Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba hanımlar,

Bende de eşimde de hiç bir sorun yok ama 1 yıldır denememize rağmen gebe kalamadım
Artık aşılama düşünmeye başladım,bana yardımcı olur musunuz bu konuda?
Öncelikle İstanbul'da Özel hastanelerde toplamda ne kadar tutuyor?
Devlet karşılıyor mu? vs...

Çok şükür bende iyiym canım :)
Tüp bebeği düşünüyorum :))

ben hiç bişey düşünmüyorum :) bol bol spor ve rejim düşünüyorum :)

canım hoş geldin...

bizlerde özelde de devlette de aşılama yaptıran var... ben devlette yaptırdım... devlette işler çetrefilli yürüyo çok gidip geliyosun çok uğraştırıyolar ama temkinli gidiyolar.. herşey olurunda yapılıyo .. özelleri bilmiyorum ama ... ben sadece devleti anlatıyorum sana ... rapor çıkarıyolar ücret ödemiyosun sadece ilaçlarına ödüyosun oda az bi yüzdesini .. duyduğum kadarıyla özellerde aşılama ve ilaçlar 1000 - 1500 arası değişiyo hastanesine göre ama unutma aşılamada şans % 10

Hoşgördüm canım,

Neden şans % 10 ve aşılama yaptıranlar genelde benim gibiler mi?

Canım Selam umarım görmezsinde gerek kalmaz memorial ara tup bebeğe bağlan canım on görüşme istediğini söyle onlar yardımcı olurlar

Ben de yarın gidicem ben de tekrar sorarım senin için
Yarın aşılamam var bugün yumurtan çatlamış dedi cok şaşırdım senin yumurtan catladiginda yine de çatlamamış iğnesi oldun mu canım

kızlar nasılsınız? bakın ne diyeceğim aşılaması olumsuz sonuçlananların %80 nin benim gibi kilo sorunu var....İdencim birseyler yap da diyet yapalım beraber kilo vermede de destek olalım birbirimize.....

Gelsin bebislerde biz katlanırız sanırım burdan ilk sen gececeksin tüpe ve hepimize umut olacaksın inşallah ... Ne zaman başlayacaksın

:)))Aynen canım.
Evet ilk deneyen ben olacağım galiba. Regli olduğumun ikinci günü gideceğim ve start vereceğiz.

arada sizleri takip ediyorum.benimde perşembe günü aşılamam olucak. bu gece çatlatma iğnemi olucam.ama benim pek şansım yok. çünkü sağ tüpüm tıkalı ve ben bu ay sağdan yumurtlamışım. dr soldaki tüp sağdaki yumurtayıda kapabiliyor dedi ama yine de ümidim yok. bu aydan sonra Ağustosta bizde tüp bebeğe geçeceğiz. bende sizler gibi biraz korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı inşallah.

Merhaba canım,

Korkma veren rabbim veriyor zamanı ise tabi.
Özelemi gidiyrosun devlete mi? Tüpün tıkalı ise neden aşılama deniyor ki.
Umutsuz olma ama. Hayırlısını iste.
Korkmayada gerek yok napcaz mecbur

Hoşgördüm canım,

Neden şans % 10 ve aşılama yaptıranlar genelde benim gibiler mi?

Doktorlar söylüyor canım.. normal ilişkiden farkı yok aşılamanın.. biraz daha temizlerini seçiyolar spermlerin ve biraz daha ileri bırakıyolar okadar...

kızlar nasılsınız? bakın ne diyeceğim aşılaması olumsuz sonuçlananların %80 nin benim gibi kilo sorunu var....İdencim birseyler yap da diyet yapalım beraber kilo vermede de destek olalım birbirimize.....

canım walla verelim kilocukları tabi ama benim bu boğazımla zor biraz :)

özele gidiyorum cnm. ankaradayım. Doktorum önce bir aşılama deneyelim dedi ama şansıma sağdan yumurtlayınca biraz zora soktu. başlamışken de bir kerelik olsun dedik. ama Allah tan hayırlısı bir mucize olmazsa ağustosta kesin tüp bebeğe geçiyorum. aslında dediğin gibi Rabbim hayırlısını zamanında versin hepimiz için İnşallah :)

Evet ilk önce aşılama deniyorlar.
İnşallah olur canım. Kaç yıllık evlisin. Çalışıyor musun?
Araştırdın mı tüp bebeği peki.

tünaydın kızlar ben daha yeni uyandım eee 4 de yatınca bu saate kadar uyuyo insan uyku tulumu oldum yauu benim enerjim yok be idencim 3 gündür evden çıkmadım bugün inşallah bi akşam eyüp sultan yapcaz eşimle hepimiz için dua etcem sibelcim bence 1 ay ara ver ama adet olamıyorum diyosun senin niye bebegin olmuyodu tatlım...

Merhaba Kızlar nasılsınız?

mrb canım benim hiç enerjim yok buna bi dur demem lazım :))

Evet ilk önce aşılama deniyorlar.
İnşallah olur canım. Kaç yıllık evlisin. Çalışıyor musun?
Araştırdın mı tüp bebeği peki.

Amin cnm İnşallah. 4 yıllık evliyim. Öğretmenim cnm. Aslında 2011 yılında bir gebeliğim olmuştu ama 14+3 te düşükle sonuçlandı. o normal olunca şimdi aşılama ve tüpe geçmek beni üzüyor ama bebiş uğruna herşeye katlanıyorum katlanıcamda. sen kaç yıllık evlisin? Yaş kaç cnm ? benim 30 bu arada :)

Eyüp sultanda bizim yerimizede dua et ... aklından çıkarma ha :) bende telli babaya gitmiştim :) baya heycanlanmıştım :)

Soğuk duş al kendine gel canım :))))şaka bir yanada
Sakın yapma üşütürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…