Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zaten sen kurmasanda onlar kurduruyolar kampı sürekli git gel git gel :) allahım çok aratmasın.. ben size söyliyim sene bu zamanlar hepimizin ya doğum fotoları yada hamilelik takvimleri olacak :)
Evet canımm bencedeee seneye bu zamanlar bebişlerimiz bizimle olacak)
Bende onu diyordum hep sürekli düşünmemek gerekiyor diye benimde doktorum demişti aynısını sürekli aklında olursa istemeden stres hormonunu tetiklersin ozamanda olmaz demişti...
Eeee nezaman başlıyorsun şimdi canımm??

mrb kızlar; bugün kontrolüm için endokrin doktoruma gittim. 3. aşılamayı tavsiye etmedi. Öncelikle eşinin çok iyi bir ürolog tarafından muayene edilmesi, çok ince ve detaylı sperm tetkikleri yapılması hatta gerekirse biyopsi yapılması gerektiğini söyledi. Boş yere aşılama ve tüp bebek denemeleri için para harcamayın tedavinizi görün normal yolla zaten olur dedi.Ama çok iyi araştırın iyi bir üroloji doktoruna gidin dedi. Biz malum Diyarbakırda görev yapıyoruz. Burda ne öyle bir hastane ne de öyle bir doktor var.
Bir arkadaşım Ankarada HRS yi tavsiye ettti, Bir başka arkadaş Kaan AYDOS u.. Ankarada yaşayan arkadaşlar siz neyi kimi hangi hastaneyi hangi doktoru tavsiye edersiniz. Kafam çok karışık. Şimdiden tşk..

selam arkadaşlar..benimde ilk aşılamam ve 12 temmuzda oldum günler geçmiyor..28 temmuzda gel dedi dr. ama çok sabırsızım kasıklarımda batmalar oluyor..inşallah bebeişim tutnuyodur..allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalllahhhh...

Merhaba bende 13 unde oldum 27 sinde de beni çağırdı :) kasıklarımda benimde sancı var 😳
crinone jel kullanıyorum ve bi kac vitamin
Rabbim kim istiyorsa su mübarek günler hürmetine tez zamanda hayırlı bir sekilde versin

bende kullanıyorum o jelden fazla hareket etmek etmiyorum felan ilk aşılamamya ne yapıcağımı bilmiyorum ama topikteki tecrübelileri okuyorum ama kısmet tabi herşey inşa.bu ay hepimiz seviniriz...

ben bursadan geldim ve ankaradada 7 ay özele gittim eşimdede bende sorun olmadığı halde özelde hep aşılama dediler.bende devlete gittim kuzenim bana zekeriya tahir burak kad. has. doğumevini önerdi ama infertilite bölümüne tabiki randevu aldım gittim.. inanın çok güzel bir hastane çok sistemliler ve danışmadaki sekreterler hariç doktor ve hemşireler çok nazik hatta orda dr. ayşe şahin var şiddetle tavsiye ediyorum sorduğum her soruya güleryüzlülükle cevap verdi..oda aşılama dedi..elim mahkum aşılama oldum.ilk aşılamamdı aşılamayı başka bir dr. yaptı şansımdanmıdır bilmem oda çok güleryüzlüydü bana sen çok güleryüzlüsün hamile kalıcaksın dedi ..inşallah temennileri gerçek olur..kısacası tavsiye ediyorum orayı özelden çok bir farkı yok çok sistemli olduğu için ve aşırı yoğunlukta yok sadece bebği olmayanlar gidiyor herkes birbirini anlıyor arkadaşlarım bile oldu :) tavsiye ederim..

cnm tşk ederim cvbın için...şu an bi araştırma içerisindeyim zaten..inşallah hayırlısı olur.sizde bi sıkıntı yoknuş ama benim eşimde sorun var onun için iyi bir ürolog arıyoruz..dur bakalım zaman ne gösterecek.. cnm seninde ilk aşılaman sanırım...inşallah tutarda hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder allahım...

benim eşimnde morfolojisi 2 çıkmıştı ünivesit.hastenesinde dr. muayne etti varikosel olmadığı için proxeed plus verdi ve 7 aydır morfoloji 4 oldu hiç düşmedi dr. bu yeterli dedi ama tavsiye olarak ilacın dışında eşim sabahları bal içti akşamda keçiboynuzu pekmezi çok kısa zamanda düzeldi ürologada özele gitme bence hacettepe üni. öneririm benim kuzenime özelde varikosel amelyt.demişler onlarda hacettepe gittiler dr. hiç bişeyi yok demiş takviye ilaç verdi şu anda 2 çocuğu var allah bağışlasın yani özellere çok güvenmeyin para tuzağı bazıları işini şansa bırakma bu tür önemli şeylere ünivst. hastanelerine gitmek lazım

Merhaba ikinizinde aşılaması dilerim pozitif sonuçlanır kızlar bize sonucu bildirin
Hoşgeldiniz topiğimizeBu ay benim 2.aşılamam oldu ve her ikisinde de crinone jel kullandım dolayısı ile şunu diyebilirimki kasık ağrısı batma,göğüss şişkinliği ağrısı jelin yani progesteron hormonunun etkileri zaten içinde de yazıyor bakarsanız...Bence kendinizi hiiç dinlemeyin ilk aşılamamda o ağrılardan okadar umutlanmıştım ki anlatamam ve 15 gün yatmıstım ve doktorum çok kızdı bunu duyunca...Şimdi bu 2.aşılamam bu hafta sonucum belli olur ve inanınnn hhiiç umursamadım sadece ağır şeyler kaldırmadım okadar...Kafaya takmayınca süre de kolay geçiyor..Dilerim bebiş haberlerinizi alırız..

günaydın kızlar.

topiğimizin enerjisi düşüyo derken yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş.. kızlar takılmayın farzedin aşılamanız olmamış yaz günü her yer cıvıl cıvıl giyin en renkli elbiselerinizi çıkın gezin :)

Günaydınn canlarımmmm
Dün misafirim vardım akşam giremedim pek oyüzden... çok yorulmuşum yaw dudağımda kocamaaannn uçukla uyandım sabah...Buarada sanırım bugün yarın kırmızı kartı yiycem hissediyorum neyse kısmet tabii...
Günaydın dedim ama heran uyuyabilirim Bu ay niyeyse çok istemiştim aşılamamın tutmasını işlem öncesi fakat bu da olmadı % 90ihtimalle kırmızılarım gelse de yarın yeni doktora gitseem...

Ozikacımm ben ücretsiz ön görüşme için nereden randevu alıcam kuzum bana yardımcı olur musun?kırmızılarımı görünce alayım hemen 2.güne...

kız aceleci tospik :) bekle boşver bayram geçsin şöyle kafan rahat bi bayram yaşa sonra gidersin doktora... tabi inşallah gerek kalmaz... walla doktora gitmeyin ce hayatımda bi boşluk olmadı değil ama napalım idare ediyoruz

walla kendime geldim doktor olmayınca dün akşam yarım saat koşubandına çıktım indim duş aldım pedikürümü yaptım ojelerimi sürdüm sabahta en zayıf gösteren elbiselerimi ve topuklu ayakkabılarımı giydim ohh misler gibiyim :)

Vur tabi tospikliğimi suratımaa
Canımmm onu da sorucam doktora bayram sonrasına bırakabilirim ama buarada birşey kullanmam gerekebilir zira adetim atlıyor ilaçları kesince gecikme oluyor klomen sonrası 1 ay adet görmedim 2.ayda olmayınca ilaçla olmuştum ve ilk aşilamam öyle yapılmıştı oyüzden 3.ve son aşılamamı riske atmak istemiyorumm...

Ohhh vallahi misssler gibi olmuşsun canımnAh ahh bende sabırsızlıkla bekliyorum koşu bandıma çıkacağım anı 1 saat koşucamBuarada nasılsa 58 den 56 ya düşmüşüm bu hafta hep az yedim faydası oldu...

ohhh ne kolay kg veriyon yahu maşallahh :)) ben dün sabah 75,6 çıkmıştım dün akşam salata tarzı yedim birazda yoğurt yedim yarım saatte koştum sabah 76,00 çıktım allahın işi işte :)

günaydıınnnnnn ben burdayım gerisini ara sen:)

valla bugün bende sabah zor uyansamda bende de bi süslenme vardı havalar değiştiriyo insanı heralde :):)

günaydıınnnnnn ben burdayım gerisini ara sen:)

valla bugün bende sabah zor uyansamda bende de bi süslenme vardı havalar değiştiriyo insanı heralde :):)

walla öyle heralde bide sağlıklı beslenmeye ve spora başlayınca insana enerji geliyor burası kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…