Eyüp sultanda bizim yerimizede dua et ... aklından çıkarma ha :) bende telli babaya gitmiştim :) baya heycanlanmıştım :)
Amin cnm İnşallah. 4 yıllık evliyim. Öğretmenim cnm. Aslında 2011 yılında bir gebeliğim olmuştu ama 14+3 te düşükle sonuçlandı. o normal olunca şimdi aşılama ve tüpe geçmek beni üzüyor ama bebiş uğruna herşeye katlanıyorum katlanıcamda. sen kaç yıllık evlisin? Yaş kaç cnm ? benim 30 bu arada :)
unuturmuyum canım dün gecede çok dua ettim hepimize herkeze dua etcem tüm isteyenlere
Başın sağolsun canım çok üzüldüm. Haklısın normal yolla gebe kalabidiysen aşılama veya tüp zor gelir.
Neden kaybettin bebeğini canım.
Bende 3 yılı doldurdum. 31 :)
kızlar ya yaşlarda gidiyo valla biz 2. yi ne ara yapcaz birinci olmadan ikinciyi düşünmeye başladım
kızlar ya yaşlarda gidiyo valla biz 2. yi ne ara yapcaz birinci olmadan ikinciyi düşünmeye başladım
İnsaallah Rabbim hayırlısını verir ben ümit ve ümitsizlik arasındayim zaten %20 şans verdi doktor olmadı biraz dinlenir Tup bebeğe geçerim kısmet :)Merhaba ikinizinde aşılaması dilerim pozitif sonuçlanır kızlar bize sonucu bildirin
Hoşgeldiniz topiğimizeBu ay benim 2.aşılamam oldu ve her ikisinde de crinone jel kullandım dolayısı ile şunu diyebilirimki kasık ağrısı batma,göğüss şişkinliği ağrısı jelin yani progesteron hormonunun etkileri zaten içinde de yazıyor bakarsanız...Bence kendinizi hiiç dinlemeyin ilk aşılamamda o ağrılardan okadar umutlanmıştım ki anlatamam ve 15 gün yatmıstım ve doktorum çok kızdı bunu duyunca...Şimdi bu 2.aşılamam bu hafta sonucum belli olur ve inanınnn hhiiç umursamadım sadece ağır şeyler kaldırmadım okadar...Kafaya takmayınca süre de kolay geçiyor..Dilerim bebiş haberlerinizi alırız..
Hosbuldummm Rabbim herkesin gönlüne göre hayirlisiyla versin inşaallah..günaydın kızlar.
topiğimizin enerjisi düşüyo derken yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş.. kızlar takılmayın farzedin aşılamanız olmamış yaz günü her yer cıvıl cıvıl giyin en renkli elbiselerinizi çıkın gezin :)
Günaydınn canlarımmmm
Dün misafirim vardım akşam giremedim pek oyüzden... çok yorulmuşum yaw dudağımda kocamaaannn uçukla uyandım sabah...Buarada sanırım bugün yarın kırmızı kartı yiycem hissediyorum neyse kısmet tabii...
Günaydın dedim ama heran uyuyabilirimBu ay niyeyse çok istemiştim aşılamamın tutmasını işlem öncesi fakat bu da olmadı % 90ihtimalle kırmızılarım gelse de yarın yeni doktora gitseem...
Ozikacımm ben ücretsiz ön görüşme için nereden randevu alıcam kuzum bana yardımcı olur musun?kırmızılarımı görünce alayım hemen 2.güne...
cnm bende miyom ve ileri derecede kalın bir perde vardı. bebeğin büyüyeceği alan çok darmış. o yüzden kaybettim bebeğimi.kürtaj olmak zorunda da kaldım ve malesef tüpüme orada zarar vermişlerdüşükten sonra sezeryan şeklinde miyom ameliyatı ve 2 kez histereskopi oldum. rahim biraz daha genişledi. şimdide işte aşılama ve tüpe geçtik. Sen çalışıyor musun cnm?
Çok zahmet çekmişsin canım ya. Allah yardımcın olsun.
Kürtajı yaparken o sorn oluyor. Benimde arkadaşım ikinci çocuğunu yapamıyor. İlk çocouğundna sonra kürtaj oldu galiba onun tüplerede zarar verdler baktıracaktı. Allah bildiği gibi etsin bunları. İnsanların ahaytını karartıyorlar. Bilmiyorsan beceremiyorsan ne halta yapıyorsun. Bu dünyanın öbür tarafıda var.
Evet canım bende çalışıyorum
canım bende senin gibi düşünüyorum birinciden sonra ikinci hemen olur diye inşallah olurvallahi cnm bunu bende düşünmüyor değilim:) Ama hakkımızda hayırlısı Allah'ım birini versin 2. side olur elbet. sen kaç yaşındasın bu arada?
Ben dördüz yapcam
canım bende senin gibi düşünüyorum birinciden sonra ikinci hemen olur diye inşallah olurben canım 28 yaşındayım :))
İnşallah cnm:) çevremde ilk çocuğunu zorlukla doğuranlar ikinciye hemen ve kolaylıkla kaldıklarını söylüyorlar.O yüzden ümitliyim :) Allah'ım isteyan herkese nasip etsin İnşallah.
Kızlar bana bi akıl verin aşılamanın 11. günündeyim bu cumartesi kan testi yaptırmam gerek, şimdi idrae testi yapsam çıkar mı acaba ?
ya kosu bandinda nasil kosuyorsun asilama olmadi miohhh ne kolay kg veriyon yahu maşallahh :)) ben dün sabah 75,6 çıkmıştım dün akşam salata tarzı yedim birazda yoğurt yedim yarım saatte koştum sabah 76,00 çıktımallahın işi işte :)
56 mi tospiklik dur ben kendimi camdan atip geleiyorumVur tabi tospikliğimi suratımaa
Canımmm onu da sorucam doktora bayram sonrasına bırakabilirim ama buarada birşey kullanmam gerekebilir zira adetim atlıyor ilaçları kesince gecikme oluyor klomen sonrası 1 ay adet görmedim 2.ayda olmayınca ilaçla olmuştum ve ilk aşilamam öyle yapılmıştı oyüzden 3.ve son aşılamamı riske atmak istemiyorumm...
Ohhh vallahi misssler gibi olmuşsun canımnAh ahh bende sabırsızlıkla bekliyorum koşu bandıma çıkacağım anı 1 saat koşucam Buarada nasılsa 58 den 56 ya düşmüşüm bu hafta hep az yedim faydası oldu...
Merhaba hanımlar,
Bende de eşimde de hiç bir sorun yok ama 1 yıldır denememize rağmen gebe kalamadım
Artık aşılama düşünmeye başladım,bana yardımcı olur musunuz bu konuda?
Öncelikle İstanbul'da Özel hastanelerde toplamda ne kadar tutuyor?
Devlet karşılıyor mu? vs...
merhaba tatlim ben istanbulda medipol mega universitesinde yaptirdim
ozel bir universite hastanesi asilamam 750 ilaclarim 150 tuttu toplmada 900 lira verdim
rabbim sana da bana da hepimize tattirsin annelik nimetini tez zamanda insaallah
Kızlar bana bi akıl verin aşılamanın 11. günündeyim bu cumartesi kan testi yaptırmam gerek, şimdi idrae testi yapsam çıkar mı acaba ?
hosbuldukYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
tupun tikaliyken neden asilama yapti acaba :26:arada sizleri takip ediyorum.benimde perşembe günü aşılamam olucak. bu gece çatlatma iğnemi olucam.ama benim pek şansım yok. çünkü sağ tüpüm tıkalı ve ben bu ay sağdan yumurtlamışım. dr soldaki tüp sağdaki yumurtayıda kapabiliyor dedi ama yine de ümidim yok. bu aydan sonra Ağustosta bizde tüp bebeğe geçeceğiz. bende sizler gibi biraz korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı inşallah.
Ben dördüz yapcam
evet cnm malesef2 yılda çok şey yaşadım .Ama Allah 'ım bunların karşılığını verecektir inanıyorum. İnan artık doktorlara güvenim kalmadı. Allah iyileriyle karşılaştırsın. senin kaçıncı denemendi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?