Merhaba Kızlar nasılsınız?
Çok şükür bende iyiym canım :)
Tüp bebeği düşünüyorum :))
Merhaba hanımlar,
Bende de eşimde de hiç bir sorun yok ama 1 yıldır denememize rağmen gebe kalamadım
Artık aşılama düşünmeye başladım,bana yardımcı olur musunuz bu konuda?
Öncelikle İstanbul'da Özel hastanelerde toplamda ne kadar tutuyor?
Devlet karşılıyor mu? vs...
ben hiç bişey düşünmüyorum :) bol bol spor ve rejim düşünüyorum :)
canım hoş geldin...
bizlerde özelde de devlette de aşılama yaptıran var... ben devlette yaptırdım... devlette işler çetrefilli yürüyo çok gidip geliyosun çok uğraştırıyolar ama temkinli gidiyolar.. herşey olurunda yapılıyo .. özelleri bilmiyorum ama ... ben sadece devleti anlatıyorum sana ... rapor çıkarıyolar ücret ödemiyosun sadece ilaçlarına ödüyosun oda az bi yüzdesini .. duyduğum kadarıyla özellerde aşılama ve ilaçlar 1000 - 1500 arası değişiyo hastanesine göre ama unutma aşılamada şans % 10
Günaydınn canlarımmmm
Dün misafirim vardım akşam giremedim pek oyüzden... çok yorulmuşum yaw dudağımda kocamaaannn uçukla uyandım sabah...Buarada sanırım bugün yarın kırmızı kartı yiycem hissediyorum neyse kısmet tabii...
Günaydın dedim ama heran uyuyabilirimBu ay niyeyse çok istemiştim aşılamamın tutmasını işlem öncesi fakat bu da olmadı % 90ihtimalle kırmızılarım gelse de yarın yeni doktora gitseem...
Ozikacımm ben ücretsiz ön görüşme için nereden randevu alıcam kuzum bana yardımcı olur musun?kırmızılarımı görünce alayım hemen 2.güne...
evet baya memnun bende okudum. zorluğu var o kadarda olacak artık
Gelsin bebislerde biz katlanırızsanırım burdan ilk sen gececeksin tüpe ve hepimize umut olacaksın inşallah ... Ne zaman başlayacaksın
arada sizleri takip ediyorum.benimde perşembe günü aşılamam olucak. bu gece çatlatma iğnemi olucam.ama benim pek şansım yok. çünkü sağ tüpüm tıkalı ve ben bu ay sağdan yumurtlamışım. dr soldaki tüp sağdaki yumurtayıda kapabiliyor dedi ama yine de ümidim yok. bu aydan sonra Ağustosta bizde tüp bebeğe geçeceğiz. bende sizler gibi biraz korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı inşallah.
Hoşgördüm canım,
Neden şans % 10 ve aşılama yaptıranlar genelde benim gibiler mi?
kızlar nasılsınız? bakın ne diyeceğim aşılaması olumsuz sonuçlananların %80 nin benim gibi kilo sorunu var....İdencim birseyler yap da diyet yapalım beraber kilo vermede de destek olalım birbirimize.....
Merhaba canım,
Korkma veren rabbim veriyor zamanı ise tabi.
Özelemi gidiyrosun devlete mi? Tüpün tıkalı ise neden aşılama deniyor ki.
Umutsuz olma ama. Hayırlısını iste.
Korkmayada gerek yok napcaz mecbur
özele gidiyorum cnm. ankaradayım. Doktorum önce bir aşılama deneyelim dedi ama şansıma sağdan yumurtlayınca biraz zora soktu. başlamışken de bir kerelik olsun dedik. ama Allah tan hayırlısı bir mucize olmazsa ağustosta kesin tüp bebeğe geçiyorum. aslında dediğin gibi Rabbim hayırlısını zamanında versin hepimiz için İnşallah :)
günaydın kızlar.
topiğimizin enerjisi düşüyo derken yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş.. kızlar takılmayın farzedin aşılamanız olmamış yaz günü her yer cıvıl cıvıl giyin en renkli elbiselerinizi çıkın gezin :)
tünaydın kızlar ben daha yeni uyandım eee 4 de yatınca bu saate kadar uyuyo insanGünaydınn canlarımmmm
Dün misafirim vardım akşam giremedim pek oyüzden... çok yorulmuşum yaw dudağımda kocamaaannn uçukla uyandım sabah...Buarada sanırım bugün yarın kırmızı kartı yiycem hissediyorum neyse kısmet tabii...
Günaydın dedim ama heran uyuyabilirimBu ay niyeyse çok istemiştim aşılamamın tutmasını işlem öncesi fakat bu da olmadı % 90ihtimalle kırmızılarım gelse de yarın yeni doktora gitseem...
Ozikacımm ben ücretsiz ön görüşme için nereden randevu alıcam kuzum bana yardımcı olur musun?kırmızılarımı görünce alayım hemen 2.güne...
Merhaba Kızlar nasılsınız?
Evet ilk önce aşılama deniyorlar.
İnşallah olur canım. Kaç yıllık evlisin. Çalışıyor musun?
Araştırdın mı tüp bebeği peki.
tünaydın kızlar ben daha yeni uyandım eee 4 de yatınca bu saate kadar uyuyo insanuyku tulumu oldum yauu benim enerjim yok be idencim 3 gündür evden çıkmadım bugün inşallah bi akşam eyüp sultan yapcaz eşimle hepimiz için dua etcem sibelcim bence 1 ay ara ver ama adet olamıyorum diyosun senin niye bebegin olmuyodu tatlım...
mrb canım benim hiç enerjim yok buna bi dur demem lazım :))
tünaydın kızlar ben daha yeni uyandım eee 4 de yatınca bu saate kadar uyuyo insanuyku tulumu oldum yauu benim enerjim yok be idencim 3 gündür evden çıkmadım bugün inşallah bi akşam eyüp sultan yapcaz eşimle hepimiz için dua etcem sibelcim bence 1 ay ara ver ama adet olamıyorum diyosun senin niye bebegin olmuyodu tatlım...
mrb canım benim hiç enerjim yok buna bi dur demem lazım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?