitane daha aşılama yapmayı düşünüyorum ham belki tübbebege gerek kalmaz ha
seni korkutan ne canım.
iğneler süreç zor bi süreçmiş sonra o yumurtaların alınması falan nasıl alınıyo onu bile bilmiyorum bilmedigimiz yol Allahın yüzümüze baksın ramazanda hep dua ediyorum hepimiz için inşallah kabul olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?