Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Başın sağolsun canım çok üzüldüm. Haklısın normal yolla gebe kalabidiysen aşılama veya tüp zor gelir.
Neden kaybettin bebeğini canım.
Bende 3 yılı doldurdum. 31 :)

kızlar ya yaşlarda gidiyo valla biz 2. yi ne ara yapcaz birinci olmadan ikinciyi düşünmeye başladım

Başın sağolsun canım çok üzüldüm. Haklısın normal yolla gebe kalabidiysen aşılama veya tüp zor gelir.
Neden kaybettin bebeğini canım.
Bende 3 yılı doldurdum. 31 :)

cnm bende miyom ve ileri derecede kalın bir perde vardı. bebeğin büyüyeceği alan çok darmış. o yüzden kaybettim bebeğimi.kürtaj olmak zorunda da kaldım ve malesef tüpüme orada zarar vermişler düşükten sonra sezeryan şeklinde miyom ameliyatı ve 2 kez histereskopi oldum. rahim biraz daha genişledi. şimdide işte aşılama ve tüpe geçtik. Sen çalışıyor musun cnm?

kızlar ya yaşlarda gidiyo valla biz 2. yi ne ara yapcaz birinci olmadan ikinciyi düşünmeye başladım

vallahi cnm bunu bende düşünmüyor değilim:) Ama hakkımızda hayırlısı Allah'ım birini versin 2. side olur elbet. sen kaç yaşındasın bu arada?

İnsaallah Rabbim hayırlısını verir ben ümit ve ümitsizlik arasındayim zaten %20 şans verdi doktor olmadı biraz dinlenir Tup bebeğe geçerim kısmet :)
Sonuçta bu bir hediye hediyeyi vermedi diye şımarık cocuklar gibi tepinmecegim sadece istiyorum o kadar :)
Bu arada bende yatmıyorum ama evden dışarı çıkmadım hiç site içindeyim uzaklasmiyorum esim izin vermiyor pek ilgili hehe yemek yapıyor kaldırıyor tpluyor
Bu arada ben bugün rüya gördüm
Doktorumu gördüm diyor ki bugün dollenmis yumurtan rahmim duvarına yerleşti sakın ani hareket yapma bütün gün yat 😳 ne demek acep :O
Hosbuldummm Rabbim herkesin gönlüne göre hayirlisiyla versin inşaallah..

Merhaba ya bisi merak ettim aşılaman tutmadiysa hemen 2.sine mı başlayacaksın adet olur olmaz

Çok zahmet çekmişsin canım ya. Allah yardımcın olsun.
Kürtajı yaparken o sorn oluyor. Benimde arkadaşım ikinci çocuğunu yapamıyor. İlk çocouğundna sonra kürtaj oldu galiba onun tüplerede zarar verdler baktıracaktı. Allah bildiği gibi etsin bunları. İnsanların ahaytını karartıyorlar. Bilmiyorsan beceremiyorsan ne halta yapıyorsun. Bu dünyanın öbür tarafıda var.
Evet canım bende çalışıyorum

Kızlar bana bi akıl verin aşılamanın 11. günündeyim bu cumartesi kan testi yaptırmam gerek, şimdi idrae testi yapsam çıkar mı acaba ?

evet cnm malesef 2 yılda çok şey yaşadım .Ama Allah 'ım bunların karşılığını verecektir inanıyorum. İnan artık doktorlara güvenim kalmadı. Allah iyileriyle karşılaştırsın. senin kaçıncı denemendi ?

vallahi cnm bunu bende düşünmüyor değilim:) Ama hakkımızda hayırlısı Allah'ım birini versin 2. side olur elbet. sen kaç yaşındasın bu arada?
canım bende senin gibi düşünüyorum birinciden sonra ikinci hemen olur diye inşallah olur ben canım 28 yaşındayım :))
Ben dördüz yapcam

ne dördüzmü onları karnında nasıl taşıcaksın karnın çöker kızzz bide minyonsan haha

Kızlar bana bi akıl verin aşılamanın 11. günündeyim bu cumartesi kan testi yaptırmam gerek, şimdi idrae testi yapsam çıkar mı acaba ?

canım bence hiç yapma çıkmaz önce kanda çıkıyo moralini bozma bence başka şeyler düşün canım :))

ohhh ne kolay kg veriyon yahu maşallahh :)) ben dün sabah 75,6 çıkmıştım dün akşam salata tarzı yedim birazda yoğurt yedim yarım saatte koştum sabah 76,00 çıktım allahın işi işte :)
ya kosu bandinda nasil kosuyorsun asilama olmadi mi
56 mi tospiklik dur ben kendimi camdan atip geleiyorum

merhaba tatlim ben istanbulda medipol mega universitesinde yaptirdim
ozel bir universite hastanesi asilamam 750 ilaclarim 150 tuttu toplmada 900 lira verdim
rabbim sana da bana da hepimize tattirsin annelik nimetini tez zamanda insaallah

merhaba tatlim ben istanbulda medipol mega universitesinde yaptirdim
ozel bir universite hastanesi asilamam 750 ilaclarim 150 tuttu toplmada 900 lira verdim
rabbim sana da bana da hepimize tattirsin annelik nimetini tez zamanda insaallah

ne medipolmu bagcılar medipolmu bana 1000 tl dediler aşılamayı hangi doktora yaptırdın canım :)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hosbulduk
tupun tikaliyken neden asilama yapti acaba :26:
rabbim hayirlisiyla versin kucagina bebisleri
bebisleri dedim Allah soyletiiiiiiii
Ben dördüz yapcam

bende bende bendeeeeeeee
sonra huniler gibi gezeriz

İnşallah canım :))
Hangisini anlatım ki bende:)))5 ay klomen kullandım. 2 kere iğne kullanıp kebdiliğinden olmasını bekledik olmadı. en son bir kerede aşılama oldum yine olmadı:)şimdi tüpe geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…